Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

WEDOS slaví třetí narozeniny

To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Pro někoho něco znamenáš
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Peníze.
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
1. Jak šťastný den, | kdy pozbaven | byl hříchu jsem | tvou krví jen, | můj Jezu! | Smím teď životem | jít blaze již, | neb spasen jsem. | Šťastný den,
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
„Chci Ti ze srdíčka přát…. a pár svých slov darovat“.
Srdce z lásky darované.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Začíná adventní čas roku 2008
1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost.
1. Přemohl Ježíš smrti noc, | z hrobu vstal na úsvitu. | Jeho je sláva čest i moc | a on nám kráčí na pomoc, | na pomoc svému lidu.
Krásné Vánoce.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
1. Pán Bůh je přítomen, | klanějme se jemu, | přistupujme s bázní k němu! | Bůh je mezi námi! | Ztiš se s uctivostí srdce, | s čistou upřímností! | On.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
překlad: Jiřina Markovová
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
AHOJKY.
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
ÚSMĚV.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Díky 1. Díky za toto krásné ráno, díky za každý nový den.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
1. Slyš kdo to stojí u dveří a volá: | Duše, otevři
Má láska jen 1. Má láska jen, Pane můj, ať každý den chudé hledá, nuzné zvedá, ať je Tvá. Mou lásku vem, s pokorou, než skončí den, všem ať svítí, všechny.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
DUP,DUP,ŤAP,ŤAP,KROK,ZASE UTEKL ROK,PŘEJI VÁM ZLATIČKA,DO DALŠÍCH LET ZDRAVÍČKA,ŤUKY,ŤUKY,CINKY,VÍNKA DO DECINKY,NALÉJ JSI A PŘIPIJ,CELINKOU JI VYPIJ.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Moničce k narozeninám vše nejlepší a několik rad od Františka.
Vánoční přání pro radost
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Zvolený jako nejlepší mail roku
Pro někoho něco znamenáš
Veselé velikonoční svátky
1. Za ty, kdo hladem trpí a bídou, prosíme: Zjev svoji slávu
Veselé velikonoční svátky
Začíná adventní čas roku 2008
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krásné a Veselé velikonoce.
Transkript prezentace:

Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví    Hádej, kdo to dneska slaví,    komu přejeme hodně zdraví.    Kopec štěstí, horu lásky,    plnou kapsu, žádné vrásky.    Až to poznáš, utíkej,    slavit s námi pospíchej

Je čas na oslavu:    Dnes přejeme Ti všechno nejlepší,    ať je Ti na světě hezky.  Dělej jen to, co Tě baví,    dnes Tvůj velký den se slaví!

Tak Ti přeji v dnešní den,    hodně štěstí, lásky jen   a šťastným ať je každý ten,    kdo má Tě blízko sebe.    Ať každý blízký rád Tě má    a tvou cenu dobře zná.    Vše nejlepší k Narozeninám

 Ať štěstí při každém kroku    doprovází Tě napořád,    ať zdraví při každém dalším roku,   slouží nastokrát.    Ať zavoní kytička, svítí sluníčko,    ať láska v životě těší Tvé srdíčko.    Ať děti rostou a manžel nezlobí,    vždyť narozeniny jsou Tvé krásné období.    Neboj se, o rok víc bude též všem,    proto se neopij a užij si svůj den... KRÁSNÉ NAROZENINY