Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů."— Transkript prezentace:

1 KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů představuje Robot-Coupe profesionálním uživatelům komplexní pracovní stanici pro zpracování zeleniny CL 60, která byla navržena tak, aby nabízela řešení pro servírování většího množství ovoce a zeleniny a větší pohodlí uživatele. Tento model, jenž byl vyvinut pro kvalitní nakrájení a zpracování velkých množství, je komplexní pracovní stanicí vyvinutou primárně pro školní jídelny, závodní jídelny a zdravotnická zařízení. Robot-Coupe je inovativní a nabízí globální koncepci, včetně krouhače zeleniny CL 60, 3 plnicích otvorů, sady 16 disků MultiCut a vozíku Ergo! « All in 1 » (vše v jednom) je kompletní řešení navržené speciálně pro profesionály v oboru. Přesná specifikace zajišťuje snadný výběr stroje a příslušenství pro plánovače kuchyní, poradce i kupující z řad veřejnosti. Výkon a kvalita krájení Krouhač CL60, vybavený nerezovým krytem motoru, byl navržen pro intenzivní provoz a zaručuje vysokou kvalitu krouhání. Výkonný motor může dosáhnout teoretického výkonu až 1800 kg nakrouhané zeleniny za hodinu (při neustálém plnění). Komplexní krouhač zeleniny CL 60 se třemi plnicími otvory umožňuje uživateli zpracovat všechny druhy ovoce a zeleniny ve velkých množstvích. Automatický plnicí otvor je vynikající pro směsnou zeleninu, jako jsou například plátky rajčat, nastrouhaná mrkev nebo krájení brambor na kostky; plnicí otvor s přítlačnou pákou a extra velkou násypkou umožňuje zpracování rozměrnějších kusů zeleniny, jako je např. celer či zelí; a plnicí otvor se 4 trubicemi je určen pro dlouhé a křehké ovoce a zeleninu. Pracovní stanice je rovněž vybavena zařízením na bramborovou kaši protlačování brambor, pomocí něhož je možné vyrobit 10 kg čerstvé bramborové kaše za pouhé 2 minuty!

2 VYDÁNÍ PRO TISK Kreativita Komplexní krouhač zeleniny CL 60 nabízí širokou škálu originálních možností krájení a krouhání a nové způsoby prezentace většiny běžného ovoce a zeleniny. Sada 16 disků MultiCut byla speciálně vyvinuta pro tento nový koncept: 3 plátkovače: 1 mm, 2 mm a 4 mm; 2 strouhače: 1,5 mm (pro mrkev, celer, petržel) a 3 mm; 3 možnosti krájení na kostky (3 plátkovače + 3 mřížky): 5x5x5 mm, 10x10x10 mm a 20x20x20 mm; 3 x nudličkovač: 2x10 mm, 2,5x2,5 mm a 4x4 mm; hranolky 10x10 mm Sada 16 disků MultiCut OVOCE A ZELENINA VŠECH TVARŮ A VELIKOSTÍ

3 Centrála ve Francii, Oddělení pro export a marketing Tel.: +33 1 43 98 88 33 – Fax : +33 1 43 74 36 26 48, rue des Vignerons – 94305 Vincennes Cedex – Francie http://www-robot-coupe.com – email: internation@robot-coupe.com Skutečná pracovní stanice! U zařízení CL60 se společnost Robot-Coupe soustředila na zjednodušení všech uživatelských operací. Páka s posilovačem, spolu s nízkým umístěním rukojeti, podstatně snižuje námahu při práci. Obsluha může plnit plnicí trubici levou rukou a zároveň pravou rukou ovládat páku. Pro ještě větší pohodlí je možné měnit pozici nastavitelné páky podle výšky obsluhy. Díky kolečkům a rukojeti je možné stroj snadno přemisťovat. Čištění je velmi snadné, jelikož všechny díly, které přijdou do styku s potravinou, je možné jednoduše vyjmout. Součástí této nabídky je rovněž vozík Ergo s 3 tácy GN 1/1 na 2 úrovních pro příjem zeleniny a kontinuální výstup ze stroje. Díky otočnému systému je možné vyměnit plný tác za prázdný, a to bez jakékoliv námahy. VYDÁNÍ PRO TISK


Stáhnout ppt "KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů."

Podobné prezentace


Reklamy Google