Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Advertisements

Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
… do Česka přišel crowdfunding. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
specialista na firemní květinový servis
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
„Jekhetanes“ aneb spolu Sophia Dvořáková. KDO JSME? Šance pro Tebe je nestátní nezisková organizace. Šance pro Tebe působí v Pardubickém kraji, sídlo.
IveHale s.r.o..
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
PERSONÁLNĚ VZDĚLÁVACÍ AGENTURA  10 LET NA TRHU  VÍCE JAK UMÍSTĚNÝCH KANDIDÁTŮ  OD ROKU 2009 ČLEN ČESKÉHO INSTITUTU PRO FRANCHISING.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
ŠKOLNÍ PROJEKT MICE MIND MAP.
Perspektivy dobrovolnictví při mimořádných událostech a krizových stavech Občanské sdružení ADRA Josef Koláček.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MOPE s.r.o. Personální agentura
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
1 Václav Muchna, CEO, Y Soft JE BRNO ČESKÉ SILICON VALLEY? 27. dubna 2016.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE (RIS) PETR CHLÁDEK.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Networking v podporovaném zaměstnávání skrze byznys snídaně Markéta Blahetková Pracovní konzultantka Rytmus, o. p. s. – od klienta k občanovi.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Michaela Bolcková
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
A – FORUM CS A KVALITA Mgr. Bc. Jan Vojvodík A – FORUM CS
Žákovský parlament 1.stupeň
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Název projektu: Ve škole po škole
PODPORA CHYTRÉHO VENKOVA VE STŘEDOČESKÉM KRAJI
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Job rotace a jiné formy flexibilizace práce
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.

Přehled prezentace Impact Hub Česká republika Co umíme Společenské problémy – co je společnost a problém? Akcelerační programy Pozvánka Impact Hub MashUp Kontakt

Impact Hub Česká republika Kdo jsme Věříme, že lepší svět můžeme pomoci vytvořit díky zapojení kreativních, nadšených a zapálených jedinců, směřujících ke společnému cíli. Praha – Brno – Ostrava - Globální síť 80 Hubů Důvěra – odvaha - spolupráce V ČR nspirujeme a rozvíjíme komunitu více než 1300 profesionálů, kterým nabízíme kvalitní pracovní zázemí, designové eventové prostory a akcelerační programy pro růst jejich podnikání.

Zviditelnění a akcelerace Co umíme Prostor a nápad Jsme skvělé eventové místo. Umíme zajistit prostor pro jednání, konference, školení i firemní večírek. Od pouhé rezervace místa až po vytvoření obsahu akce, na jejíž atmosféru nezapomenete. Zázemí Zajistíme pro vaše týmy inspirativní basecamp pro vznik nových nápadů, nezáleží na jak dlouho – vaši kolegové i týmy u nás mohou tábořit týden, měsíc i rok. Zviditelnění a akcelerace Přivedeme vás na nové myšlenky a přivedeme nové nápady k vám. Spolu můžeme vymyslet cokoliv. Několikaměsíční spolupráce na rozvoji zajímavých nápadů.

Akcelerační programy Již přes 5 let spolupracujeme na inovativních nápadech a hledáme možnosti, jak co nejvíce podpořit jejich dopad, životaschopnost a udržitelnost. Pomohli jsme na svět více jak 100 projektům. Máme network stovek mentorů, founders, tisíců členů a bývalých členů. V úzké spolupráci s našimi partnery se u nás zrodily např. úspěšné projekty Czechitas, Rekola nebo Pragulic. Díky tomu dnes přirozeně přitahujeme velké talenty. Podporujeme originální projekty, které mohou doplnit i váš produkt anebo službu. Dokážeme zvýšit povědomí o vaší značce mezi mladými lídry nebo pro vás vytvořit program na míru. Mezi jinými dnes již děláme:

Společnost, problém, trh ... a tohle je Pavel

Pavel jde na schůzku

Pavel se zajímá nejen o sebe

Pavel je muž činu

Impact Hub MashUp 10 slidů a pouhých 200 vteřin 15 zajímavých projektů 26. října od 19:30 Tady zkrátka nesmíte chybět

Jana nováková Community Manager +420 774 558 414 jana.novakova@impacthub.cz

Těšíme se na spolupráci! Děkuji za pozornost. Těšíme se na spolupráci! impacthub.cz map