Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Program CZ06- Kulturní dědictví a současné umění Role zprostředkovatele programu Praha, 6. února 2014.
ECVET v Programu celoživotního učení
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Program švýcarsko-české spolupráce Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Celostátní síť pro venkov
Doporučení pro přípravu žádosti a Bilaterální fond na programové úrovni – opatření „B“ Ministerstvo financí Seminář pro žadatele v rámci programu CZ06,
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Fond partnerství alokace 3 mil.CHF (včetně 15% spolufinancování MF) zahájení 2.Q 2009 ukončení31. květen 2013 zprostředkovatel MF - CZP
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Mgr. Katarína Kukurová Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová Svaz měst a obcí ČR.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Hana Pátrová Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
EHP a Norské fondy Využití Fondů pro bilaterální spolupráci na národní a programové úrovni Tomáš Tesař Ministerstvo financí.
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Praha, 31. března 2016 Alice Štollová Kovandová
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Michal Šperling - EUREDIS
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Celostátní síť pro venkov
Komunitární program PROGRESS
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Financování digitálního vzdělávání z OP VVV
Transkript prezentace:

Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Martina Bečvářová Kontaktní seminář CZ11 (23.4.2014)

Podpora bilaterální spolupráce v rámci programu Bilaterální fond na programové úrovni opatření „b“ Podpora bilaterální spolupráce v rámci programu Vytvořen specifický fond na spolupráci mezi českými subjekty a norskými subjekty

Bilaterální fond na programové úrovni opatření „b“ Bilaterální fond na programové úrovni: opatření „A“ - hledání partnerů (kontaktní seminář 23.4.2014) opatření „B“ - prohlubování bilaterální spolupráce

Finanční alokace Fondu min. 1,5 % z alokace programu CZ11 - pro celý BFPÚ celkem – 7 624 050 Kč (287 700 EUR) „A“: 35% (kontaktní seminář) – cca 2,7 mil. Kč „B“: 65% (otevřená výzva) – cca 4,95 mil. Kč

Bilaterální fond na programové úrovni Zprostředkovatel Bilaterálního fondu – opatření „B“: Ministerstvo financí (Zprostředkovatel programu) ve spolupráci s: Ministerstvem zdravotnictví (Partner programu) Norwegian National Institute of Public Health (Partnerem programu z donorských zemí) Účel bilaterálního fondu – opatření „B“: pro realizaci iniciativ k navazování a prohlubování spolupráce, výměnu, sdílení a přenos znalostí, technologií, zkušeností a osvědčených postupů mezi příjemci grantů a subjekty v donorských státech během implementace projektů.

Bilaterální fond – způsobilost Způsobilý žadatel konečný příjemce schváleného projektu v rámci programu/ malého grantového schématu Způsobilé iniciativy bilaterální iniciativy nad rámec schváleného projektu Fond není určen pro financování plánovaných projektových aktivit. Výše grantu 53 000 Kč - 530 000 Kč za iniciativu 100% grant (není spolufinancování)

BFPÚ – způsobilé iniciativy studijní a pracovní cesty, návštěvy a vzájemná setkání s cílem sdílení zkušeností, know-how, přenosu nejlepší praxe, bilaterální setkání Pořádání akcí nebo účast na akcích s cílem bi-/multilaterálních setkání, prezentací a posílení kontaktů - workshopy, semináře, konference

BFPÚ – způsobilé iniciativy podpora tvorby a vzniku studií, analýz, dokumentace, získání informací a jejich sdílení a výměna za účelem prohloubení spolupráce mezi příjemci grantu a donorskými státy prezentační, propagační aktivity k posílení bilaterálních partnerství

Děkuji za pozornost. Dotazy zasílejte na: fmrealizace@mfcr.cz