Nespokojenost a rozčilení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
UNDERSTANDING Dorozumění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
DISSATISFACTION AND ANGER Nespokojenost a rozčilení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického.
Ruský obrázkový slovník VII Oblečení − одежда
Převody – jednotky délky
UNDERSTANDING Dorozumění
REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Daily Routine Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavlína Horáčková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN ,
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
INVITATION Pozvání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozvíjíme pozornost a soustředění
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
GREETINGS AND FORMS OF ADDRESS
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ADVICE Rady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
ČTVERCOVÁ SÍŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr.Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
Určení severního pólu cívky s proudem pomocí pravidla pravé ruky
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
FEELINGS hungry thirsty scared happy sad angry tired
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Kolik je...? Pracovní listy
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Ruský obrázkový slovník XIV Rok – Год
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DO 5 S KAMARÁDEM
Převody – jednotky délky
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
APOLOGIES Omluvy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
CAN YOU COUNT? Hi, I´m Patrik. Hi, I´m Denis.
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Ruský obrázkový slovník XXV Přídavná jména A
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
INTERRUPTION OF A CONVERSATION
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Nespokojenost a rozčilení DISSATISFACTION AND ANGER Nespokojenost a rozčilení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

I'm not happy about that at all. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Vadí mi to.

I don't expect so. / I hope not. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Jsem silně nespokojen.

Jsem hluboce zarmoucen. I don't expect so. / I hope not. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Jsem hluboce zarmoucen.

I'm not happy about that at all. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. To se mi nelíbí.

Musím proti tomu protestovat. I'm not happy about that at all. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Musím proti tomu protestovat.

I'm not happy about that at all. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Jsem velmi zklamán.

I'm not happy about that at all. I do mind it. I must protest against it. I don't like it. I'm very disappointed. I'm greatly depressed. I feel a strong dissatisfaction. Vůbec mi to nevyhovuje.

I'm not happy about that at all. Vůbec mi to nevyhovuje. I do mind it. Vadí mi to. I must protest against it. Musím proti tomu protestovat. I don't like it. To se mi nelíbí. I'm very disappointed. Jsem velmi zklamán. I'm greatly depressed. Jsem hluboce zarmoucen. I feel a strong dissatisfaction. Jsem silně nespokojen.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. Zlobím se na tebe.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. To si nenechám líbit.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. Už toho mám dost.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. Dejte mi pokoj.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. Nechte toho.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. Mám smůlu.

I'm not going to put up with it. That's the limit. Stop it. I've had enough. I'm out of luck. Leave me alone. I'm really angry with you. To přestává všechno.

I'm not going to put up with it. To si nenechám líbit. That's the limit. To přestává všechno. Stop it. Nechte toho. I've had enough. Už toho mám dost. I'm out of luck. Mám smůlu. Leave me alone. Dejte mi pokoj. I'm really angry with you. Zlobím se na tebe.

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. K čertu.

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. Za koho mě máte?

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. To je ostuda.

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. To je hloupé.

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. To je drzost.

Who do you think I am? To hell with it. / Oh hell. Damn! That's ridiculous / silly. What a shame. How arrogant / rude. Sakra.

That's ridiculous / silly. Who do you think I am? Za koho mě máte? To hell with it. / Oh hell. K čertu. Damn! Sakra. That's ridiculous / silly. To je hloupé. What a shame. To je ostuda. How arrogant / rude. To je drzost.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. Ven.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. Očekávám vysvětlení.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. Chovej se slušně!

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. To je nehoráznost.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. No dovolte.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. Ty ses snad zbláznil.

I'm waiting for an explanation. How dare you? Pardon me! Behave yourself. You must be crazy! That's annoying. Get out of here. / Get out. Co si to dovolujete?

I'm waiting for an explanation. Očekávám vysvětlení. How dare you? Co si to dovolujete? Pardon me! No dovolte. Behave yourself. Chovej se slušně! You must be crazy! Ty ses snad zbláznil! That's annoying. To je nehoráznost. Get out of here. / Get out. Ven.

Zdroje: OCAL. www.clker.com: Face clip art online. cit. 2011-01-07. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://www.clker.com/clipart-12227.html Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.