Minulý týden jsem v televizi viděla pořad,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznej, kdo to řekl.
Advertisements

Požehnaný věk, aneb stáří, má své velké výhody!!!
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Peníze.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Muž: Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít. Soudce: Vždyť to, co nám teď říkáte, váš čin ještě přitěžuje. Jestli nechcete, aby vás přísedící.
ŽENY JSOU ANDĚLÉ KDYŽ SE O NĚ UCHÁZÍME … ŽENA,PO KTERÉ TOUŽÍ NĚKDO JINÝ, HNED STOUPNE V CENĚ.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.12 Anotace: Prezentace je zaměřena na obohacování slovní zásoby slovy jednoznačnými, mnohoznačnými a citově zabarvenými. V závěru.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
JAK SE VIDÍ ŽENY Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
Nejprve stvořil Bůh muže... Potom si řekl: ”Něco k němu chybí” !
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
KAŽDÝ DEN JSME O NĚCO STARŠÍ ...
Medvídek Pú.
DESATERO DO ŽIVOTA.
Na odhalené tváři nás všech se zrcadlí slavná zář Páně, a tak jsme proměňováni k jeho obrazu ve stále větší slávě – to vše mocí Ducha Páně. 2. Korintským.
Nezaměstnáný… Nezaměstnaný se ucházi o místo práce jako « dědeček záchodový » u Microsofta…
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
1. Když tě jako lotra zatýkali, mohs je o své síle přesvědčit. Petra v dlani meč teď přímo pálí, a přeces mu zakázal se bít.
ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI A VZTAHY
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Pravda o Santovi ● Existuje? ● Jmenuje se Ježíšek/ Santa? ● Je to muž? ● Je starý? ● Je tlustý? ● Přichází jednou ročně? ● Má fousy? ● Máme nezvratné důkazy.
Cliccate per sfogliare. Jeden 92-ti letý malý, starý člověk, se pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do Domova pro seniory. V Domově.
„Vyměňte ženu za pejska“ Nemluví Nepláčou Chutná jim i pivo.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Vyznání.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Každý den jsme trochu starší…
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
Cliccate per sfogliare. Jeden 92 roční malý, starý člověk, pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do domova pro seniory. V Domově pro.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Asi to neznamená žít na vysoké noze.
Věřím v Svatých obcování
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
1. Přijď Ježíši nejmilejší, | těšit věrné, kteří zdejší nesou těžkost | a kříž svůj, | žádám tě Ježíši můj, Ježíši můj.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Spisovatelé dětské literatury
Miluj svého muže.
s použitím myšlenek paní Jiřiny Šiklové
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Muž Hloupý
Seznamte se s Julii Günthel zvanou Zlata, nejohebnější ženou světa…
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
Každý den jsme trochu starší…
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Ach ty naše krásné ženy.
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Nejprve stvořil Bůh muže...
Transkript prezentace:

Toto je určeno pouze pro ženy v menopauze, neboť dívenky a muži to nepochopí…

Minulý týden jsem v televizi viděla pořad, ve kterém mě paní Ema T. přesvědčovala, Jak je pro ženu příjemné období menopauzy …

Tak jsem se zamyslela a prišla k nasledujícímu závěru: Buuuúú! Tak jsem se zamyslela a prišla k nasledujícímu závěru:

když se růst chlupů na vašich nohách najednou zpomalí, Menopauza je, když se růst chlupů na vašich nohách najednou zpomalí, a tak máte o to více času starat se o vaše nové fousy...

zato však v podbradí objevíte “mírně“ visící kůži ... Přestávají vás rozčilovat povadlé paže, zato však v podbradí objevíte “mírně“ visící kůži ...

Stojíc před zrcadlem dokážete uvidět vlastní zadek bez toho aby, aniž by jste musela otočit vlastní hlavou.

Jediná chvíle, kdy někdo chce, aby jste ukázala svoje vnady, je na mamografii...

Menopauza je, když vidíte svého pubertálního potomka, jak se blbě ksichtí a s mobilom v ruce, jako debil , poskakuje z nohy na nohu... a vy si trháte vlasy a v duchu kričíte: “Tak pro toto jsem si tak zhuntovala svoje krásné tělo?!!!”

začínáte více filozofovat a klást si závažné otázky typu V menopauze začínáte více filozofovat a klást si závažné otázky typu “O čem je vlastně život?” “Proč jsem tu?” a “Kolik zákusků mohu ješte snísť?”

když vás chytí nepřekonatelná touha Menopauza přichází, když vás chytí nepřekonatelná touha zatřást jednou z těch mladých hlupaček s pevným tělem a zařvat: „Poslouchej zlato, i římské impérium bylo nakonec zničené – a to stejné jednoho dne postihne i tebe!!!”

menopauza přichází, když pochopíte, že život vám daroval i křivdy Ale především, menopauza přichází, když pochopíte, že život vám daroval i křivdy a vy teď v tomto období prožíváte právě na ty největší.

A nebo?

Anebo to bude tak, že vaše tělo se prostě musí rozšířit, aby se dovnitř vešly všechny zkušenosti, láska(y) a zdravý rozum, který jste za ty roky získaly?

Tak tohoto názoru je třeba se pevně držet a svoji menopauzu v pokoji přežijete!

Jakmile ale, tyto fígle zničíte, přiberete deset kilo !!!! Pošli tyto fígle čtyřem ženám a ihned zchudneš o dvě kila!!!! Jakmile ale, tyto fígle zničíte, přiberete deset kilo !!!! A to si přece nemůžete dovolit riskovat...