ŘÍZENÍ VÝROBY A KVALITY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Advertisements

Co to je, když se řekne „FRANCHISING“? Petra Dillingerová SŠ KNIH, o.p.s.
VZDĚLÁVÁNÍ INFORMATIKY NA VYSOKÝCH ŠKOLÁCH & POTŘEBY PRAXE Mgr. Petr Suchánek, Ph.D. Ing. Dominik Vymětal, DrSc.
Představení společnosti Tomáš Vodenka – People manager ARTIN.
Spolupráce personálního oddělení a psychologické laboratoře Jana Gutiérrez Chvalkovská, personální ředitel VÍTKOVICE Ostrava.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Fakulta managementu a ekonomiky Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva Motto: Smart governance.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
1 Standardy kvality ve službách sociální prevence Mgr. Petr Hanuš
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Výzkum efektivnosti fungování veřejné správy Interní grant VŠP Jihlava Měrtlová - Nečadová - Kovář.
Příloha č. 1 – specifikace předmětu plnění Řízení lidských zdrojů Procesy a nástroje VZ 2015.
Návrhové systémy. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Katedra výrobních strojů a konstruování CAD systémy na katedře 340 CATIA INVENTOR I-DEAS, NX.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Diplomové práce pro CE WOOD a) Bilance toku materiálu pilařského provozu b) Závislost kvality vstupní suroviny na kvalitu výstupních produktů pilařského.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
1. Podnikání 1.část členění organizací podnikání (definice podnikání, kdo může podnikat) obchodní firma živnostenský rejstřík živnosti (podmínky, druhy,
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Monika Deutschová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Vysoká škola.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
Úvod do projektového řízení
Aplikace nástrojů marketingového mixu ve vybrané společnosti
Čas, kdy si musím vybrat, co dál…
Obchodní akademie Náchod
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Procesní management v oddělení logistiky
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE DIPLOMOVÁ PRÁCE
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Společenská odpovědnost ve školství
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Průmyslová revoluce 1 Podmínky a rozvoj.
Edgecam.
Optimalizace materiálových toků ve vybrané společnosti
P2 MARKETINGOVÉ PROSTŘEDÍ
Ekonomika– národní hospodářství
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
2. P marketingového mixu Cena. 2. P marketingového mixu Cena.
Analýza závěsu podvozku letadla
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní plán projektu
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Performance management v Arcelormittal Ostrava a.s
Stavba strojů a zařízení
Setkání kariérových poradců
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
Ústav znalectví a oceňování
Centralizované rozvojové projekty 2017
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Organizace práce na prodejně
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Zpracoval: Martin Bílek
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

ŘÍZENÍ VÝROBY A KVALITY Studijní obor ŘÍZENÍ VÝROBY A KVALITY Fakulta managementu a ekonomiky Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů

Průmyslové inženýrství - studijní obor, ve kterém se naučíte: Profil oboru Průmyslové inženýrství - studijní obor, ve kterém se naučíte: projektovat podnikové procesy, rozumně plánovat a využívat kapacity strojů, pracovníků, informačních systémů využívat různé metody ke zlepšování pracoviště, pracovních postupů, podnikových procesů jako celku používat vícero softwarových produktů pro oblast průmyslového inženýrství (ARIS, NAVISION, LUDUS, AUTOCAD, WITNESS a další) inovovat produkty a procesy s využitím kreativních technik a inovačních metodik zvládnout metody analýzy a měření lidské práce a pracovního výkonu motivovat, organizovat a řídit pracovní týmy Průmyslový inženýr pomáhá překonávat vrstvy mezi managementem a liniovými pracovníky. Je to ten, co říká, že produktivita se dá zvyšovat i jiným způsobem než zakoupením nového drahého stroje.

Odborné praxe a stáže v průmyslových firmách Spolupráce s praxí Odborné praxe a stáže v průmyslových firmách Možnost zahraničních studijních pobytů Přednášky odborníků Exkurze Barum Continental, Mitas, Tescoma Letní škola průmyslového inženýrství Akademie talentů Projekty ve firmách Diskusní kluby

Jedinečný obor – spojení ekonomiky a průmyslového inženýrství Proč si vybrat obor … Jedinečný obor – spojení ekonomiky a průmyslového inženýrství Silné stránky studenta: samostatný přístup k práci, na řešení problémů používá selský rozum, kreativita, flexibilita a spolehlivost, ochota učit se novým věcem, samostatnost Vysoká a široká uplatnitelnost absolventů plánuje řídí zlepšuje inovuje naslouchá procesy toky tvorbu produktu procesy vše kolem...

Uplatnění absolventů Absolventi průmyslového inženýrství mají ve výrobních, ale i nevýrobních společnostech následující oblasti uplatnění: Technická (informační technika, počítači podporované podnikání, informační systémy podniku, výrobní inženýrství) Řízení zaměstnanců (organizační projektování podniku, organizace práce, ergonomika, služby) Projektování, plánování a řízení provozu (projektování výrobků, inženýrská ekonomika, produktivita, měření výkonů a řízení provozu, projektování výrobních zařízení, zabezpečování kvality, plánování a řízení výroby, výrobně inženýrské metody, logistika) Informatická podpora řízení firmy a provozů (teorie pravděpodobnosti, statistika, počítačová simulace, optimalizace) Specialisté v útvarech řízení výroby, plánování a příprava výroby, projektování, průmyslové inženýrství.

„Whether You Believe You Can, Or You Can't, You Are Right„ Děkujeme za pozornost „Whether You Believe You Can, Or You Can't, You Are Right„ - Henry Ford -