Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Webová aplikace MS PRAHA.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
24. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
9. VÝZVA IROP – ÚZEMNÍ STUDIE ING. ROMANA VALENTOVÁ
Ověřené výstupy z ISKN elektronická značka Jiří Formánek
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
09/04/2015 Rizika při realizaci projektů v závěrečném období ROP SČ.
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 18. ledna 2016.
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE IS KP Cheb,
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková
Seminář pro žadatele IROP
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Seminář pro žadatele z OPŽP
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky
Opatření k jednodušší a rychlejší administraci projektů
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Aplikace Monitorovací systém
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Brno, Ing. Petr Šústal, MPA
Aplikace Monitorovací systém
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Benefit7.
Požadavky na hardware, software
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Ochrana a péče o přírodu a krajinu
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
3. Výzva MAS Hustopečsko IROP Sociální byty
Seminář k 5. výzvě k předkládání žádostí o podporu IROP
Ochrana a rozvoj přírodního a kulturního dědictví - I
VÝZVA MAS Č. 3 Z OPZ Poskytování sociálních služeb a poradenství
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Cyklus malého projektu
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Informační systém základních registrů
4. Výzva MAS Střední Haná IROP Rozvoj Sociálních služeb a rozvoj komunitních center č. výzvy: 211/06_16_072/CLLD_16_01_074 Seminář pro žadatele 14.
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Transkript prezentace:

Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek 13. 4. 2016 Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY SYSTÉMŮ IKT Průběžná výzva č. 26 EGOVERNMENT I. Ing. Josef Šetek 13. 4. 2016

Portál MS2014+ - stručné představení http://www.mssf.cz/ Prostřednictvím MS2014+ probíhá podání: Žádosti o podporu včetně příloh Dokumentace ze zadávacího/výběrového řízení Žádosti o platbu a zprávy o realizaci Žádosti o změnu Zprávy o udržitelnosti projektu

Práce s portálem MS2014+ Příloha č. 1 Specifických pravidel - Postup pro podání žádosti o podporu v MS2014+ Edukační videa pro vyplnění žádosti - http://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Jak-na-projekt/Elektronicka-zadost/Edukacni-videa Kontaktní pracovníci na CRR – administrátor MS na každém krajském oddělení CRR/ oddělení administrace OSS CRR.

Portál MS2014+- Hlavní změny Podání úloh je pouze elektronické prostřednictvím MS2014+ Pozor!!! (není třeba zasílat papírově poštou/odevzdávat na pracoviště CRR). Žadatel vyplňuje jednotlivé úlohy přímo v okně internetového prohlížeče. Pro bezproblémový chod doporučujeme nejnovější verzi prohlížeče Internet Explorer. Pozor!!! K podepsání úloh je vyžadován kvalifikovaný elektronický podpis. Aby bylo možné úlohy podepsat je nutné mít na počítači nainstalován balíček založen na technologii Silverlight, který slouží pro přístup k podpisovým certifikátům. Instalační balíček TescoSW Elevated TrustTool naleznete v MS2014+ na záložce HW a SW požadavky.

Portál MS2014+- Elektronický podpis Je nutné mít kvalifikovaný platný certifikát vydaný akreditovaným poskytovatelem certifikačních služeb dle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu, v platném znění. Pozor!!! Certifikát musí být vydaný některou z podporovaných certifikačních autorit (Postsignum, I.CA, eIdentity). Např. služby PostSignum jsou dostupné se službami Czech POINT. K podepisování všech nebo určitých úloh je možné zmocnit jinou osobu plnou mocí, která se oskenovaná nahraje do MS2014+.

Portál MS2014+ - Hlavní změny Pozor!!! Žadatel by měl vždy přístup do MS2014+ s rolí správce přístupů (přidělování rolí – čtenář/editor/signatář). Veškeré úlohy i v době udržitelnosti projektu je nutné podávat přes MS2014+. Komunikace s CRR po podání projektové žádosti bude probíhat pouze prostřednictvím depeší (zpráv) přes MS2014+. Informace o stavu projektu včetně výsledků hodnocení projektu se žadatel/příjemce dozví pouze přes MS2014+. Dokument Rozhodnutí o poskytnutí dotace včetně podmínek bude příjemci zpřístupněn taktéž pouze přes MS2014+. Doporučujeme si v MS2014+ nastavit notifikace na telefon nebo e-mail, kde budete informováni o události/změně. stavu projektu.

Portál MS2014+ - Hlavní změny Přílohy není nutné elektronicky podepisovat. Podepisuje se až kompletní úloha. Pozor!!! Velikost příloh je omezená, více viz příloha č. 1 Specifických pravidel. Změna – jednotlivé přílohy se nenahrávají na záložku Přiložené dokumenty, ale na různá místa podle oblasti do které spadají (týká se plných mocí a veřejných zakázek). Pozor!!! 19. 8. 2015 proběhla instalace nové verze MS2014+. Instalací došlo k dopracování a opravě některých funkčností v MS2014+.

Děkuji Vám za pozornost. Ing. Josef Šetek setek@crr.cz 13. 4. 2016