Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Advertisements

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Majetkové pojištění jinak BEZPEČNÝ DOMOV Pojištění budov, bytů, chalup a domácností.
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Factoring partnerem exportu Jak úspěšně exportovat do Turecka FKB – Radim Pospíšil Praha 24. října 2012.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
C HARAKTERISTIKA ORGANIZACE školské zařízení zapsané v rejstříku škol poskytujeme zájmové a neformální vzdělání v pravidelné, příležitostné a táborové.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
EU_62_A_sada 1_11_M_Na poště_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií.
Gymnázium Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Chytré snižování skládkovaného odpadu
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Systém vzájemného sdílení mezi občanem a obcí
Rozložení náboje na vodiči
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základy automatického řízení 1
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Termika – Fotovoltaika
Malé a střední podnikání
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Pracovní porada Pracovní list.
Seminář pro příjemce OPVK
31 Základní typy zdravotnických systémů
ČSOB Leasing : Tržní podíl celkem : 1 –
Pracovní porada Pracovní list.
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Digitální učební materiál
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Národní konference GDPR 2017, Praha, 23. listopadu 2017
Obec Pstruží pro občany
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Seminář k tématice: Nevyjmenované zdroje a odpojování od CZT
Zrušena možnost platit složenkou
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
KTV Pržno Červenec 2018.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Praktické přínosy WEP pro české podniky
Akční úvěrování od Buřinky
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Aktuální informace k dotačním titulům MŽP
(hlášení místního rozhlasu)
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do baterie
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Tuto službu máte zcela zdarma. Podklady potřebné pro zařazení do e-Aukce Kopie smlouvy včetně případných dodatků a všeobecných podmínek (Elektřina/Zemní plyn) Kopie ročního vyúčtování (Elektřina/Zemní plyn) Podepsaná smlouva mezi eCENTRE a klientem Poskytovatel služby Organizátor –Aukce www.ecentre.cz Způsob předání podkladů osobně na kontaktním místě (kopie dokumentů v tištěné podobě) Harmonogram a termíny pro zařazení do e-Aukce: V průběhu měsíce září: V průběhu měsíce října: Pondělí 16.září 2013 Čtvrtek 3. října 2013 Čtvrtek 19. září 2013 Pondělí 7. října 2013 Pondělí 23. září 2013 Čtvrtek 10. října 2013 Čtvrtek 26. září 2013 Pondělí 14. října 2013 Pondělí 30.září 2013 Čtvrtek 17. října 2013 Od 16. září 2013 do 17. října 2013 bude probíhat sběr podkladů od domácností a také tato nabídka platí za stejných podmínek pro komerční sektor /od malého živnostníka až po velké firmy/. Smlouvy uzavřené do konce září budou zařazeny do říjnové aukce a smlouvy uzavřené v průběhu měsíce října budou řazeny do aukce listopadové. O přesném termínu e-Aukce budou občané informováni emailem, na webových stránkách Města Valašského Meziříčí www.valasskemezirici.cz a na webových stránkách www.ecentre.cz . V listopadu a prosinci 2013 budou na kontaktním místě pro občany připraveny k podpisu smlouvy s vítězným dodavatelem. Změnu dodavatele zajišťuje eCENTRE ve spolupráci s vítězným dodavatelem. Provoz kontaktního místa Administrativní budova města Zašovská ul. čp. 784 kancelář č. 209 ve 2. patře Od 16.09.2013 do 17.10.2013 Každé pondělí a čtvrtek 10.00 – 16.00 hod. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, Kontaktujte: Kontaktní osoba: Jarmila Chylíková Tel: 734 854547 jarmila.chylikova@ecentre.cz Kontaktní místo: Administrativní budova města, Zašovská ul. č.p. 784, kancelář č. 209 ve 2.patře.

Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Tato služba je pro občany zcela zdarma. Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Poskytovatel služby Organizátor –Aukce www.ecentre.cz Jen pár kroků k úsporám... Provoz kontaktního místa Administrativní budova města Zašovská 784 kancelář č. 209 ve 2. patře Od 16.09.2013 do 17.10.2013 Každé pondělí a čtvrtek od 10.00 do 16.00 hod. 1.krok 2.krok 3.krok 4.krok 5.krok 6.krok 7.krok Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné podklady eCENTRE sesbírá podklady od všech domácností a sdruží poptávku do e-Aukce Po té osloví široké portfolio dodavatelů – zajištěná férová soutěž Poskytovatel služby porovná Vaše dosavadní ceny s cenou vzešlou z e-Aukce Je li cena z e-Aukce nižší než Vaše stávající cena, eCENTRE zajistí podpis smlouvy mezi Vámi a vítězným dodavatelem. Máte tak zajištěn 100% administrativní servis Z čeho se skládají Vaše platby a co je možné vysoutěžit? V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže uvedenou kontaktní osobu. Kontaktní osoba: Jarmila Chylíková Tel.: 734 854547 jarmila.chylikova@ecentre.cz Zjednodušeně můžeme říct, že platby za energie, které hradíte, se skládají z těchto částí: Regulovaná složka – především cena za distribuci energie(elektřiny či zemního plynu) která je každoročně pevně stanovena Energetickým regulačním úřadem a nelze ji tudíž soutěžit. Neregulovaná složka – výši této části si dodavatelé stanovují sami, a tudíž lze soutěžit v e-Aukci. Neregulovaná složka u elektřiny: Jedná se o cenu za silovou elektřinu (tedy skutečně dodanou do Vašich zásuvek) v kWh a dále Pevnou cenu za měsíc (poplatek za činnost dodavatele, např. za tvorbu vyúčtování, evidenci, apd.) V e-Aukci soutěžíme neregulovanou část, tedy silovou elektřinu. Je tvořena cca. 40% z celkové platby. Neregulovaná složka u zemního plynu: Jedná se o cenu za samostatnou potřebu zemního plynu včetně stálého měsíčního poplatku. V e-Aukci soutěžíme neregulovanou část. Tato tvoří až 80% z celkové platby. Kontaktní místo:Administrativní budova města Zašovská ul. č.p. 784, kancelář č. 209 ve 2.patře.