Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bezva učitel. Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bezva učitel. Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích."— Transkript prezentace:

1 Bezva učitel

2 Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích řeky Nežárky v okrese Jindřichův Hradec. Jeho historické jádro je městskou památkovou rezervací. Datum narození 6. 11. 1956

3 Vzdělání ZŠ v Českých Budějovicích Gymnázium Český Krumlov Praha Univerzita Karlova Matematiko- fyzikální fakulta Matematicko-fyzikální fakulta (neformálně Matfyz), zkratka MFF UK, je jednou z fakult Univerzity Karlovy v Praze. Budovy jsou roztroušené na různých místech v Praze (Malá Strana, Karlov, Karlín, Troja a Hostivař). Hovorové označení pro studenta/studentku MFF je matfyzák/matfyzačka. Fakulta vznikla 1. září 1952 vyčleněním z Přírodovědecké fakulty. Prvním děkanem fakulty byl Miroslav Katětov. Současným děkanem je prof. RNDr. Zdeněk Němeček, DrSc. Kromě fyzikálních a matematických oborů se na MFF UK vyučuje i informatika, kterou studuje přibližně polovina všech studentů fakulty.

4 Vzdělání Pedagogická fakulta České Budějovice Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity vznikla v roce 1948. Zaměřuje se především na výchovu budoucích učitelů prvního a druhého stupně základních škol. Dá se na ní však studovat i několik neučitelských oborů, jako aplikovaná informatika a matematika, psychologie nebo filologie. S 3578 studenty a 145 učiteli je největší fakultou Jihočeské univerzity. Její děkankou je Alena Hošpesová.

5 Koníčky Počítače

6 Zaměstnání Nejdříve 4 roky na ZŠ T. G. Masaryka http://www.zstgm-ck.cz/ stránky školyhttp://www.zstgm-ck.cz/ A potom už jen na ZŠ Za Nádražím http://www.zsnadrazi.cz/ stránky školyhttp://www.zsnadrazi.cz/

7 Hlášky Zlomek a trojúhelník podle vzoru skřítek. Matematika není trénink!! Matematika je královna věd. Vypadám snad jako kalendář? Když to nevíš vymysli to! Úhel „fň“ Co děláš? Nic nedělej nebo tě vyhodím a nebo oba! Co máš proti mojim vousům?


Stáhnout ppt "Bezva učitel. Narození Místo narození Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec (něm. Neuhaus) je město ležící ve východní části Jihočeského kraje, na březích."

Podobné prezentace


Reklamy Google