Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Advertisements

MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.
KOMBINACE Mgr. Hana Križanová
CorelDRAW Začínáme… Grafika této prezentace byla vytvořena v programu CorelDRAW.
LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
PYRAMIDA Práce a energie
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Dvanácté MaSo, 72 družstev.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
1 TEORIE HER Nejmenovaná studentka, písemka, 2003: „Teorii her neznám, ale kdo si hraje, nezlobí“ „Teorii her neznám, ale kdo si hraje, nezlobí“
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Hoďme tělem vesnická olympiáda
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Desáté MaSo, 80 družstev z.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Najman. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Co rozhoduje při rovnosti bodů
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PYRAMIDA Celá čísla.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Basketbalová pravidla
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
VY_32_INOVACE_69. Materiál je vytvořen pro žáky 3. ročníku oboru OPERÁTOR DŘEVAŘSKÉ A NÁBYTKÁŘSKÉ VÝROBY a pro žáky 2. ročníku NÁSTAVBOVÉHO STUDIA Materiál.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Softball.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
SPORTOVNÍ DĚTSKÝ DEN & „HOVORČOVICKÁ MÍLE“
MaSo podzim 2007.
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
VTM 2005 – U12 pořadatel: Královéhradecký kraj
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Odbíjená – základní pravidla
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Početní výkony s celými čísly: dělení
BEACHVOLEJBAL.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
NÁSOBENÍ A DĚLENÍ CELÝCH ČÍSEL
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY AUTOR TÉMATICKÝ CELEK
Početní výkony s celými čísly: násobení
Transkript prezentace:

Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“

Skupina A: Jméno: Body: Pořadí: Skupina B: Jméno: Body: Pořadí: atd. ještě C a D…… Prolínací utkání: Vzáj. utkání: Družstvo I. Družstvo II. Výsledek: Do sk. 1. – 4. 1. A – 2. B 2. A – 1. B 1. C – 2. D 2. C – 1. D

Tabulka utkání pro 4 týmy: Jméno: Body: Umístění:

Pořadí utkání:   1 – 4 rozhoduje: 2 z druhé skupiny 2 – 3 4 2 – 1 3 3 – 4 1 1 – 3 2 2 – 4 3

Co s tím, když je toho více…. ….a nečekaně……

Tvorba tabulek a stanovení pořadí utkání včetně „barev, strany, práva zahájení hry atd.“ Případy, kdy nevíte počty účastníků Případy, kdy musíte měnit připravený systém turnaje. Případy, kdy z více účastníků (týmů) se např. dva týmy spojí…. Atd.

Příklad: Na turnaj je přihlášeno 10 týmů, pro které jsme pracně připravili tabulky a určili pořadí utkání. Sněhová vánice, zkažené jídlo, ucpaná silnice…. ….. a přijíždí pouze 7 týmů…. CO S TÍM??? Čas běží, peníze za pronájem lítají….

Pravidla a zásady…. Stanov si počet týmů (hráčů) Stanovený počet může být liché číslo, ale je nutné počítat s nejbližším vyšším sudým…. Začínáme vždy týmem č. 1 Tým č. 1 přemísťujeme ve schématu vždy z jedné strany na druhou (měníme barvy). Pod tým č. 1 vždy umístíme tým, se kterým č. 1 hrál… Ostatní týmy se skládají v pořadí po „1“….

Zahájení pořadí utkání…. 1. kolo 1. 8. 2. 7. 3. 6. 4. 5.

1. kolo 1. 8. 2. 7. 3. 6. 4. 5. 2. kolo 2. 1. 3. 8. 4. 7. 5. 6.

1. kolo 2. kolo 3. kolo 4. kolo 1. 8. 2. 3. 4. 7. 5. 6. 5. kolo 6. kolo 7. kolo 1. 5. 6. 7. 4. 8. 3. 2.

Spočítat počet utkání…, tj. vyřadí se utkání s č. 8…. 2. 1. 3. 4. 5. 6. 7.