Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Advertisements

Přednáška na Autodesk Academia Fóru 2007 Absolventi středních škol na Technické univerzitě v Liberci, Fakultě strojní Zpracoval: doc. Ing. Ladislav Ševčík,
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Projekt In-TECH 2 Ivan.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
NK 1 – Konstrukce – část 2A Přednášky: Doc. Ing. Karel Lorenz, CSc.,
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
Představení oblastí možné spolupráce Fakulty stavební VŠB - TU Ostrava
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Racionalizace montáže Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů Podklady pro jednání předsednictva Rady VŠ PaedDr. Monika Žumárová, Ph.D.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
prof. Ing. Hartl Martin, Ph.D.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Masarykova univerzita Právnická fakulta Pracovní skupina pro právo a informační technologie JUDr. Radim Polčák, Ph.D.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Katedra konstruování strojů Fakulta strojní prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Tato prezentace je spolufinancována Evropským.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Lektorát českého jazyka a literatury v Dillí Dillíská univerzita, Severní kampus Katedra slovanských a ugrofinských studií Studium ruštiny, polštiny, maďarštiny,
Návrh konstrukce a řízení manipulátoru s paralelní kinematikou Bc. Jan Goňa Ing. Vít Ondroušek, Ph.D. Mendelova Univerzita v Brně.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Registr uměleckých výstupů segment Výtvarné umění doc. Mgr. Michal Koleček, Ph.D.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
Katedra výrobních strojů a konstruování - 340
Toleranční analýza Zpracoval: Prof. Ing. Ladislav Ševčík, CSc
INSPIRAČNÍ ZDROJE KNIHY A ČASOPISY.
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zdravotnický management
Zpracoval: Martin Bílek
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
Analýza tamburu mykacího stroje
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
3D stereoskopická projekce na VOŠ Novovysočanská
Analýza a optimalizace tuhosti příruby osnovního válu
Citlivostní analýza a optimalizace I Zpracoval: Martin Bílek
Zpracoval: Martin Bílek
SAMMER SCHOOL OF PATTERNING 2017
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
TÉMA Jméno Konference je pořádaná za podpory projektu SVK 39/18/F5.
SČLP – KULATÝ STŮL Vojtěch Malý 7. března 2018.
Trajektorie bodu těhlice dvouvahadlového čtyřkloubového mechanismu
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Hlavní řešitel: prof. Ing. Jiří Kraft, CSc.
SmartCamp OA Ostrava doc. Ing. Jan Nevima, Ph.D..
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
Transkript prezentace:

Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci Katedra environmental designu Název projektu: Experimentální přístupy v rámci tvorby ve veřejném prostoru Řešitel projektu: doc. M.A. Jan Stolín Spoluřešitel: Ing. Richard Charvát, Ph.D. Vybavení pro audiovizuální prezentaci KED Mgr.A. Jiří Jindřich doc. M.A. Jan Stolín (od října 2017) 1 1

Experimentální přístupy v rámci tvorby ve veřejném prostoru Anotace projektu: Inovace studia navrhování díla v kontextu tvůrčího využívání současných mezioborových poznatků a soudobých technologií Cíle projektu: Experimentální přístupy v rámci tvorby ve veřejném prostoru   Uspořádání workshopu za účasti dvou zahraničních akademických pracovníků. Zaměřením workshopu na danou problematiku. Propojení na institucionální úrovni pro zkvalitnění výuky a praxe. Prezentace formou výstavy. Vybavení pro audiovizuální prezentaci KED Doplnění technického vybavení katedry pro prezentaci audiovizuálních projektů. 2 2

Workshopy: Nové média Mezinárodní filmový festival ZOOM Jelenia Góra, Polsko Lektor: doc. M.A. Jan Stolín Studentští lektoři: Záviš Unzeitig Pavel Uličný Interaktivní pláště architektury – Reponsive systems Ing.arch. Saman Saffarian (Institutu nosných konstrukcí a konstrukčního navrhování (ITKE) Stuttgart Pohyb a architektura doc. Ing.arch. Monika Mitášová Řízené navrhování s Arduinem MgA. Richard Loskot Parametricý Design (Rhino + Grasshopper) Lektor: Pavel Uličný 3 3

Výstavy: Praxe: Pokoje VI., Praha Sleepover Night, Veřejný sál Hraničář, Ústí nad Labem Praxe: Návrh zastávky „Lázně“ 4 4

Nové média, Mezinárodní filmový festival ZOOM, Jelenia Góra, Polsko 5 5

Nové média, Mezinárodní filmový festival ZOOM, Jelenia Góra, Polsko

Nové média, Mezinárodní filmový festival ZOOM, Jelenia Góra, Polsko

Interaktivní pláště architektury – Reponsive systems Lektor: Ing.arch. Saman Saffarian

Interaktivní pláště architektury – Reponsive systems Lektor: Ing.arch. Saman Saffarian

Řízené navrhování s Arduinem Lektor: MgA. Richard Loskot

Interaktivní pláště architektury – Reponsive systems Lektor: Ing.arch. Saman Saffarian

Sleepover Night, Veřejný sál Hraničář, Ústí nad Labem

Sleepover Night, Veřejný sál Hraničář, Ústí nad Labem

Pokoje VI., Praha Interaktivní instalace

Pokoje VI., Praha Interaktivní instalace

Návrh zastávky „Lázně“

Návrh zastávky „Lázně“