Podzimní soutěž.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Advertisements

Beseda s paní spisovatelkou
Rok s kocourkem Matyášem
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Český jazyk ( sloh ) – 8. ročník
Prasklé hliněné nádoby Věnováno všem přátelům. V Číně měl jeden nosič vody 2 velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích klacku, který nosil na krku.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Tvorba PF
KAM S NÍM ? prezentace nového soutěžního systému
Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Sociální sítě.
Žákovská prezentace Školní dílo
MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A PRAKTICKÁ ŠKOLA, HORNÍ ČESKÁ 15, ZNOJMO EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
„Jak jsme zdobili Školní družinu v Pozlovicích z přírodních materiálů“
BLÍŽÍ SE 37. ROČNÍK VALCÍŘSKÉ PADESÁTKY
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
První zaměstnání Petr Machala.
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Milá spolužačko, milý spolužáku! Vzpomeneš si ještě na doby, kdy jsme byli všichni na jedné lodi?
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Do dalšího roku jsme vkročili o5 se změnou v sestavě, avšak doufáme že se změnou pro vás posluchače a pařiče příjemnou… Z našeho hnízda vylétl koncem.
DUM II. / 7. osobní doklady Bc. Zdeněk Klíma. Osobní doklady.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
P OJĎTE SE PODÍVAT, JAK PROŽÍVÁME 2. TŘÍDU. Č EŠTINY ANI MATEMATIKY SE NEBOJÍME.
Název společnosti Produkty a služby
Czech club in Birmingham
Rok s kocourkem Matyášem
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Moje škola Tereza Nehybová.
PODZIM JSOU BÍLÉ MLHY PO RÁNU A DĚTSKÉ KAPSY PLNÉ KAŠTANŮ …
MaSo podzim 2007.
Ekocentrum – mokré plstění
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Zájmena Bc. K. Matějková.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.
ŽIVOT NA POLI Mgr. Petra Stanjurová
Ahoj Čau.
ŽIVOT NA POLI Mgr. Petra Stanjurová
VY_32_ INOVACE_ 01_ ČESKÝ JAZYK 3
Naše první školní krůčky
ŽIVOT U LIDSKÝCH OBYDLÍ Mgr. Petra Stanjurová
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_CJ8_02
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
VY_32_ INOVACE_ 08_ ČESKÝ JAZYK 3
Tradiční řemesla v konírně
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Cardinal or Ordinal
Prasklé hliněné nádoby
Transkript prezentace:

Podzimní soutěž

Ahoj čtenáři, určitě jste si všimli že už začal podzim a napadlo plno krásných a barevných listů. A to nás inspirovalo k tomu, abychom pro Vás zorganizovali soutěž. Vyfoťte cokoliv na téma podzim. Zajímá nás, co zrovna Vám připomíná podzim.

Podmínky soutěže 1 autorská fotografie zaslaná na náš e-mail: casopis.fani@zsmetelkovo.cz E-mail bude obsahovat: Vaše příjmení, jméno, věk, třídu a samozřejmě Vaši fotografii. Soutěže se můžou zúčastnit všichni žáci naší školy. POZOR! Soutěž je časově omezena od 6.11.2013 do 30.11. 2O13

Těšíme se na vaše fotky a abychom vás nabudili máme pro vás překvapení…