Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY http://www.cvut.cz/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentuje: Mgr. Barbora Čalkovská ULD, Brno
Advertisements

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studijní program Stavební inženýrství
Vysoké učení technické v Brně
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Studijní program Stavební inženýrství
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Fyzikální týden 2002 na FJFI ČVUT v Praze
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
Institut environmentálního inženýrství 546
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Historie a budoucnost technického vzdělávání
Bakalář přírodních věd 6 semestrů Bakalář technických věd 8 semestrů Inteligentní budovy Provoz jaderných energet. zařízení Master of Automotive Engineerig.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
stránka.
Fakulta zdravotnických studií
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Úvod Proč studovat informatiku?
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Pedagogika Setkání kateder 10.
Výuka jaderné chemie a chemie f-prvků na středních školách Ing. Petr Distler 4. října 2013, Tábor, Veletrh nápadů učitelů chemie Přírodovědecká fakulta,
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.

INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Výuka nelékařů + a – Petr Štern. Bakalářské studium na LF v ČR Fakulta Počet oborů Biochemie Př./Sem./Prakt. Kl. biochemie Př./Sem./Prakt. 1. LF5 5 oborů.
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Přednáška Akce: Přednášející: Eva Wernerová | Odborná asistentka | VŠB – TU Ostrava, Fakulta stavební | TFM Vzdělávání.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Prof. Ing. Cyril Höschl, Dr.Sc.. Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Vystudoval v Praze na Vysoké.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Zahraniční studia Petra Nováková
Aplikace studijních předpisů a proces zajišťování studijní agendy
Přírodovědecká fakulta UJEP
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková

Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY http://www.cvut.cz/

V současné době má ČVUT osm fakult Stavební Strojní Elektrotechnická Jaderná a fyzikálně inženýrská Architektury Dopravní Biomedicínského inženýrství Informačních technologií a studuje na něm přes 22 500 studentů. ČVUT nabízí 114 studijních programů a v rámci nich 450 studijních oborů. ČVUT vychovává moderní odborníky, vědce a manažery se znalostí cizích jazyků, kteří jsou dynamičtí, flexibilní a dokáží se rychle přizpůsobovat požadavkům trhu.

http://www.cvut.cz/documents/10552/2e52fe20-e64e-4951-9199-6a35a8496302

FAKULTA ARCHITEKTURY

FAKULTA ARCHITEKTURY http://fa.cvut.cz/Cz Bakalářský program: Architektura a urbanismus: 909 studentů Průmyslový design: 128 studentů Magisterský program: 550 studentů, z toho 90 zahraničních 12 studentů Celkem 1 587 studentů.

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ http://fa.cvut.cz/Cz/PrijimaciRizeni

STUDENTSKÉ ORGANIZACE „Olověný Dušan" časopis ALFA ...a jiné akce http://www.zroutik.cz/ http://www.spa-fa.cz/

ZÁKLADY NAVRHOVÁNÍ http://marketa-mikulecka.blogspot.cz/ http://xowen01.blogspot.cz/ http://alejandrakrejci.blogspot.cz/

VÝUKA V ATELIERECH práce

VÝUKA V ATELIERECH prezentace

DIPLOMNÍ PROJEKT http://www.fa.cvut.cz/Cz/ArchivPraci/DpLs201314arch

děkuji za pozornost Ing.arch. Petr Hlaváček