Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Web of Science – Journal Citation Reports Mgr. Libuše Simandlová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu.
Advertisements

PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Název vzdělávacího materiálu Vypracoval: Ing. Jméno Příjmení, měsíc 2013 Název školy Obchodní akademie a Střední odborné učiliště Veselí nad Moravou Název.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Konference projektu VIP Kariéra II ─ KP Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Daniela Chamoutová Národní ústav pro vzdělávání.
Vyhledávání v citační databázi Web of Science (WoS) Česká zemědělská univerzita v Praze Studijní a informační centrum 2016.
ELEKTRONICKÉ INFORMAČNÍ ZDROJE K HODNOCENÍ VĚDY A VÝZKUMU Mgr. Zdeňka Civínová Ústřední knihovna ČVUT v Praze Březen 2010.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Mikropočítač Časovače a čítače.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vyhledávání v citační databázi Web of Science (WoS) Česká zemědělská univerzita v Praze Studijní a informační centrum 2013.
Inf Vizualizace dat a tvorba grafů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Kritéria dotazů II Access (10). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Databáze © Mgr. Petr Loskot
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
DUM - Digitální Učební Materiál
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
KNIHOVNA KTF UK Magdalena Hornová.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Utkání PhDr. Vladimír Süss, Ph.D.
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Název vzdělávacího materiálu
Hotelová škola Mariánské Lázně Adresa školy
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
TIPY A RADY PRO PRÁCI S DATABÁZÍ SCOPUS
NAJDI PÍSMENKO skupina písmen N, Š, D, Z, K ZAČÍT HRÁT
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Propojení tabulek Access (6).
Inf Ovládání operačního systému
DUM - Digitální Učební Materiál
Vkládání dat MS Access (5).
Vytvoření databázového dotazu z více tabulek
Formální úprava rešerše
Plný text publikačních záznamů
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
OSOBNÍ AUTOMOBILY OCHRANNÉ PROSTŘEDKY.
Vnímání, poznávací schopnosti
jak budovat kulturu školy společně
PČ_141_Dřevo_Dlabání dřeva
Významné normy Bibliografické citace - obsah, forma, struktura ČSN ISO 690 Úprava písemností psaných strojem nebo zpracovávaných textovými editory ČSN.
DUM - Digitální Učební Materiál
Sůl nad zlato Zdraví, bezpečí.
ZOBRAZENÍ MNOŽINY R DO JEDNOTKOVÉ KRUŽNICE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Bibliografické odkazy a citace změny oproti starší verzi normy ISO ČSN 690 Mgr. Zdeňka Firstová Univerzitní knihovna ZČU v Plzni
Základy práce s informačními zdroji ZUR163
Web of Science – Journal Citation Reports
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Máte zájem o více informací?
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
ProQuest Central Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Poznatky ze života zvířat
Identifikátor ORCID na ČVUT
3. Odborná literatura, její zdroje na internetu a PřFUK
ANOPRESS IT Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
Výuka matematiky v 21. století na středních školách technického směru
Barevné korálky vnímání.
ProQuest Central Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Příprava na hodinu s využitím tabletu
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

TIPY A RADY PRO PRÁCI S DATABÁZÍ WEB OF SCIENCE A JOURNAL CITATION REPORTS Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.3.00/09.0009 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Knihovna UTB ve Zlíně, 30.3.2010

Databáze „Journal Citation Reports“ – zahrnuje přes 7 500 časopisů ze všech vědních oborů. Pomocí údajů v databázi můžeme zjistit nejčastěji citované časopisy, které jsou považovány za nejvíce uznávané v daných vědeckých komunitách. JRC – je možné využít jako další nástroj bibliometrických metod. Databáze disponuje retrospektivou do roku 1998.

Výběr edice: JCR Science Edition – přírodní a užité vědy. V rámci vybrané kategorie je možné vyhledávat skupiny časopisů podle předmětu, vydavatele nebo krajiny vydání. Výběr edice: JCR Science Edition – přírodní a užité vědy. JCR Social Sciences Edition – společenské vědy. Výběr roku. Vyhledávání konkrétního časopisu podle názvu, ISSN nebo listování v seznamu všech časopisů. Vyhledávání podle předmětových kategorií. Zobrazení více než jedné kategorie. Výběr kategorie Volba zobrazení údajů o časopise. Informace o celé kategorii.

Bližší informace o citačních údajích. Citační údaje. Výsledky vyhledávání seřazené v tabulce dle kritérií zadaných v předchozí části. Bližší informace o citačních údajích. Citační údaje. Informace o časopisech. Pořadí.

Podrobné zobrazení titulu. Zobrazení zdrojových dat. Zobrazení vývoje Impact factoru. Bližší údaje o titulu. Odkaz do databáze Ulrichsweb. Přehled kategorií, do kterých je časopis zařazen.

Trend vývoje Impact factoru časopisu za posledních 5 let. Zobrazení kategorií daného časopisu, Impact factoru a umístění.

Vyhledávání konkrétního titulu. Zobrazení seznamu všech časopisů. Výběr údajů pro vyhledávání.

Vyhledávání na základě země, ve které je časopis vydáván. Výběr země. Volba kritérií pro zobrazení časopisu.

Zobrazení českých časopisů zahrnutých v JCR.

DĚKUJEME VÁM ZA ÚČAST Mgr. Pavel Holík, pholik@knihovna.utb.cz Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.3.00/09.0009 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Knihovna UTB ve Zlíně, 30.3.2010