Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Komerční areál v Janovicích na Chrudimsku se nachází na okraji obce Morašice, části obce Janovice přibližně 7 km od Chrudimi. Jedná se o oplocený areál,
Vybrané základní pojmy stavebního zákona.
DRAŽBA Komerční objekt Univerzity Pardubice – dislokované pracoviště Dopravní fakulty Jana Pernera v České Třebové se nachází nedaleko centra České.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Komerční objekt - hala Veská u Pardubic - pro výrobní / administrativní využití. Celková užitná plocha 1250 m2 ve dvou podlažích. Objekt je nyní užíván.
Pozemní komunikace Zákon 13/1997Sb. o pozemních komunikacích (silniční z.), Vyhláška 104/1997 Sb. Zákon upravuje kategorizaci pozemních komunikací, jejich.
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek - oceňování Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad. 2 3 Umístění zóny  Lokalita: Východní Čechy  Kraj: Pardubický  Město: Letohrad  Katastr. území : Letohrad.
Pardubický kraj.
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 11 Daň z nemovitostí.
Majetkové daně Daň z nemovitostí Silniční daň Daň dědická Daň darovací Daň z převodu nemovitostí.
Pardubický kraj.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
Statutární město Ostrava
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Pardubický kraj. Pardubický kraj Pozice na mapě.
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
ORGANIZACE A ŘÍZENÍ NADNÁRODNÍCH SPOLEČNOSTÍ METODIKA A VÝSLEDKY VÝZKUMU.
Služby obyvatelstvu Klára Čermáková 3.C. Dělení podle: - oblasti spotřeby: - pro potřeby celé společnosti = kolektivní (státní správa, obrana, bezpečnost)
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Projekt zástavby řadovými rodinnými domky Louny – Hrnčířská ulice Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Bakalářská práce Studie zvýšení úrovně technické a občanské vybavenosti obce Vypracovala: Hana Vostřelová Obor: Agroekologie Rok: 2007.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování veřejné dopravy Význam a charakteristika dopravy: Propojuje všechna odvětví hospodářství Propojuje všechna.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní cesta Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy Ing. František Lachnit,
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Ú Z E M N Í S T U D I E Ú V O Z O V Á A K E B Z D I N C E
Projekt zástavby řadovými rodinnými domky Louny – Hrnčířská ulice
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Plochy a pozemky veřejných prostranství
INFORMAČNÍ MEMORANDUM Skladový areál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty
Dražební společnost PROKONZULTA a.s.
Administrativní budovy
Podnikání na venkově.
Základy oceňování nemovitostí
Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty
Staveniště a zařízení staveniště
Dražební společnost PROKONZULTA a.s.
2. Nemovitosti (stavby, byty, nebytové prostory, pozemky a trvalé porosty), jejichž cena je plně nebo částečně hrazena ze státního rozpočtu, státního fondu.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Brownfield Fruta Radek Horáček.
4. Nemovitosti (stavby, byty, nebytové prostory, pozemky a trvalé porosty), jejichž cena je plně nebo částečně hrazena ze státního rozpočtu, státního fondu.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Transkript prezentace:

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Dražební společnost PROKONZULTA a.s. organizuje dražbu skladového areálu v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty

Základní informace o dražbě Organizátor dražby: dražební společnost PROKONZULTA, a.s., IČ 26307367, se sídlem Brno, Křenová 299/26, PSČ 602 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, sp.zn. B 7673 Kontaktní osoba: Mgr. Klára Odehnalová Vyvolávací cena: 5 800 000,- Kč Odhadní cena: 11 000 000,-Kč Dražební jistota: 1 000 000,- Kč Datum a čas zahájení dražby: 5.12.2017 ve 13:00 hod Místo konání: www.prokonzulta.cz Datum prohlídek: 20. a 23.11.2017 ve 13:00 hod Areál je v současné době užíván nájemci s ročním výnosem 1 359 600,-Kč. Podrobné informace o dražbě, včetně dražební vyhlášky a znaleckého posudku, uvedeny na webu dražebníka: https://www.prokonzulta.cz/drazba/skladovy-areal-v-usti-nad-orlici,-k.u.-hylvaty-5269.htm

Ústí nad Orlicí je okresní město na východě Čech v podhůří Orlických hor, asi 10 km od České Třebové.  Dnes zde žije 15 000 obyvatel. Doprava Dobré železniční spojení v rámci ČR republiky i se zahraničím. V okrese je hustá silniční síť. Ústí nad Orlicí leží na křižovatce silnic I/14, II/360 a II/315, jejichž prostřednictvím je město napojeno na hlavní silniční síť.  Průmysl Perla a.s. – bývalý výrobce bavlněných tkanin a bytového textilu Rieter CZ s.r.o. – výrobce strojů pro textilní průmysl VUB a.s. – textilní výzkum a strojírenská výroba FPOS a.s. – kovovýroba, vývoj a výroba motocyklů ACE Trade s.r.o. – distributor a dodavatel surovin pro chemický a potravinářský průmysl Intech s.r.o. – dodavatel tvářecích strojů pro strojírenství- obchodní zastoupení Skandinávských firem Schaltag CZ s.r.o. EWE s.r.o.

