ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. PROGRAMOVÁNÍ. DEFINICE POJMŮ Problém Problém nevyřešený, nežádoucí stav obvykle vyžaduje nějaké řešení Neřešitelný problém Neřešitelný.
Kombinatorika Opakování. K pravému vstupnímu turniketu přišli téměř zároveň čtyři studenti, kolik existuje různých pořadí, v jakém mohou turniketem projít?
Autor: Boleslav Staněk H2IGE1.  Školský zákon č. 561/2004 sb. V platném znění, řeší vzdělání:  Předškolní  - základní  - střední  - vyšší odborné.
studentská technologická soutěž téma: “Představte si svět kde technologie pomáhají řešit nejpalčivější problémy“ kategorie pro rok.
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2014/2015 Zasedání přípravného výboru FIT VUT, Brno
Slovenské národní povstání a osvobození Československa
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Slovensko Kateřina Kunová 2010.
SLOVENSKÁ REPUBLIKA.
 Zdena Rábová MRVS04 Slide 1 Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů ve školním roce 2003/2004 Zdena Rábová Faculty of Information Technology Technical University.
Dynamická alokace, polymorfismus
Soutěž zdravé pětky 5 klíčů k tajemství pyramidy.
Slovenská republika Sousední stát ČR.
Návrh změn v předmětu Seminář ACM z algoritmizace Motivace
Univerzita Karlova Matematicko-fyzikální fakulta Lukáš Jirovský Teorie grafů – prezentace Bc. Práce Vedoucí práce: RNDr. Pavla Pavlíková, Ph.D.
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
Česká republika.
Seznam.cz Najdu tam, co neznám... Josef Šíma, manažer vývoje.
SLOVENSKO Martin Schwarz.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
KIV/PRJ Speciální předmět pro zvídavé a hravé.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Spolupráce při rozvoji talentů
PhDr. Jana žáková OSVOBOZOVÁNÍ ČSR.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Apollo Bridge Architect: Ing. Miroslav Maťaščík - Alfa 04 a.s., Bratislava Design: DOPRAVOPROJEKT a.s., Bratislava Nemetschek Engineering User Contest.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
P O U T N Í K malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Anotace: Česká republika: doprava Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vypíše do sešitu nejdůležitější.
Seminář ŘLP ČR, s.p. pro GA ZMĚNY STRUKTURY VZDUŠNÉHO PROSTORU ČR K
Výsledky studentské sekce konference Teoretické a praktické aspekty veřejných financí Vojtěch Pinter Vysoká škola báňská - Technická univerzita.
Prvouka 3. ročník ZŠ „Slovenská republika“
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
Postavení osob na trhu práce dle nejvyššího dosaženého vzdělání 1. prosince 2014 Z0027 Geografická analýza trhu práce.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Univerzitní informační systém Milan Šorm.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Zóny placeného stání na území hlavního města Prahy – květen 2015 Ing. Libor Šíma odbor rozvoje a financování dopravy MHMP
ICC POLSKO – ČESKÁ & SLOVENSKÁ REPUBLIKA Distriktní konference, Praha, Jan Ženatý, RC Ostrava.
Sídla Mgr. Gabriela Jakubecová.
LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní.
Krajský Soud
vypracoval Ondřej Schwarz
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Počet účastníků ZD České Budějovice Praha Ostrava
DidactIG Liberec 21. dubna 2018 Jiří Vaníček.
Úvodní slovo o sekci studijního systému
Procvičování a opakování učiva. Prezentace
Máme rádi Česko.
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
SLOVENSKO.
20 let Juniorského maratonu
VY_32_INOVACE_155_Slovensko
OSVOBOZOVÁNÍ ČESKOSLOVENSKA
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Rozklad mnohočlenů na součin
Porada vedoucích SO
Transkript prezentace:

ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování Ve dnech 27.10. a 28.10. Karlovo náměstí Soutěží tříčlenné týmy a jeden počítač C, C++, JAVA, Python Registrace a další informace na: http://contest.felk.cvut.cz Soutěžit můžete, i když nesplňujete podmínky pro postup do dalšího kola Postup do dalšího kola studenti prezenčního studia, kteří nastoupili na svou první VŠ v roce 2013 nebo později, nebo se narodili v roce 1994 nebo později.

ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování Středoevropské kolo CERC 2017 bude v Záhřebu Světové finále bude v Beijing (China) v dubnu 2017 Řeší se 8-11 algoritmických úloh, např.: http://contest.felk.cvut.cz/11prg/solved.html Vítězí tým s nejvyšším počtem vyřešených úloh Soupeři z FEL, FIT, Brna, Plzně, Ostravy, Banské Bystrice, Bratislavy, Žiliny a Košic.