Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Krajský rok informatiky Zlín Tvorba nepodkročitelného standardu GIS pro územní plánování v Libereckém kraji Ing. arch. Jana Děrdová, Ing.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Závěrečná konference k projektu
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Seminář k projektu „Podpora transformace Sociálních služeb Pačlavice“
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
„Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji“ Tento projekt je spolufinancován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Individuální projekt OP VVV
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
STŘEDNĚDOBÝ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PREZENTACE PRO JEDNÁNÍ K21
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
Krajské akční plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
5. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 29 – 30/
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Ing. Stanislava Správková
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Klíčové aktivity projektu
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE
I. Setkání se starosty obcí
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Nadcházející harmonogram
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu - 29. 08. 2013 Ing. Pavla Žabková

Základní informace k projektu Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Základní informace k projektu Termín realizace a financování projektu: Termín realizace projektu: 1. října 2011 – 30. září 2013 Celkové náklady projektu: 11 516 270 Kč Zdroje financování projektu: ESF ČR (OP LZZ) 85% státní rozpočet ČR 15% Cíl projektu: Zpracování kvalitního Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Libereckém kraji pro období 2014 – 2017 díky zkvalitnění plánovacího procesu, prohloubení spolupráce všech aktérů v celém území kraje a rovněž díky zlepšení informační a datové podpory procesů.

Základní informace k projektu – realizační tým Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Základní informace k projektu – realizační tým MANAŽERKA PROJEKTU: Ing. Pavla Žabková MANAŽERKA KRAJSKÉ KOORDINAČNÍ STRUKTURY: Bc. Kateřina Tomínová (Ing. Jana Maříková) ÚZEMNÍ KOORDINÁTOŘI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ: Českolipsko: Miloš Kupec, DiS. Frýdlantsko a Hrádecko-Chrastavsko: Mirka Kyksová, DiS. (Mgr. Lenka Porubská) Jablonecko a Tanvaldsko: Ing. Žaneta Fišerová Liberecko: Ing. Petra Feixová Novoborsko: Ing. Iva Frömmelová, Ph.D. Turnovsko a Železnobrodsko: Ing. Jana Maříková Semilsko a Jilemnicko: Mgr. Iva Kosová

Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu 1. Upřesnění parametrů základní sítě sociálních služeb v Libereckém kraji

Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Klíč financování sociálních služeb a analýza dopadů nového systému financování na proces plánování v úrovni kraje - transparentní systém přerozdělování dotací a rovný přístup Příprava a zpracování Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Libereckém kraji 2014 – 2017 (SPRSS LK) - stabilizace, doplnění a podpora činnosti Krajské koordinační struktury - závěrečný monitoring SPRSS LK 2009 - 2013 výstup: nový SPRSS LK 2014 - 2017 3. Upevnění procesů v území a monitoring komunitních plánů výstup: 12 akčních plánů aktualizace Krajské metodické příručky plánování sociálních služeb (včetně Průvodce procesem plánování sociálních služeb)

Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Rozšíření Datového centra sociálních služeb Libereckého kraje výstup: 3 nové moduly (KVALITA, EKONOMIKA, KKS) včetně rozšíření exportů Harmonogram realizace - testovací provoz, doplnění vstupních dat (zajištění průběžné aktualizace v dalších letech), - postupné předání přístupových údajů včetně stručných metodických pokynů říjen – prosinec 2013 testovací provoz, finalizace vlastní správa Datového centra již v rámci infrastruktury KÚLK (zajištění servisní podpory) Leden 2014 – oficiální provoz, další rozvoj jednotlivých modulů 5. Řízení projektu

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Informace k projektu IP 3 v rámci www-prezentace projektu: http://ip3.kraj-lbc.cz Ing. Pavla Žabková Bc. Kateřina Tomínová manažerka projektu IP 3 manažerka Krajské koordinační struktury kontaktní údaje kontaktní údaje tel.: +420 485 226 658 tel.: +420 485 226 657 mobil: +420 725 741 507 mobil: +420 725 741 503 e-mail: pavla.zabkova@kraj-lbc.cz e-mail: katerina.tominova@kraj-lbc.cz