Postav si satelitní městečko

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_435, 22. sada, Prvouka
Advertisements

Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ TABULKY, ZÁKLADNÍ FORMÁTOVÁNÍ Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Textový procesor, textový.
základní sestava Základní sestava počítače Přiřaď slova k obrázkům:
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
PTÁCI – INTERAKTIVNÍ HRA
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Před, za, pod, nad aktivita
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Vytváříme „složku dokumentů“
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT11 Vytvořeno:1.
Prvouka – historické město. Vyberou si obrazec, kliknou na něj levým tlačítkem myši a přidržením levého tlačítka s ním mohou manipulovat (posouvat, otáčet).
Staň se virtuálním turistou
VY_III/2_inovace_12_zelenina
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Příjmy a výdaje rodiny Nováků
VY_32_INOVACE_04_03_tvrdé souhlásky
Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ. 1. Bal
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Výpočty rezistorů 1. příklad: Vypočítej výsledný odpor rezistorů zapojených za sebou. R1 R2 R3 R4 R7 R6 R5 R1 = 100 Ω R2 = 50 Ω R3 = 25 Ω R4 = 75 Ω R5.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Značky a měřidla fyzikálních veličin:
Počítáme se žížalou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ZEMĚPIS SVĚTA VY_32_INOVACE_02_01_zeměpis světa 1.
PROCVIČUJEME SI PAMĚŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Rovnováha na páce.
Interaktivní procvičování anglických slovíček
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Soubor interaktivních her z matematiky I.
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Použij svou fantazii a postav si
Vypočítej ceny zlevněného zboží
Jednoduchá práce s myší.
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Ukládáme a počítáme mince v kasičce
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
Obrázkové pexeso pro předškoláky
Sled čísel se řídí kliknutím myší!
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
V E L K Á C E N A M O S T U S T A R Jaké auto je v čele?
Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Hra ke zopakování nebo procvičování učiva
Interaktivní hra s různými obrazci a jejich skládání
Kosmická výprava na neznámou planetu
Převody jednotek hmotnosti a objemu
L I O N. L I O N T I G E R B E A R G I R A F F E.
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Půjdem spolu do Betléma…
Interaktivní test na jednotky základních fyzikálních veličin
Interaktivní hledání a počítání
Ruský obrázkový slovník XXIX Předložky − Где мышь?
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Rychlé počítání v časovém limitu 15 nebo 30 vteřin
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Černý Petr 1−10 Pomůcka se skládá z 21 karet. Na deseti kartách jsou čísla od 1 do 10, na deseti kartách jsou odpovídající skupiny teček a na poslední.
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Postav si satelitní městečko a domek s okrasnou zahradou

Pozor! Hra je interaktivní, pokud prezentace není spuštěna. Žáci jednoduše editují snímky tažením myší. Kliknutím na obrázek levým tlačítkem a jeho přidržením mohou obrázek posouvat a umístit ho tak na požadované místo. Ve slotu č. 3 mohou využít svou fantazii a postavit si satelitní městečko. Ve slotu č. 4 využijí svou fantazii a postaví si domek s okrasnou zahradou.

Zdroje obrázků: [cit. 2013-03-03]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: http://www.clker.com/clipart-3526.html http://www.clker.com/clipart-12140.html http://www.clker.com/clipart-12144.html http://www.clker.com/clipart-12148.html http://www.clker.com/clipart-16039.html http://www.clker.com/clipart-isometric-house.html http://www.clker.com/clipart-12028.html http://www.clker.com/clipart-wall-tidy.html http://www.clker.com/clipart-12551.html http://www.clker.com/clipart-gardenwall-untidy.html http://www.clker.com/clipart-2992.html http://www.clker.com/clipart-3040.html http://www.clker.com/clipart-27036.html http://www.clker.com/clipart-cape-code-house.html < >