, Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK Č. DUMu: VY_32_INOVACE_04_vandalismus Jméno autora:Mgr. Lenka Habartová.
Advertisements

A ť žije M ů j kamarád Petr Skácel V těchto krásných, slunečních a teploučkých dnech se dožívá v plné svěžesti náš kamarád Petr Skácel, „Patriot Molenburku,“
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Název školy: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu: VY_32_INOVACE_6C_16_AZ kvíz vylučovací soustava.
P REVENCE A INTERVENCE V OBLASTI ŠKOLNÍ ŠIKANY M ÝTY A REALITA David Čáp
Přírodopis – Neživá příroda Koloběh vody Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál k učivu o neživé přírodě. Jejím obsahem je koloběh vody. Jednoduchými.
PROČ 28. ZÁŘÍ NECHODÍME DO ŠKOLY – projekt ke státnímu svátku Autor : Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Černý Petr − druhy slov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
VY_32_INOVACE_Roz_III_17 Práva a povinnosti členů rodiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_7_11_test, osobnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
 Projekt Pohádkový rok je zaměřen na klasické české pohádky, známé i méně známé.  Cílem je vzbudit v dětech větší zájem o čtení, zájem o pohádky, aby.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Ernest Seifert Název materiálu: VY_32_INOVACE_6_CLOVEK_JAKO_OBCAN_20.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Věcné učení VY_32_INOVACE_06_11_smysly člověka (sluch 2)
Čím chci být, až vyrostu Patrik Plaček.
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
PSYCHOHRÁTKY 02.
MEZILIDSKÁ KOMUNIKACE II.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Bez vody není život AUTOR: Mgr. Aleš Skála
VY_32_INOVACE_Vac_I_01 Úvod do zeměpisu
Modrý drak Glaucus Atlanticus
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Jakub Hlávko Název materiálu:
Úvodní a seznamovací hry
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Autor: Mgr. Nováková Jana
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
Strom a keř VY_52_INOVACE_35
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Několik rad, jak si udělat život krásnější …
Ústřední knihovna FSS MU
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
Rozdělení zemí podle vyspělosti
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_09
Pokus. konec.
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Jak správně zacházet s knihou
Děti odsouzených rodičů
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
KDO SE NA TEBE DÍVÁ? HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA.
Člověk a jeho svět Vlastivěda
Ztráta dvojčete v těhotenství, při porodu a krátce po narození
Práva a povinnosti členů rodiny
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
BROUČCI A POČÍTADLO Pro skřítka Ticháčka.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Modelová oblast PR Příhrazské skály
Každý den jsme trochu starší…
Transkript prezentace:

, Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on sám. Dvakrát se oženil, jednou když mu bylo 17, a podruhé před rokem, v 19

POSTAVY ROD DANGER Rod, narozena s oběma pohlavnímy orgány se chová jako typická namyšlená fiflena, která popíjí starbucks a myslí si kdo ví co není.

EMO CHARLIE Emo charlie je typický teenager, který se řeže a chce se zabít. Píše příšerné básničky které se ani nerýmují a často zápasí se svým otcem.

CHIBI DERF Chibi Derf je osmiletý chlapec, který toho ví více než by měl. Rád nechává lidi zavřít a rád dělá nepořádek. Hlavně když se pokouší o make-up tutorial za pomocí jogurtu, cornflaků a kečupu.

Kanály Onision má svůj hlavní Kanál jménem… Onision, překvapivě. Má také kanál UhOhBro, na kterém projíždí google obrázky. Další z jeho kanálu je Speaks, na kterém mluví o vážnějších věcech jako je sebepoškozování. A jako poslední je jeho kanál Encore, na kterém vytváří denní video blogy ze svého života. Také je tu archive, ale ten není podstatný. Na tom jsou všechna jeho videa.

Konec Děkuji za pozornost, Štěpán. Pokud vás Onision zaujal, můžete se na něj kouknout na https://www.youtube.com/user/Onision Obrázky vyhledány na googlu.