Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Katedra konstruování strojů Fakulta strojní prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Tato prezentace je spolufinancována Evropským.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Katedra konstruování strojů Fakulta strojní prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Tato prezentace je spolufinancována Evropským."— Transkript prezentace:

1 Katedra konstruování strojů Fakulta strojní prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky v rámci projektu č. CZ.1.07/2.2.00/28.0206 „Inovace výuky podpořená praxí“.KonstruováníKKS/KS doc. Ing. Václava Lašová, Ph.D. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Katedra konstruování strojů Fakulta strojníKonstruováníKKS/KS doc. Ing. Václava Lašová, Ph.D. prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Ing. Josef Dvořák, Ing. Martin Kopecký Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Konstrukční návrh přístroje na přípravu nápojů z čerstvé zeleniny

2 Cíl cvičení: Cílem je navrhnout bez použití jakýchkoliv metodik konstruování jednoduchý přístroj na přípravu nápojů z čerstvé zeleniny – „odšťavňovač“.. Katedra konstruování strojů Fakulta strojní Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Úvod do problematiky Příprava nápojů v domácnostech a kancelářích je často opakovanou a všeobecně známou činností. Konstrukční kancelář bez vlastní výrobní základny proto hodlá ve spojení se vhodným výrobcem uvést na trh přístroj, který bude vysoce konstrukčně konkurenceschopný vůči dosavadním přístrojům pro zadaný účel. Konstrukční návrh má přispět k dalšímu zkvalitnění přípravy nápojů i jejich kvality v domácnostech, příp. na pracovištích inovativním řešením potřebného technického přístroje. Katedra konstruování strojů Fakulta strojní Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Zadání Vypracujte konstrukční návrh technického přístroje na přípravu nápojů z čerstvé zeleniny - mrkve, červené řepy, okurek, apod. Konstrukční návrh vypracujte ve formě srozumitelné skici včetně popisu přístroje. Katedra konstruování strojů Fakulta strojní Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Zpřesnění a doplnění zadání Navrhněte inovativní vysoce konkurenceschopný přístroj na přípravu nápojů v menších množstvích pro domácnosti, kanceláře, sekretariáty, menší občerstvovací bufety, apod. podle zadání od vyučujícího. Druh výroby - hromadná u externího výrobce s potřebnou výrobní základnou. Výrobní náklady - umožňující konkurenceschopnost na současném trhu. Katedra konstruování strojů Fakulta strojní Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky v rámci projektu č. CZ.1.07/2.2.00/28.0206 „Inovace výuky podpořená praxí“. Výsledek ?


Stáhnout ppt "Katedra konstruování strojů Fakulta strojní prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. Podklady ke cvičení 1 Plzeň, 2015 Tato prezentace je spolufinancována Evropským."

Podobné prezentace


Reklamy Google