V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Advertisements

ŘÍČANSKÝ DENNÍ STACIONÁŘ. Proč stacionář ? ► Slušnost, úcta ke stáří i nemoci a demografický vývoj společnosti nás nutí přemýšlet a rozšiřovat kapacity.
Je územní složkou Diecézní charity Litoměřice a má samostatnou právní subjektivitu. Jejím posláním je pomoc lidem v nouzi, která vychází z křesťanských.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Ing. Ivan Trešl Lions Eye Projekt „Oko lva“ na podporu screeningu zrakového postižení u předškolní mládeže.
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
Můžeme si to nyní společně připomenout . Vánoce 2009.
Scope2 Centre d´Aide par le Travail (Centrum pomoci prací) C.A.T. Podnik profesního a sociálního doprovodu pro postižené lidi.
PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
KTV Pržno Leden 2013.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Ing. Stanislava Správková
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
PEČOVATELSTVÍ 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
LIDOVÝ SVÁTEK TŘÍ KRÁLŮ
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Evoluce ženské menopauzy aneb k čemu všemu jsou nám užitečné babičky
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
Zák. č. 250/2000 Sb..  Tento zákon je rozdělen do 5ti částí  Upravuje tvorbu, postavení, obsah a funkce rozpočtů územních samosprávných celků, jimiž.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Dárcovská SMS Praha, DMS za 4 roky Spuštění projektu – duben 2004 Vysoké Tatry, Tsunami DPH Motivem pro zavedení systému DMS byla společná.
KROUŽEK MALÝ KUCHTÍK (1. – 3. ročník).
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Orlické hory pro všechny Již jste viděli, jak to probíhalo v Beskydech Budeme pilotní projekt mimo území Moravskoslezského kraje a chceme dosáhnout stejného.
Je záležitostí nás všech. 1. Z dokumentů EU : Amsterodamská smlouva, Smlouva v Nice Z dokumentů ČR : Usnesení vlády ČR č. 824 z 1/9/2004, Zákon.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
LETNÍ ŠKOLY Zpracovala: Markéta Tischlerová. O CO SE VLASTNĚ JEDNÁ? 14-denní program pro děti ve věku od 14 – 18 let Zisk MINIMA III., VEDOUCÍHO II.
EDUARD ŠTORCH Hhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Eduard_%C5%A0torch Mgr. Miroslava Posádková
ČINNOST ŽÁKOVSKÉHO PARLAMENTU ÚKOL Č. 11 Eliška Uřičářová, 9. A Konzultant: Mgr. Hlaváčková Jana 2015/2016.
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDÍCÍ SKUPINY Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Chemický experiment. Školní a vědecký experiment Školní experiment: Dříve řešený problém Známý výsledek pro experimentátora Vyvození výsledku na základě.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
S LUŽBY PRO SENIORY. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu.
Standardizace orgánů sociálně-právní ochrany PhDr. Miloslav Macela Odbor rodiny a ochrany práv dětí.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_09_ Leden Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU
Dům dětí a mládeže Praha 5 č.účtu : /2010
Pravidla řízení o stanovení a přiznání finanční podpory Jihomoravského kraje pro rok 2018 v oblasti podpory poskytování sociálních služeb Obecná východiska.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2012 Ročník
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Autor: Mgr. Radana Marelová
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Pedie Co mají společné?.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
koledníci vybrali celkem ,-Kč
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
Ing. Dana Kucharčíková, Dis.
Ing. Stanislava Správková
KTV PRŽNO Leden 2018.
Vážení a milí spoluobčané,
Sociální fond regionu MAS Brdy-Vltava.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
Oblastní charita Rumburk
Transkript prezentace:

V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky Tříkrálová sbírka V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky Během dopoledne se zastaví ve Vilicích a odpoledne v dalších částech obce. Výtěžek Tříkrálové sbírky je tradičně určen především na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším jinak sociálně potřebným skupinám lidí. Získané prostředky jsou rozděleny podle předem daných pravidel na projekty v Česku i zahraničí. http://www.trikralovasbirka.cz