KTV PRŽNO Březen 2018.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
Advertisements

LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
______________________________________ CHVALSKÝ ZÁMEK
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje aktuální informace pro poradu OÚPSŘ KrÚ JMK s Úřady územního plánování JMK Krajský úřad Jihomoravského kraje.
Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO – program.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Centrum na podporu integrace cizinců
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Září 2015.
PŘISTOUPENÍ K SMLOUVĚ OSA
„Váš kraj, Váš rozpočet“
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Pracovní porada Pracovní list.
Pracovní porada Pracovní list.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Aplikace Monitorovací systém
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
KTV PRŽNO Listopad 2017.
ABC Braník fotbal představuje
Pozemkové úpravy.
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
SLUŽBY POSKYTOVANÉ KRAJSKOU SPOLEČNOSTÍ ARR s.r.o.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Základy sociální politiky - vymezení - přístup - nástroje - cíle
V. VEŘEJNÉ FÓRUM – 10 PROBLÉMŮ MČ PRAHA 20 Chvalský zámek
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Infokanál obce Vigantice
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
KTV Pržno Červenec 2018.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Infokanál obce Vigantice
Rozpočet a plány na rok 2019 Město Vimperk.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV PRŽNO Duben 2018.
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
Úvodní přednáška pro 1. ročník
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Březen 2018

Kabelová televize Pržno Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: ou@przno.cz, případně telefonicky na č. 723 303 237 či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu INFOkanál Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ 25385780. Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

Program KTV Naši jubilanti Dětský maškarní bál Klub seniorů - pozvánka Zasedání Zastupitelstva obce Pržno Valná hromada SKP Brigády SKP Vítání jara Sběr dotazníků „Prženská desítka“ Opravy hlavní silnice – informace Zápis do 1.třídy Svoz odpadů v březnu

Naši oslavenci Měsíc březen bude měsícem nadcházejícího jara a také měsícem oslav řady našich spoluobčanů. Jsou jimi: paní Růžena Nytrová 88 let paní Věra Adamcová 81 let pan Jan Ferenčík 65 let pan Zdeněk Janeček 60 let pan Karel Slivka 55 let paní Dagmar Krublová 55 let Vážení jubilanti, srdečně vám gratulujeme k vašim narozeninám. Přejeme vám hodně radosti ze života, zdravíčko a pohodu do dalších let. OÚ Pržno

Rodinné centrum Mašinka vás srdečně zve na Dětský maškarní bál. Konat se bude v neděli 4. března 2018 od 15.00 hodin v Občanském centru Pržno. Vstupné činí 20,- Kč. Připraveny budou soutěže, drobná tombola a odměny pro děti. Připraveno bude rovněž drobné občerstvení.

Setkání Klubu seniorů Pravidelné setkání Klubu seniorů se uskuteční v pondělí 5.3.2018 od 15.00 hodin v sále Občanského centra Pržno. Tímto zveme všechny seniory obce, kteří ještě nejsou členy našeho klubu, aby k nám přišli a posílili naše řady. Vždyť dnešní senioři jsou aktivní a činorodí občané, kteří se umí pobavit. Přijďte mezi nás, jste srdečně zváni. Výbor klubu seniorů

Zasedání ZO Pržno Zasedání Zastupitelstva obce Pržno se uskuteční ve středu 7.3.2018 od 17.30 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Pržno. Program: Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu Zpráva ověřovatelů Zprávy výborů a komisí Žádosti o příspěvky z rozpočtu obce na r. 2018 (SDH Pržno, SK Pržno, Charita FM, pěv. sdružení Echo, FPOD) Rozpočet na r. 2018 Smlouvy (kotlíkové dotace, dopravní obslužnost, KTV, přeshr. spolupráce, kamerový systém, o dílo) Výběrová řízení - Zadávací dokumentace (svoz odpadů, opravy komunikací, výstavba dětského hřiště, výstavba chodníku) Investiční záměry (opravy propustků, klimatizace OC, odhlučnění OC) Odpadové hospodářství obcí – informace o vývoji problematiky Různé (úprava rozpočtu č. 9/2017, „Vlajka pro Tibet“, odkupy pozemků, informace PČR)

