DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC
Advertisements

Systém kování s originálními vlastnostmi
Vodní svět.
ECOFLEX.
Desire 380w výkon 5 rychlostí Turbo funkce Tlačítko pro jednoduché uvolnění nástavců Chromované nástavce pro hnětení a šlehání Možnost postavení na hranu.
Průvarové bodové svařování
Aktivní čištění vzduchu 99,99% redukce organických částic ve vzduchu Sterilizátor vzduchu Tichý provoz Bez mechanických filtrů Bez dodatečných náplní.
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Vytápění Regulace ve vytápění
Parametrizace procesů – Výroba sterilních injekcí
Energie Za předpokladu použití psacích potřeb. Zdroje energie Energie ze Slunce – je základem koloběhu vody v přírodě, ohřívání a pohybu vzduchu, důležitá.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
ETA – dobře fungující domov
Hygiena a bezpečnost práce v gastronomii
Jednoduché rozvodnice, rozvaděče a panely
Ochrana při přetížení kabelů
VARNÁ ZAŘÍZENÍ.
Rychlovarná konvice Domácí elektrický spotřebič
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad používání ručních mechanizovaných nástrojů.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Consumer benefits : Minimum volume, maximum capacity Stable aspect with new design Features : Food capacity: 1,2kg (Family size) Oil capacity: 2,1L Timer.
PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
NÁZEV PROJEKTU:INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ NESOU NEJVYŠŠÍ ÚROK ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ AUTOR:ING. ZUZANA KERNDLOVÁ TEMATICKÁ SADA:ELEKTROENERGETIKA.
Výkonové jističe nízkého napětí
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů - sporáky
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
CP14_CP SÁČKOVÝ vysavač CAPTURE
Výroba stolu pro Ájurvédu
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0715C – TRRS0920C – TRRS1225C OLEJOVÉ RADIÁTORY
2 bezpečnostní skla dvířek
Ochlazování trouby a dvířek
ŽEHLICÍ SYSTÉM S TLAKOVANÝM BOJLEREM
PRP – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Elektrické spotřebiče
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
VY_ 32_INOVACE_
Prodloužený držák na monitor s vertikálním upevněním
TIF2600/1 – napařovací ŽEHLIČKA IRONflow
TIF2800/1 – napařovací ŽEHLIČKA IRONflow
Čistota při montáži a manipulaci
DE’LONGHI KUCHYŇ CTZ4003.W VÝKON 1800W 4-plátkový toustovač
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Tefal parní generátor Effectis Easy GV6770
PRB – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
PRB 2500B 011 – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Zařízení na pečení a smažení
Moulinex tyčový mixér Infiny Force Ref. č.: DD866A
CCBS 6184XH/1 187 Volně stojící kombinovaná chladnička
BV71_BV SÁČKOVÝ vysavač BRAVE
Krups plnoautomatické espreso EA8107
TWDH sáčkový a BEZSÁČKOVÝ vysavač
DE’LONGHI KUCHYŇ KBZ2001.W KAPACITA: 1,5 l.
BV71_BV SÁČKOVÝ vysavač BRAVE
Tefal Delfini bílá KO Atraktivní a rychlá konvice s velkým obsahem 1,5 l vody a výhodnou cenou Odnímatelné víčko pro snadné čištění Odpínatelný.
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
Automatické (iCare technologie)
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Vytápění Regulace ve vytápění
CS 1071D3/1-S Předem plněná automatická pračka Smart
Skříňový mrazák CCOUN 5144WH
Nový Rýžovar SRM 1890SS, 1891RD.
DIS Myčka Poseidon na 11 sad nádobí Energetická třída: A++
" ACHENBACH" - bezpečnost obsluhy na 1.místě
CST 372L-S Vrchem plněná automatická pračka Smart
BV71_BV SÁČKOVÝ vysavač BRAVE
2 bezpečnostní skla dvířek
Transkript prezentace:

DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE “Cool-zone” pod topným tělesem znamená, že se kousky jídla, které propadly na dno nadále nepřepalují. Olej proto zůstává déle čistší. NASTAVITELNÝ TERMOSTAT Nastavitelný termostat se světelnou kontrolkou. SYSTÉM PRO JEDNODUCHÉ ČIŠTĚNÍ “Easy Clean Systém” pro odčerpání oleje. Tento systém byl vyvinut speciálně pro rychlé a jednoduché odstranění oleje. VÍKO S FILTREM A OKÉNKEM Víko fritézy je vybaveno permanentním kovovým filtrem, který redukuje výpary. Velké okénko pro kontrolu smažicího procesu. DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE JEDNODUCHÉ ČIŠTĚNÍ Fritéza může být kompletně rozebrána pro jednoduché čištění. F34512CZ Kapacita jídla: 1,3 kg. Maximální kapacita: 4 l. Easy Clean Systém pro vypuštění oleje s odnímatelným filtrem. Nerezová odnímatelná mísa. Nastavitelný termostat se světelnou kontrolkou. Vyjímatelný olejový filtr. Koš na smažení může být upevněn ve zdvižené pozici pro odkapání přebytečného tuku z potravin. Pohodlné přední i zadní rukojeti pro bezpečné a jednoduché zdvižení fritézy. Okénko pro ohlídání procesu smažení při zavřeném víku. Horní držadla pro zdvihnutí smažicí mísy. Držadla jsou vyrobena z umělé hmoty chladné na dotek. Bezpečnostní zařízení proti přehřátí. Automatické vypnutí pokud není topné těleso na správném místě. Fritéza může být kompletně rozebrána pro jednoduché čištění. Mísa, košík a víko může být vkládáno do myčky. Protiskluzové nožičky. Napájecí kabel je umístěn v zadní části. TECHNICKÁ DATA