Vesmírné putování lodí Magic Space

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_08_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Advertisements

Píseň “Mám príma den” Reakce?. Fonologie Cvičení číslo 3.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Kdo chybí? Kdo je nemocný? Kdo má hlad? Kdo má žízeň? Kdo je unavený? Kdo je šťastný? Kdo je ospalý? Kdo je chytrý? Kdo je zábavný? Kdo je líný? Who is.
COMENIUS PARTNERSTVÍ ŠKOL 2009/2011. NÁZEV PROJEKTU Učíme se pomocí dramatu, hudby a sportu.
Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_12 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Past simple.
Vypracovala: Mgr. Silvie Reitharová
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_10.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_29.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
Education Developments in the United Kingdom Rozvoj vzdělávání ve Spojeném království Diversification and Specialism Diverzifikace a specializace Why and.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: AJ170 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Australia NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Used to/ would, be/ get used to Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_26.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_07
Reported speech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Future time clauses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
TIME EXPRESSIONS předložky časové
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Going to, be about to, will, present continuous - tvar a použití Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné.
BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,
1⇨ nominativ of singular Jeden tisíc (m.) Jeden milion (m.) Jedna miliarda (f.) 2, 3, 4 ⇨ nominativ of plural Dva, tři, čtyři tisíce Dva, tři, čtyři miliony.
Smart board Tomáš Plaček, Jan Kovařík, Daniel Šulc.
Tázací dovětky – 8. ročník ZŠ
Final Oral Exam ZKOUŠKA By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Kuchař/číšník Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_12
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_19
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / After Hours 06B6 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníListopad.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Helena Zikmundová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Jana Hájková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání konverzační.
FUTURE ARRANGEMENTS. Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
European Language Portfolio from Outside and Inside Channel Crossings.
Prepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of Time.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
CLIL - PRE - 02 Zeměpis na II.stupni – CLIL výuka  Číslo operačního programu:  CZ.1.07  Operační program :  Vzdělávání pro konkurenceschopnost  Název.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Art Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-29 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky cizích jazyků.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková What did you do yesterday?
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Budoucí časy Future tenses. Přítomný čas průběhový – pro vyjádření děje, který je naplánovaný Tomorrow I´m going to Grandma. Next week I´m planning to.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková My family and I were in Italy last year. Where were you last summer?
Present simple He goes to school every day. She gets up at 6 o´clock.
VY_32_Inovace_ Future simple Project 3
CZECH BANK HOLIDAYS MAY, JULY
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
I am going to go shopping. What are you going to do tomorrow?
VY_32_INOVACE_Sei_III_01 MY HOLIDAYS
What do you have to think about when planning something?
Tell about your summer holiday
ERASMUS Poland Sicily Lithuania Czech Republic.
Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_15 _FAIRY TALES Mgr. Libuše Stonawská
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Inovativní řešení Microsoft pro školství
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
VY_32_INOVACE_Sei_I_15 My day Název projektu: OP VK
Going to/ will překlad.
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_10_25_Future Tenses Going to
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Translation 05/07 Jessica ráda chodí do divadel, že? Jessica likes going to theatres, doesn‘t she? Ten koncert nevypadá zajímavě, že? The concert doesn‘t.
Transkript prezentace:

Vesmírné putování lodí Magic Space Téma: Poznáme Sluneční soustavu, planety, postavíme si modely raket, povedeme vesmírný deník, přijede k nám mobilní Planetárium. Společně budeme pozorovat, malovat a vyrábět. Vedoucí kempu: Helena Vodová Cena na žáka: 250 Kč (bude odečteno z kreditu ) Nástup do rakety: v pondělí 15.ledna v 8:30 h ve 2.B. Sebou na každý den aktovku, penál, svačinu.

Hrátky s hudbou Téma: Čeká nás cesta hudební historií, hudebními styly, seznámíme se s Operou, dozvíme se, kdo jsou členové symfonického orchestru, navštívíme program „Za hudbou do pohádky“ v Muzeu hudby v Praze, zažijeme společné bubnování. Vedoucí kempu: Daniela Dušková Cena na žáka: 350 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech muzikantů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Hudebně naší školy. Sebou na každý den aktovku, penál, svačinu.

Sportování Téma: Různé sporty v jednom týdnu ? V naší škole to jde! Budeme lyžovat s instruktory, bruslit na zimním stadionu, hrát míčové hry, vyzkoušíme si lezení na vnitřní lezecké stěně. Vedoucí kempu: Alena Jetmarová Cena na žáka: 950 Kč včetně permanentky na vleky (bude odečteno z kreditu ) Nástup na značky: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Tělocvičně naší školy. Na tento týden potřebujeme lyžařskou výbavu, boby, cvičební úbor do tělocvičny, brusle.

Okno do nového cirkusu Téma: netradiční cirkusové disciplíny – začneme taneční průpravou a rytmikou, přes párovou akrobacii, country a line dance a prvky jógy, se dostaneme až k žonglování. Absolvujeme žonglérskou dílnu a navštívíme představení Cirqueon v Praze Vedoucí kempu: Irča Havlíčková Cena na žáka: 450 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech akrobatů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h ve 4.B. Sebou na každý den cvičební úbor, penál, svačinu.

Co si uvaříme, to si sníme Téma: Každý den začneme etiketou se Špačkem  - jak stolujeme, jak se chováme v restauraci, u stolu,... Každý den uvaříme kompletní MENU – tedy předkrm, polévku, hlavní jídlo, dezert a vše společně ochutnáme. Sestavíme vlastní knihu receptů, navštívíme společně restauraci Pavilon a pekařství v Říčanech.   Vedoucí kempu: Renata Bahenská Cena na žáka: 500 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech kuchařů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Kuchyňce. Sebou na každý den kuchyňskou zástěru, penál. Svačina není potřeba.

Art exploration Theme: We will start with Renaissance and Classic art and go through Modern and Post Modern Art. We will visit exhibition at the National galery and workshop at DOX Galery in Prague. Together we will paint own pieces of art and organize a final exhibition for the rest of the school. Project leader : Melanie Rada Price per student: 300 Kč All artists will meet on Monday , January 15th at 8:30 in the Art room.

Science and experiments Theme: During this fun and exploratory week, we will do a variety of science experiments and cover these topics Computer coding, Cryptology, Engineering. We will also take a trip to IQ Landia in Liberec and we will work on Science Fair projects. Project leader : Laura Botsis Price per student: 750 Kč All scientists will meet on Monday , January 15th at 8:30 in the 6th grade Classroom.