Benefit7.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum pro regionální rozvoj ČR; Vinohradská 46, Praha 2; Tel.: ; Fax: Benefit7.
Advertisements

Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Náchod
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+. ADRESA PRO PŘIHLÁŠENÍ PODPORA UŽIVATELŮ produkční/ostré prostředí (slouží pro realizaci OP, zadávají se.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro příjemce Vyplňování MZ a ŽOP v Benefit7 technická část.
Jak vyplnit žádost o finanční podporu z OP LZZ? Seminář pro žadatele Výzva 94.
9. VÝZVA IROP – ÚZEMNÍ STUDIE ING. ROMANA VALENTOVÁ
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Benefit 7+ Centrum pro regionální rozvoj ČR Tábor
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+. PŘIHLÁŠENÍ A PODPORA UŽIVATELŮ Produkční (ostré) prostředí (slouží pro realizaci OP, zadávají se pouze ostrá data)
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ 26. května 2008Marek Šorm INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Vyplnění žádosti.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Nejčastější chyby.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR STAV REALIZACE ENERGETICKY ÚSPORNÉHO.
Vyplnění a finalizace žádosti zjednodušeného projektu v IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Výzva OPVVV 02_16_ , Kralice na Hané.
Dokumentace k výzvě č.02/ Olomouc Zlín Uherské Hradiště Velké Losiny.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Seminář pro žadatele z OPŽP
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Projektový záměr Projektová žádost a přílohy Seminář pro žadatele Hradec Králové, 23. ledna 2017 Interreg V-A Česká republika – Polsko.
Projektová žádost a přílohy
Opatření k jednodušší a rychlejší administraci projektů
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Seminář k výběrovému řízení 2018
Průběžná informační povinnost emitenta kotovaných cenných papírů
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Seminář pro příjemce OPVK
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Vkládání záznamů do databáze OBD
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Aplikace Benefit7 - úvod
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Vyplnění žádosti o poskytnutí dotace v aplikaci BENEFIT7
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Ochrana a péče o přírodu a krajinu
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z rozpočtu.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Na co myslet při podávání přihlášky do výběrového řízení pro poskytnutí účelové dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Oblast intervence 5.2 Zlepšení prostředí problémových sídlišť
FINANČNÍ ZDROJE VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ 9. ledna 2019, Praha.
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Benefit7

BENEFIT7 - nová žádost Při vyplňování postupujeme dle Přílohy č. 5 Pokyny pro vyplnění elektronické projektové žádosti BENEFIT7 (dále jen Pokyny) Příručky pro žadatele a příjemce zveřejněné na http://www.strukturalni-fondy.cz

BENEFIT7 – nová žádost Založení žádosti

BENEFIT7 - nová žádost

Záložky se zpřístupní po vyplnění „Přehledu financování“ Identifikace žádosti záložky Vždy a vše ukládat !!!!!!!!!!!!!! Záložky se zpřístupní po vyplnění „Přehledu financování“

Žadatel je povinen vyplnit každé žluté pole Identifikace žádosti Žadatel je povinen vyplnit každé žluté pole

Projekt Nabídka z číselníků

Podmínky – Příloha č.10 „Závazné postupy pro zadávání zakázek…“ Projekt Povinné zaškrtnout v případě, že žadatel musí vybrat dodavatele výběrovým řízením. Podmínky – Příloha č.10 „Závazné postupy pro zadávání zakázek…“ Zaškrtnout v případě plánovaných aktivit na snížení energetické náročnosti budovy

Nabídka z číselníku aktivit Podporované aktivity Nabídka z číselníku aktivit

Z číselníku vybrat město Území dopadu Hledání přes filtr Z číselníku vybrat město Doplnit 100%

Vyplnit všechna žlutá pole dle plánovaného záměru Popis projektu Vyplnit všechna žlutá pole dle plánovaného záměru

Personální zajištění V případě přidání další osoby Každou další osobu „Uložit“

Doplnit IČ žadatele a použít tlačítko „Validace ARES“ Žadatel projektu Doplnit IČ žadatele a použít tlačítko „Validace ARES“ Upozornění : V případě, že žadatel nemá IČ (např. soukromá osoba) musí zkontaktovat kontaktní osoby na MMR.

