Požadavky na studenta, Literatura

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Advertisements

Inovace kombinované formy studia bakalářského a magisterského studijního programu „Tělesná výchova a sport“ a jeho učitelských oborů na FTK UP v Olomouci.
Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za Zkontrolujte svoji adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte.
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Hodnocení e-learninkových opor Inovace kombinované formy studia bakalářského a magisterského studijního programu „Tělesná výchova a sport“ a jeho učitelských.
Obsah a organizace Počítačová grafika POG 2
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
Cvičení I. Ing. Martina Hedvičáková, Ph.D. 16. –
Výuka češtiny v anglickém programu na LF UP v Olomouci Pavel Kurfürst Centrum pro výuku cizích jazyků Lékařská fakulta Univerzita Palackého v.
Úvod do managementu 1. seminář
Makroekonomie - podmínky Přednášky, cvičení: Mgr. Hana Grzegorzová Kontakt: Cvičení: Ing. Hana Tichá – info.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
MTP Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,
Management PAE DS 5. ročník. Témata přednášek Vývojové tendence managementu, charakteristika strategického řízení. Poslání podniku, podnikové cíle, identifikace.
Zásady a doporučení pro tvorbu prezentací
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
MTP202 Peníze, banky a finanční trhy Karel Janda Office Hours: Monday 11:00-13:00 room 408, Opletalova 26; Tuesday 12:40-14:10 room 173NB, W. Churchilla.
Církevní dějiny starověku a středověku
Úvod do managementu 1. seminář
PRAVDĚPODOBNOST A MATEMATICKÁ STATISTIKA Úvod, kombinatorika
Administrativní technika. Struktura předmětu Přednášky: –Úvod, struktura předmětu –Procesy v organizaci, jejich charakteristika –Administrativní procesy,
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Slide 0 Organizace. slide 1 Makroekonomie II Zdeněk Tomeš Katedra ekonomie Kancelář č. 612 Konzultační hodiny: pondělí:
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
1 Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
APLIKOVANÁ STATISTIKA
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
Globální retailing v Evropě
1 Průběžný tutoriál 8. – Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Počítače v chemii - úvod. Podmínky zápočtu Účast ve výuce, povoleny 3 absence Získání nejméně 60 % bodů z testů – Písemné : typografie chemická informatika.
N_MaEk Manažerská ekonomika 12. cvičení Cizoměnové operace (finanční deriváty – forwardy, futures, opce) léto 2014 Skupiny: N_MaEk/R3PH.
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Sociální politika KVSOPO Jaro 2006 Katedra veřejné ekonomie Mirka Wildmannová 5. patro, místnost 523 Konzultační hodiny: úterý
ZÁKLADY EKONOMIE vyučující:
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
METODICKÝ SEMINÁŘ Psaní závěrečné práce STUDIJNÍ PROGRAM: U Č ITELSTVÍ VŠEOBECN Ě VZD Ě LÁVACÍCH P Ř EDM Ě T Ů.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
BIOSTATISTIKA LS 2016 Garant předmětu: Ing. Martina Litschmannová, Ph.D. Přednášející: Ing. Martina Litschmannová, Ph.D. Cvičící: Ing. Martina Litschmannová,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
ÚVOD DO EKONOMIE, POŽADAVKY NA STUDENTY Cíle: Vysvětlit poslání ekonomie jako vědy. Anotace: Ekonomie je společenská věda, která studuje ekonomické chování.
Efektivní Knowledge management
Praktické dovednosti absolventa
Pravděpodobnost a matematická statistika I.
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Fakulta zdravotnických studií
Úvodní hodina do předmětu Knihovnické procesy a služby
PhDr. Lenka Gajzlerová, Ph.D. SZ7BK_SP1P Speciální pedagogika 1
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
Potravinářské zbožíznalství
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D.
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Pravděpodobnost a matematická statistika I.
Studijní program Ošetřovatelství
Přírodovědecká fakulta UJEP
Samostatná odborná práce H/02 Včelař
Organizace.
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Přijímací řízení ve školním roce
BPP114C – Bankovní a pojišťovací právo Mgr. et Mgr. Michal Tuláček
Transkript prezentace:

Požadavky na studenta, Literatura Kontakt: Martin Dlouhý, dlouhy@vse.cz, VŠE, NB 434, nám. W. Churchilla 4 Závěrečný písemný test za 50 bodů (viz literatura). Test lze napsat jako prezenční nebo distanční, záleží na volbě studenta (viz níže). Semestrální práce na téma praktického využití vybraných poznatků z ekonomické teorie (rozsah 5-6 stran) – 50 bodů. Zápočet je úspěšně získán za 60 bodů. Doporučená literatura k předmětu je Holman, R.: Základy ekonomie pro studenty VOŠ a neekonomických fakult VŠ. 3. vydání. 2015. (Kapitoly 1-10). Možno využít různá vydání. Prezenční test je možné psát v níže uvedených termínech, má 10 otázek po 5 bodech a trvá jednu hodinu. Termíny prezenčních testů: 13. 6. 2017, 14 hod. (místo bude oznámeno) Distanční test je možno psát 18. 5. od 17:00 do 18:10 hod., 13. 6. od 14:00 do 15:10 hod. Test je zveřejněn v určenou dobu a musí být odeslán mailem přednášejícímu (dlouhy@vse.cz) do 70 min. po zveřejnění. Test píšete vlastní rukou a zašlete ho ofocený či naskenovaný (všechny stránky). Student odpovídá za kvalitu (prosím zkontrolujte čitelnost – co je nečitelné, nelze bodovat). Učitel by Vás měl maximálně do 24 hodin informovat o tom, že test došel (např. pozor na velikost souborů). ity