Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_05_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotelová škola Světlá a OA Velké Meziříčí HACCP V GASTRONOMII
Advertisements

Logistické náklady Ivan Gros
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_01 Název materiálu:Poživatiny a potraviny. Tematická oblast:Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace.
Potraviny nejsou odpad Mgr. Jiří Jakl předseda Zvonečník, o.s. Odpady a obaly, stav a praxe, legislativa po roce 2014 seminář PSP
Dodávka chladu v teplárenských provozech XXIII. seminář energetiků
Projekt podpořený OP Rybářství Opatření 3.1. Společné činnosti Vývoj výrobku na bázi strojně děleného masa.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec Anotace ICT 2 _ 1/59 Prezentace seznamuje žáka s principy zdravého bydlení a vlivem.
 Plán pro mimořádné události: Katastrofy ( požár, povodně, zemětřesení,.. ) Vliv člověka ( teroristický útok, úmyslné poškození,.. ) Vnější jevy ( výpadek.
VENKOVSKÁ TRŽNICE Informační systém pro zvýšení akceschopnosti venkovanů - 12 partnerských MAS - 2 projekty spolupráce (Opatření IV.2.1., PRV ČR)
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_15
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Tato prezentace byla vytvořena
DRUHY ZÁSOB – CVIČENÍ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina Palyzová a Ing. Marek Štencel.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
ČLENĚNÍ ZÁSOB.
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
RADÍ Jak bezpečně nakupovat Klára Trněná
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:VY_32_INOVACE_12_UCETNICTVI_05.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Ing. Michal Řehulka  Lahůdkářství je relativně nový moderní obor, pohybující se na rozhraní mezi průmyslovou výrobou pokrmů a přípravou pokrmů.
HOTOVOSTNÍ OPERACE Nákup a prodej. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_OBP Název školy SPŠ.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Elektronické zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Název školy : Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor : Eva Vavřinová Název materiálu : VY_52_INOVACE_16.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_03 Název materiáluSpotřebitelská.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_01_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
VY_32_INOVACE_15_20_zdravý způsob života NEPOHODA KULTURA BYDLENÍ MEZILIDSKÉ VZTAHY OSOBNÍ HYGIENA NEČISTOTA REŽIM DNE ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ ZAMOŘENÉ PROSTŘEDÍ.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_08.
D EZERTNÍ SMĚSI 3 Předmět: Technologie Výrobce potravin Ročník: 3. Autor: Ing. Anna Novotná Anotace:Výkladová část hodiny Technologie oboru Výrobce potravin.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ Užitné vlastnosti zboží Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Organizace výroby Organizace a řízení výroby. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VY_32_INOVACE_14_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
VY_32_INOVACE_10_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů- 2. část
Úklidové čistící prostředky I.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_37_Na nákupech
Zásoby, peněžní prostředky, pohledávky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_06_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
VY_32_INOVACE_07_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Určete, o které druhy skladů se jedná
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Procesor
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Nabídka VY_32_INOVACE_40_800
VY_32_INOVACE_19_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Věcné učení VY_32_INOVACE_02_11_osobní hygiena 1.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Chladící a mrazící zařízení, zařízení pro měření množství zboží
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_13_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_12_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_11_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_15_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
VY_32_INOVACE_03_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Transkript prezentace:

Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_05_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid

Rady pro nakupování potravin (výklad). Popis prezentace Rady pro nakupování potravin (výklad).

Vždy zkontrolujte datum spotřeby na obalu výrobku!

Dejte si pozor na obchody s nedostatečnou hygienou!

Nekupujte zboží s poškozeným obalem!

Při ukládání nakoupeného zboží do tašek dbejte na to, aby jste chlazené a mražené potraviny uložili do chladící tašky, zabráníte tím rozmrznutí a množení bakterií!

Seznam informačních zdrojů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Radka Doubková.