Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017"— Transkript prezentace:

1 Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Spolupráce FUA TUL, Politecnico di Milano a Fakulty architektury Politechnika Wroclawska na realizaci mezinárodního studentského workshopu, téma: Turnov/Jizera. Cílem pořádat letní školy architektury a urbanismu je rozvíjení výměny studentů i vyučujících a prohloubit rozvíjející se společnou spolupráci. změna projektu Spolupráce FUA TUL, Politecnico di Milano a Fakulty architektury Politechnika Wroclawska na realizaci mezinárodního studentského workshopu, Turnov/Jizera. Prof.Ing.arch.akad.arch. Jiří Suchomel / Carlo Andrea Biraghi, Roman Rutkowski, Radek Suchánek, Zdeňka Zedníčková Němcová, Petr Janoš,

2 Soulad s Dlouhodobým záměrem (DZ), resp
Soulad s Dlouhodobým záměrem (DZ), resp. Aktualizací dlouhodobého záměru (ADZ) Podpora zahraničních incoming i outgoing mobilit studentů, akademických pracovníků, pracovníků VaV pracovníků. Podpora double-degree a joint-degree programů, podávání žádostí o mezinárodní projekty. Propagace TUL v zahraničí a spolupráce s vybranými agenturami s cílem získání studentů do studijních programů akreditovaných v AJ. Internacionalizace fyzického i virtuálního kampusu TUL a prohloubení připravenosti zaměstnanců na proces internacionalizace.

3 Indikátory LETNÍ ŠKOLA ARCHITEKTURY Předpokládaný konečný stav – 1 Konečný stav - 1 Počet podpořených studentů Předpokládaný konečný stav – 10 Konečný stav - 14 Počet podpořených pedagogů Předpokládaný konečný stav – 2 Konečný stav - 5 Počet projektů Předpokládaný konečný stav – 4 Konečný stav - 3 Výstava prací v Turnově Předpokládaný konečný stav – 1 Konečný stav - 1 (únor 2018)

4

5 …děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017"

Podobné prezentace


Reklamy Google