Oblastní zpravodajský portál

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
Advertisements

Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA Hodnocení finanční politiky (politiky kapitálové struktury)
Nástroj pro prezentace
HTML5 Co je nového?. Technologický balíček HTML5 Správně by měl být označován jako nová verze technologií HTML5, CSS3 a ES5, protože v sobě zahrnuje:
 Konference je přístupná širokému spektru žen  Program je zaměřen, tak aby zaujal ženy všech věkových kategorií a různého profesního zaměření  Konference.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Můj blog Veronika Partiková
Mediální produkt.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Nástroj pro prezentace
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Mobilní portál Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
3MA381 PowerPoint - seznámení
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Microsoft Office PowerPoint
Kategorizace internetu aneb členění online médií AliaWeb, spol. s r.o. – Kurzy.cz, 2006 Klubový večer SPIRu
Web zábavního areálu – plavecký bazén Michaela Janečková.
Obrázky poskytla firma Complex,
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony III/2 Inovace.
Modelovací jazyk UML. Jazyk UML je víceúčelový modelovací jazyk, který byl vyvinut speciálně pro účely softwarového inženýrství. Obsahuje formalizovaný.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
Srovnání možností virtuálních portfolií Jan Matoušek.
Jak na Prezentace? Power Point ZŠ Jiráskova Benešov
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Webový design Web zábavního areálu - akvapark Barbora Chumlenová.
Webová prezentace TJ. Sokol Uherské Hradiště Erika Seďová.
Srovnání standardů CEN, FGDC a ISO pro metadata Ing. Jan Růžička Institut ekonomiky a systémů řízení, odd.GIS VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Colour a picture Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Databáze EBSCO. MŠMT ČR – program LI, 1N R – program LI  projekt eIFL Direct  národní licence  obory – společenské vědy, ekonomika, medicína….
ORGANIZAČNÍ STRUKTURY
Srovnání standardů CEN, FGDC ISO a ISVS pro metadata Ing. Jan Růžička Institut ekonomiky a systémů řízení, odd.GIS VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE .
Hardware 5 verze 2.6.
Zpravodajský profil. Od roku 1998 On-line magazín deníku Právo a společnosti Seznam.cz Zpravodajský server V roce místo v soutěži Křišťálová Lupa.
BudíkBudík Budík je volně šiřitelný osobní organizér. Slouží pro osobní organizaci času, úkolů, kontaktů, poznámek a obecně údajů uživatele, které uchovává.
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Kódování materiálu vy_32_INOVACE_inf3_web16 Označení materiálu web16_barvy.pptx Název školy Gymnázium Kladno Autor.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Praha6.cz Elektronické aukce. eAukce Shodné GUI i logika s osvědčeným eTržištěm Cílová skupina – 1907 registrovaných dodavatelů Až 5 hodnotících kritérií.
Zdeněk Dorazil, Veronika Fojtů, Nela Schmidtová, Tereza Pospíšilová
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54
Webová prezentace kavárny
Jednotná informační brána
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
Přehled změn na portálu
Webová prezentace zájmového sdružení
Základní škola a Mateřská škola Řepníky
Autor: Irena Drápalíková
Název školy: Základní škola Záboří nad Labem, okres Kutná Hora, příspěvková organizace Autor: Ivana Stará Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název materiálu:
Přehled změn na portálu
Podpora přijímacího řízení ŠIP KHK
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Prezentace semestrálního projektu
Název školy: Základní škola Záboří nad Labem, okres Kutná Hora, příspěvková organizace Autor: Ivana Stará Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název materiálu:
Transkript prezentace:

Oblastní zpravodajský portál Autor Jakub Konečný

Co to bude? Zpravodajský portál zaměřený na oblast Poličky. Snadné a přehledné zobrazování zpráv z oblasti. Možnost registrace a vkládání komentářů. Návštěvníci všech věkových kategorií.

Struktura informací Články budou řazeny do rubrik. Sport Kultura Krimi Ekonomika a politika Inzerce

Diagram uspořádání informací

Rozvržení komponent

Mobilní verze

Barevné schéma Monochromatické. Dominantní barva hnědá. Indikuje spolehlivost, použitelnost a přívětivost. Nepoužité odkazy modré Použité fialové

Děkuji za pozornost