Aktivita : revitalizace veřejného prostranství – žadatel obec Žadatel projektu Typ podniku Aktivita : revitalizace veřejného prostranství – žadatel obec Žadatelé do 5.2.b velký podnik střední podnik malý podnik Upozornění Pokud nebude město v aktivitě regenerace bytových domů využívat možnosti bonifikace pro střední a malý podnik – považuje se každý žadatel za velký podnik

Žadatel projektu Typ žadatele Vybrat z číselníku Typ žadatele V případě, že obec žádá do 5.2b vybere typ žadatele „VBD-obec“ (vlastník bytového domu) 15

Adresa žadatele Každou adresu uložit !!!! Vybrat všechny typy adres : Adresa pro doručování Adresa statutár. zástupce Oficiální adresa Výběr adresy

Adresa žadatele Číselníky Filtr - vyhledávání

Jedna osoba musí být „Hlavní kontaktní osoba“ Osoby žadatele Jedna osoba musí být „Hlavní kontaktní osoba“

Indikátory projektu Kritérium je povinné při plánování aktivity vedoucí ke snížení energetické náročnosti budov

Environmentální kritéria Vyplňte pouze v případě, že plánujete realizaci investic, které vedou ke snížení energetické náročnosti budovy. Na záložce jsou kvantifikovatelná a nekvantifikovatelná kritéria. Z nabízených možností vyberte alespoň jedno (popřípadě oboje). Doporučení Vyberte nekvantifikované kritérium : Přispěje realizace projektu k úsporám energie či ke zvýšení výroby energie z obnovitelných zdrojů ?

Environmentální kritéria × Vybrat nekvantifikované environmentální kritérium

Financování 5.2b) Regenerace bytových domů Celkové uznatelné výdaje – 100% Dotace ERDF + SR* 40% - 60% Spoluúčast majitelů domů 60%-40% Dotace ERDF 85% Dotace SR 15% * V případě JZ dotace 36% (30%) - spoluúčast 44% - 70%

Doporučení Pro snadnější vyplňování doporučujeme nejdříve finanční potřeby a zdroje rozepsat mimo žádost v BENEFIT7 např. v MS Excel.

Příklad pro žádost do 5.2b) – míra podpory 40 % Celkové investiční náklady 1 202 011,- Kč Celkové způsobilé výdaje 999 510,- Kč 2010 2011 2012 celkem Celkové investiční výdaje 302 111,00 404 900,00 495 000,00 1 202 011,00 Nezpůsobilé výdaje 100 000,00 102 501,00 0,00 202 501,00 Celkové způsobilé výdaje 202 111,00 302 399,00 999 510,00 Dotace 40 % (ze způsobilých výdajů) 80 844,40 120 959,60 198 000,00 399 804,00 Povinná spoluúčast (60 % ze způsobilých výdajů) 121 266,60 181 439,40 297 000,00 599 706,00 Rozpad dotace ERDF 85 % 68 717,74 102 815,66 168 300,00 339 833,40 SR 15 % 12 126,66 18 143,94 29 700,00 59 970,60 Kontrolní součet

Návod na výběr z číselníků je zpracován v Pokynech Potřeby Návod na výběr z číselníků je zpracován v Pokynech

Potřeby Částky zaokrouhlené na tisíce !!!!!!! Vybrat z číselníku Doplnit finanční potřeby dle jednotlivých let

Potřeby Kód řádku : 5.2.b) – pouze investiční výdaje 60xxx Použití filtru pro hledání investičních výdajů

Přehled financování Pole se doplňují ručně – ze záložky „Potřeb“ se automaticky data nepřenášejí. Doplňují se skutečné částky, bez zaokrouhlení !!!!! Povinná spoluúčast obce v aktivitě revitalizace veřejného prostranství Povinná spoluúčast žadatele – vlastníka bytového domu tj. i obec Celkové výdaje Kliknout po vyplnění

Přehled financování Rozpad financí – stejný u obcí i ostatních žadatelů V případě správného rozpadu financí - výše dotace

Kódy řádků, které se použijí jsou v Pokynech Zdroje Kódy řádků, které se použijí jsou v Pokynech

Zdroje

Etapy Etapy na sebe musí navazovat !!!!!!! Rozpad financí se provede po vyplnění všech etap

Doplní se automaticky po vyplnění záložky „Etapy“ Finanční plán Doplní se automaticky po vyplnění záložky „Etapy“

Prioritní témata Výběr aktivity z číselníku Po vybrání aktivity kliknout – částky se doplní automaticky.

POZOR zda podle zákona nebo Závazných postupů! Výběrová řízení Vyplnit pro každé VŘ POZOR zda podle zákona nebo Závazných postupů!

Horizontální témata Vyplnit dle projektu

Publicita Žadatel vybere z nabídky dle „Pravidel pro provádění informačních a propagačních opatření“ – příloha č. 3 Příručky pro žadatele a příjemce Projekty, na které dotace činí méně než 500 000 EUR, označí hmotné výstupy symbolem EU a IOP a dále informací o finanční účasti EU, ERDF – text v Příloze č.3

Čestné prohlášení

Počet listů vyhotovení – nepovinný údaj Přílohy projektu Počet listů vyhotovení – nepovinný údaj

Kontrola žádosti

Žádost tisknout až po finálním uložení žádosti Finalizace žádosti Žádost tisknout až po finálním uložení žádosti