Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Advertisements

Finanční trhy Finanční trh – specifický trh se specifickým zbožím = penězi Struktura Peněžní trh – především krátkodobé vklady a úvěry (do 1 roku) Kapitálový.
Cestování po Evropě / Schengenu
Výukově poznávací zájezd do Španělska
SEMINÁŘ „ZAMĚSTNÁNÍ V ČR“
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Podmínky dlouhodobého pobytu na území jiného státu EU
SVNIT Přednáška M. Horáková
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Státní občanství a cizinecký režim
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
Zprostředkování kontaktu I N F O R M A C E O POSTUPU PŘI VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ KONTAKTU (na základě § 8b zákona č. 133/2000 Sb.)
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.
Evidence obyvatel.
Studuj, pracuj, cestuj Volný pohyb bez překážek? Úřad vlády ČR Tereza Kunertová.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Cestovní doklady, víza, pojištění, směnárenské služby v CR
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
OSVČ – sociální zabezpečení 2014
Anglie a Paříž pro základní školy
Vnitřní správa M. Horáková 1..
Cestovní pasy vydávané zastupitelskými úřady Ukrajiny od
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Základní registr obyvatel - ROB. Evidované subjekty státní občané ČR cizinci, kterým bylo vydáno povolení k trvalému pobytu na území ČR nebo povolení.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
Výchova k občanství – 7. ročník Důležité životní doklady.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Používání veterinárních rentgenových zařízení podle zákona č
Zprostředkování kontaktu
Nový Zéland Working Holiday
Název školy: Základní škola Městec Králové
Výtvarný tábor na koních
Dočasná změna režimu na státních hranicích s Rakouskem
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
OBČAN Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Zprostředkování kontaktu
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Spolupráce průvodce cestovního ruchu s cestovní kanceláří
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Konzulární odbor
Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Konzulární odbor
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
ŠVÉDSKO –
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
DRUHY PLATEB.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?

Jižní Anglie 2015

Severní Anglie 2017

Rodiče Většině studentům hradí zájezd rodiče, takže vše začíná právě u nich  Seznámím rodiče s programem, cenou, termínem a formálními podmínkami (pojištění, storno podmínky, cestovní doklady, příplatky za speciální stravu a cenou vstupů – nejsou obsaženy v celkové ceně zájezdu) Zamyslím se, zdali nemám kázeňské problémy, vážné a dlouhodobé problémy ve studiu, zdali jsem se choval dle stanovených pravidel na jiných mimoškolních akcích a zdali jsem již neúčastnil poznávacího zájezdu do zahraniční (Anglie 2017, Francie 2018). Chápu a respektuji, že mohu být odsunut na nižší pozici přihlášených (náhradník).

Závazná přihláška Řádně vyplním závaznou přihlášku Připravím si zálohu (2000 Kč) pro registraci V registrační den se dostavím ve stanovený čas na předem určené místo, respektuji pokyny vyučujících, kteří zajišťují řazení zájemců Pokud jsem na zájezd úspěšně registrován, věnuji pozornost tomu, jak postupovat při následných dvou splátkách

Platby Další dvě splátky zájezdu probíhají bezhotovostně přímo na účet cestovní kanceláře – nenoste, prosím, hotovost svým vyučujícím angličtiny, aby danou částku předali CK! Platební údaje: Česká spořitelna, č. ú.: 5364168309/0800, variabilní symbol: rodné číslo studenta, specifický symbol: 1901069 Při platbě je nutné uvést správně jak variabilní symbol (rodné číslo studenta), tak specifický symbol (číslo zájezdu). V opačném případě nemusí dojít ke správnému spárování platby s příslušným zájezdem. Šetřím na kapesné, ať mohu svým blízkým přivézt nějakou pozornost

Na co si dát pozor!? Cena: nezahrnuje vstupy do památek (viz. orientační ceník) + poplatky za speciální stravu) + peníze pro osobní potřebu (občerstvení během cesty, suvenýry, dárky) Cestovní doklady (viz. Příloha A) Termín: ujistím se, že v daném termínu skutečně nemám naplánovaného něco jiného Angličtina: V hodinách angličtiny se snažím pracovat na plno, abych mohl v hostitelské rodině předvést své jazykové dovednosti

Už zbývá jen se TĚŠIT!!! a sledovat aktuální info na webu kabinetu anglického jazyka!

Příloha A: Cestovní doklady • Pro občany EU je do Velké Británie možné vycestovat s platným cestovním pasem nebo s platným občanským průkazem se strojově čitelným kódem (dle pokynů Ministerstva zahraničních věcí). • Cizí státní příslušníci (ze zemí mimo EU) ve věku do 18 let, kteří mají v ČR trvalý nebo dlouhodobý pobyt, nemusí mít do Velké Británie vízum. Je však třeba, aby si vyřídili speciální formulář "Seznam cestujících na školní výlet v rámci Evropské Unie", který vydává cizinecká policie v místě bydliště. Na tomto formuláři je potvrzena účast dotyčného na zájezdu, ředitelem školy a cizineckým úřadem. Tento doklad se předkládá při hraniční kontrole, jak ve Velké Británii, tak i dalších státech Schengenského prostoru (např. Německo). Je nutné, aby měl každý žák, kterého se seznam týká, vlastní potvrzený seznam. Tranzitní vízum již nutné není. • Cizí státní příslušníci (ze zemí mimo EU) ve věku 18 let a víc musí mít do Velké Británie vízum. Upozorňujeme, že cestovní kancelář ani škola nepřebírá odpovědnost v případě, pokud nedojde k včasnému vyřízení dokladů, potřebných k účasti na zájezdu.