5. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 29 – 30/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Ing. Stanislava Správková
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Individuální projekt Karlovarského kraje. Financování: Financování: ESF – OP LZZ prioritní osa 4.3 sociální integrace a rovné příležitosti, oblast podpory.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Protidrogová politika v EU a v ČR Blanka Korčišová Viktor Mravčík Jůnův statek
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
Konference Financování protidrogových služeb LK Kateřina Gruntová, DiS. Krajská protidrogová koordinátorka.
Okresní setkání metodiků prevence Kateřina Gruntová, DiS.
Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků v sociální oblasti.
Program dnešního setkání OPS ( )
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
Mgr. Štěpánka Vojtěchovská
Výzvy a další cesta pro dětské služby v Maďarsku Rodičovská péče o děti a politika zaměstnanosti „Kolize nebo komplementarita?" Praha, 5. -
O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Studium pro školní metodiky prevence
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČRSekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Digitální jednotný trh Marta Vojtová Odbor koordinace evropských.
Informace o stavu přípravy střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2008 – 2011 informační seminář k PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Informace o speciálním vzdělávání a primární prevenci Harrachov, 25. září 2015.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Naše zařízení a služby o Terapeutická komunita ADVAITA v Nové Vsi o Centrum ambulantních služeb v Liberci o Program ambulantního poradenství o Doléčovací.
- 4. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 22 – 23/ Alkohol – legální závislost.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Sběr dat o drogách na regionální/místní úrovni MUDr. Viktor Mravčík.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
odbor sociálních služeb a sociální práce, MPSV
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
Centrum vzdělanosti Libereckého kraje
Projekt Poradenství v Libereckém kraji
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Mezinárodní spolupráce
Rodinná politika Libereckého kraje
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Analýza potřeb v území.
Katalog sociálních služeb Ústeckého kraje
Systém krizového řízení
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Stanislava Správková
Zasedání RSK
Komunitární program PROGRESS
Transkript prezentace:

5. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 29 – 30/11 2012 DROGY A VĚZEŇSTVÍ 5. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 29 – 30/11 2012

Průvodce seminářem DROGY A VĚZEŇSTVÍ přivítání lektorů, účastníků 5. ročník, téma semináře organizační záležitosti (prezenční listiny, jmenovky, certifikáty, práce ve skupinách, občerstvení, platba) program semináře

Program 29. 11. 2012

Program 30. 11. 2012

Litice 25. – 26. 10. 2007

Co nás čeká v roce 2013 prezentace výstupů Analýzy kvality sítě služeb následné péče pro uživatele legálních i nelegálních návykových látek v LK prezentace výstupů Analýzy stavu patologického hráčství v LK tvorba nového akčního plánu protidrogové politiky kraje ….6. ročník AT semináře

přeji vám příjemné a smysluplné prožití semináře … přeji vám příjemné a smysluplné prožití semináře Ing. Jitka Sochová krajská protidrogová koordinátorka Krajský úřad Libereckého kraje, odbor sociálních věcí jitka.sochova@kraj-lbc.cz tel. 485 226 338