Valná hromada SK Pržno Valná hromada Sportovního klubu Pržno se uskuteční v sobotu 10.3.2018 od 16.00 hodin v sále Občanského centra Pržno. Původně plánovaný termín, uvedený v kalendáři (17.3.), musel být z organizačních důvodů přesunut. Program: Zahájení, volba předsedajícího, schválení programu Volba návrhové komise Zpráva Kontrolní komise (hospodaření za r. 2017) Zprávy oddílů o činnosti za r. 2017 Výroční zpráva SKP za r. 2017 Plán činnosti na rok 2018 Návrh rozpočtu na r. 2018 Různé, závěr

Sportovní klub Pržno - brigády Sportovní klub Pržno zve své členy i veřejnost na jarní brigády, které se budou konat v areálu SKP. V rámci brigád se bude zvelebovat přístupový chodník za školou směrem k hřišti, budeme provádět ořezy stromů, opravy střídaček, úklid kolem kabin a celkový úklid areálu. Brigády se uskuteční v sobotu 10.3. a 17.3. vždy od 8.00 hodin do 11.00 hodin. Ke konci března by měla být opětovně otevřena restaurace na hřišti.

Vítání jara Klub seniorů spolu s dětmi prženské základní školy opět přivítají jaro. Společně srdečně zveme na tradiční Vítání jara s utopením Morany. Akce se bude konat ve středu 21. března 2017. Sraz účastníků bude ve 13.00 hodin na parkovišti u Občanského centra Pržno.

Děkujeme za spolupráci Sběr dotazníků V průběhu února občané obdrželi dva dotazníky. ŽÁDÁME VŠECHNY OSLOVENÉ, ABY ODEVZDALI DOTAZNÍKY DO 5.3.2018!!!!! Děkujeme za spolupráci

Prženská desítka Sportovní klub Pržno a Obec Pržno společně připravují organizaci 0. ročníku běžeckého závodu „Prženská desítka“. Konat se bude v sobotu 14. dubna 2018 a start hlavního závodu je plánován na 10.15 hod. místního času.  Jak název napovídá, délka hlavního závodu bude 10 km a bude vedena po březích podél řeky Ostravice směrem do Bašky a zpět. Závod je určen pro širokou veřejnost, pro muže i ženy od 15 do 100 let. Součástí závodů budou i závody pro děti v délkách 800, 1600 a 2400 m. Tyto tratě budou vedeny v blízkosti areálu SKP a fotbalového hřiště. Bližší informace k závodům a registracím budou v průběhu března zveřejněny na webech SKP, obce a na FB obce či Kohoutů Pržno.

Opravy hlavní silnice Vážení spoluobčané, informujeme vás, že v dubnu by měly být zahájeny opravy silnice III/48425 z Frýdku-Místku, vedoucí přes Bašku do Pržna a pak dále do Frýdlantu nad Ostravicí. Přesný časový rozsah prací není ještě zveřejněn. Dá se ale předpokládat, že práce budou trvat několik měsíců. Občané a firmy v obci a okolí budou muset počítat s tím, že bude docházet omezení průjezdu přes obec. Podle optimistické varianty se to naší obce dotkne na dobu asi 2,5 měsíce. Jednotlivé opravované úseky budou mít přibližnou délku 350 – 700 m. Je potřeba se připravit na rozbitou obec, semafory, hluk a prach. Zadavatelem a investorem stavby je Moravskoslezský kraj.

Svoz odpadů v březnu Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 7. a 21.3. 2018 Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

Ceny odpadů v roce 2018 Výše poplatku se pro rok 2018 zvýšila na 620 Kč/poplatník/rok. Občané ale získávají od obce slevu 120 Kč/poplatník/rok, a to znamená, že výsledku zaplatí stejně jako v letech předchozích částku stejnou, tedy 500 Kč. Sleva přísluší všem občanům zejména za dobré výsledky při třídění odpadů. Zvýšená platba se tak dotkne pouze vlastníků objektů určených k rekreaci. Vlastníci chat a rekreačních objektů zaplatí za objekt částku 620,- Kč/rok. Výsledná cena je ovlivněna zvýšenými náklady spojenými se zajišťováním svozu odpadů z chatových osad. I nadále budou svozy odpadů řešeny 1 x za 14 dnů, vždy v sudou středu. Tříděné odpady budou sváženy dle vytíženosti 1 x týdně. Svoz odpadů z chatových osad bude od jara do podzimu řešen 1 x týdně.