Kam úspěšně investovat v roce 2018

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Advertisements

Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ I. přednáška
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Aktuální stav čerpání evropských fondů Příprava na další programovací období z pohledu regionů Mgr. Radko Martínek hejtman Pardubického kraje.
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
 SNAHA VYBRAT TY NEJLEPŠÍ BANKY  ČERVENÝ KOBEREC A LÁHEV MOET  VICE-PRESIDENT = MŮJ OSOBNÍ BANKÉŘ  INDIVIDUÁLNÍ OSOBNÍ STRATEGIE A PŘÍSTUP  „PESTRÉ“
Zdravotní politika v éře globalizace
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování a řízení kariéry
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování, audit Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ a personální činnosti
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Praha (blízké) budoucnosti: věda, výzkum a inovace Co Praha nabízí a nabídne?
Konference o Severní dimenzi: klima se mění (Ekotoxikologické problémy současnosti) Petra Božovská Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity, České.
Veřejná prezentace projektů JU u příležitosti slavnostního poklepání základních kamenů novostaveb Rozvoj PřF JU a Rozvoj ZF a FROV JU Investice do rozvoje.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
KREATIVNÍ ODVĚTVÍ A EVROPSKÉ FONDY NOVÁ SCÉNA ND MARTA SMOLÍKOVÁ Proč podporovat kulturní a kreativní průmysly.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ VII. přednáška
Trh s geoinformacemi Přehledy tuzemského a zahraničního trhu Ing. Jiří Fejfar, Ph.D.
Problematika ocenění místně obvyklého nájemného Ing. Petr Ort, Ph.D.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Český Krumlov,
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
Bezva učitel. Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích.
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ II. přednáška Doc. Ing. Růžena KRNINSKÁ, CSc. Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
AUKCE SPEKTRA - očekávání a realita – Marek Ebert, ČTÚ Digitální výzvy 2012 Praha, 8. listopadu 2012.
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Plán výuky předmětu "Akvaristika 2010": 1. blok - ST – 1. přednáška “úvod do akvaristiky” (2 Policar) 6h – 8:00 -11:00 2. přednáška “ekonomika.
Kancelářský trh Mediální obraz Absorpce Porovnání s Vídní.
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Anotace: ČR – Jihočeský kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Roadshow Přehled programů ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
1 GISáček 2006 GIS v podání Autodesku GISáček 2006 Pavel Robek Tech Data Distribution s.r.o.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
II. Kriminologické dny České Budějovice, 27. – 28. ledna 2014 Konference pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly České Budějovice 27.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) po roce
Počet účastníků ZD České Budějovice Praha Ostrava
Brownfields v Brně a okolí
Veletrh a konference cestovního ruchu Výstaviště České Budějovice
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
…jsou rozvojové zóny měst vznikající na „zelené louce“.
Kalendář 2009.
Vliv společné zemědělské politiky na finanční situaci v odvětví
Otázky související s daněmi z pozemků a staveb
Brownfield Fruta Radek Horáček.
JIHOČESKÉ LETIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE a.s. ICAO KOD - LKCS.
Living Lab, ScienceShop, RRI
Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
Munimap Mapy nejen pro www. muni
Transkript prezentace:

Kam úspěšně investovat v roce 2018 10. LEDNA 2018 OD 16:00 DO 18:30 HOD Kam úspěšně investovat v roce 2018 Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 10. ledna 2018 od 16 hod do 18 hod v budově F (přístup ulicí Na Sádkách k objektu č. 17 dle mapy areálu JU) Program a registrace na http://www.investicniweb.cz/investicni-forum-tour-leden-2018/ Jak se mohou vyvíjet kapitálové, měnové a realitní trhy v roce 2018 a co čeká nejen v příštím roce svět kryptoměn? Jedinečnou možnost máte x. ledna 2018 na Investičním fóru TOUR (název města), kde v rámci moderovaného diskusního bloku vystoupí zkušení investiční specialisté, kteří nabídnou ty nejlepší investiční strategie pro rok 2018. Partneři Mediální partneři