Průmyslová zóna HYLVÁTY Průmyslová zóna se nachází v městské části Hylváty v Ústí nad Orlicí a její celková rozloha je 11,7 ha. (pouze pozemky ve vlastnictví města) Lokalita průmyslové zóny je dopravně dostupná ze sil. I/14, která prochází Ústím nad Orlicí a vede z Vamberka, přes Českou Třebovou do Třebovic, kde se napojuje na sil. I/43. Městem Ústí nad Orlicí prochází I. mezinárodní tranzitní železniční koridor (Berlín – Vídeň) spojující město s Prahou a Pardubicemi na straně jedné a Českou Třebovou a Brnem straně druhé. Území pro lehký průmysl, obchod a služby Území slouží pro umisťování staveb pro průmysl, provozoven výrobních služeb, samostatných objektů pro skladování a prostorově náročných zařízení technické vybavenosti a zařízení obchodu. Přípustné využití : - výrobní haly pro lehkou průmyslovou výrobu - provozovny výrobních služeb - stavby pro maloobchodní i velkoobchodní prodej - stavby pro skladování (expediční sklady a sklady zásob) - stavby pro správu a řízení podniků - stavby hygienického zázemí pracovníků závodu, zařízení společného stravování - zdravotnická zařízení pro pracovníky - zařízení veřejného stravování a rychlého občerstvení - zařízení technického vybavení (rozvodny, transformovny, regulační stanice, čistírny odpadních vod, apod.) - doprovodná a izolační zeleň - přístupy k jednotlivým stavbám a komunikační plochy kolem těchto staveb - liniové stavby technické infrastruktury potřebné pro funkci daného území

Skladový areál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Ulice: Lanškrounská Město: Ústí nad Orlicí PSČ: 562 03 Kraj: Pardubický Pozemek parc. č.: St.515 Velikost pozemku: 733 m2 Pozemek parc. č.: 692/2 Velikost pozemku: 7.123 m2 Katastrální území: Hylváty Vlastník: IFIS uzavřený investiční fond, a.s. Popis lokality Město Ústí nad Orlicí leží administrativně v okrese Ústí nad Orlicí a náleží pod Pardubický kraj. Ústí nad Orlicí je také obcí s rozšířenou působností. Jedná se o malé okresní město ležící východně od města Pardubice. Je zde plynofikace, kanalizace i veřejný vodovod. Městem prochází železnice. Skladový areál se nachází v katastrálním území Hylváty, situovaném jihovýchodně od centra obce, je součástí průmyslové zóny na okraji obce, která je dopravně přístupná také pro nákladní dopravu sjezdem ze silnice I/14.

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Popis nemovitosti Pozemky tvořící ucelenou plochu, včetně stavby skladovací haly, která leží na jihovýchodním okraji obce v průmyslové zóně. V současné době objekt haly slouží jako distribuční sklad a má vestavěnou malou administrativní část. Vlastník stavbu neužívá, objekt i pozemky jsou užívány nájemním způsobem. Území je dopravně obsluhováno všemi druhy motorových vozidel včetně typu TIR od severu přes parcely ve vlastnictví kraje, sjezdem ze silnice č. I/14, do areálu není zavedená vlečka. Na pozemcích je pak dostatek místa k odstavení či parkování vozidel, které zde zajíždějí v hojném počtu a to v souvislosti s provozem distribučního skladu. Pozemek zastavěný halou a nezastavěný pozemek sloužící jako manipulační plocha užívaná v jednotném funkčním celku se stavbou. Technická specifikace haly Hala je užívána od roku 1962, v jejím prostoru je vestavěná dvoupodlažní administrativní část se sociálním zázemím. Nosný systém haly je ocelový, ocelové sloupy vynášejí střešní ocelové příhradové vazníky, většina haly je opláštěná trapézovým plechem VSŽ, který tvoří i krytinu haly, administrativní část je vezděna do původního nosného systému. Ocelové sloupy jsou vetknuty do masívních betonových základnových pásů, které tvoří také nákladní rampy s jednotlivými vykládacími stanovišti s kovovými nákladovými, výškově nastavitelnými deskami. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu, žlaby a svody, okna ocelová jednoduchá. Vrata plechová na elektrický pohon. Povrch podlah v místnostech administrativní části tvoří dlažby a zátěžové koberce, v hale pak cementový potěr s vysokou únosností pro pojezd elektrických nákladních vozíků. Převládající plocha haly slouží ke skladování a manipulaci, v severní administrativní části se nachází kanceláře, denní místnost zaměstnanců s kuchyňskou linkou. Sociální zařízení pro zaměstnance, které využívají i řidiči dálkových linek TIR. Pouze tato administrativní část haly je vytápěná a to elektrickými akumulačními topidly. Objekt je zásobován pitnou vodou, napojen na kanalizaci a síť elektrické energie 230/400V. Hala je ve stavu, který odpovídá stáří, je zde průběžně prováděna údržba objektu. Administrativní část objektu byla renovována v roce 2015. Stavbu lze ke svému účelu užívat bez závad, v horizontu pěti let nejsou nutné žádné větší investice.

Stropy: zavěšený podhled Vnitřní stěny: vápenná omítka štuková Vybavení: kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, dřez sociální zázemí Podlahy: dlažby, zátěžové koberce Vytápění: elektrická akumulační topidla Standardní provedení kanceláří

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Celkový přehled využitelných ploch v objektu:   Celková podlahová plocha: 1.114,46 m2 Z toho: Celkem ploch komunikačních: 49,20 m2 Celkem plochy ramp: 321,26 m2 Celkem ploch sociálního zázemí: 31,30 m2 Celkem ploch skladovacích: 613,30 m2 Celkem ploch administrativních: 99,40 m2 NÁJEMCE NÁJEM Geis CZ s.r.o. 110 000,-Kč/měsíc Jiří Krejsa 3 300,-Kč/měsíc 1 359 600,-Kč/rok

Fotodokumentace

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Snímek z katastrální mapy

e-mail: odehnalova@prokonzulta.cz DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST Jednička na poli dražeb WWW.PROKONZULTA.CZ Specialista na dražby, E-aukce, výběrová řízení, realitní prodej Kontaktní osoba Mgr. Klára Odehnalová Tel.: 608 718 040 e-mail: odehnalova@prokonzulta.cz