Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785."— Transkript prezentace:

1 Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Pokud prezentace není spuštěna klávesou F5, mohou žáci
libovolně editovat objekty. Každý objekt je možné uchopit levým tlačítkem myši, táhnout ho, pustit a umístit objekt podle svých představ. Koordinují tak práci ruky a oka, zdokonalují se v ICT dovednostech, zapojují svou fantazii a představu, jak si vybavit svůj domov.

3 Který dům se ti líbí, ve kterém bys chtěl bydlet? A proč?
3 1 2 4 5 6

4 Který dům se ti líbí, ve kterém bys chtěl bydlet? A proč?
7 8 9 10

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Zdroje obrázků: [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < < < < < < < < < <


Stáhnout ppt "Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785."

Podobné prezentace


Reklamy Google