TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Bezpečnostní kamerový systém
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Jak na web První krůčky Lukáš Reindl. Co je potřeba Budeme potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
SOFTWARE operační systémy
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Bezpečnost v Linuxu Zpracoval: Roman Danel. Balíčkovací systém Způsob distribuce SW Ošetřuje a řeší závislosti Díky „podepisování“ balíčků nehrozí podstrčení.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Nový obchodní model společnosti TECH FASS s.r.o.
DSS Slatiňany. 289 uživatelů, 240 zaměstnanců příspěvková organizace Pardubického kraje pro osoby s mentálním postižením pro osoby s mentálním postižením.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
NaviTerier Navigační systém pro zrakově postižené.
Maturitní okruh č. 7. Odstínit aplikace od specifik HWSpráva procesůSpráva pamětiSpráva souborůSpráva vstupů a výstupůSpráva sítěSystém ochrany a bezpečnostiSystém.
Repozitář AV ČR ASEP Repozitář AV ČR vznik I. VO II. VOIII. VO celkem Ústavy se smlouvou Ústavy bez smlouvy Počet uložených.
Štěpán Lískovec, 4.A.  =základní programové vybavení počítače (tj.software)  hlavní úkol:  A, zajistit uživateli možnost ovládat PC  B, vytvořit pro.
Operační systémy.
Relační databáze.
Úvod do používání digitálního fotoaparátu
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Informatika pro ekonomy II přednáška 10
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Bezpečný dům DOUBRAVAN Město ORLOVÁ. Výchozí stav objektu  Základní informace o objektu  Vývoj a změny v užívání objektu  Rekonstrukce bloku domu čp.
ČÁSTI AMP – TLUMENÍ A ULOŽENÍ
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Operační systémy Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/Inf12 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část ani celek nesmí.
Jednotná informační brána Cyklus školení Elektronické informační zdroje a databáze Národní knihovna ČR , , , ,
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Datovýsklad Datový sklad V budoucích službách státního archivu.
Global network of innovation Identity a Access Management v heterogenním prostředí Marta Vohnoutová 19. dubna 2015.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Správa IS ve velkých organizacích Autor: Jiří Drábek Vedoucí práce: Ing. Vladimír Beneš Oponent: Ing. Tomáš Melichárek Autor: Jiří Drábek Vedoucí práce:
Výukový software - přehled, komparace Jiří Tesař.
Návrh systému sdílení GIS dat v rámci společnosti MND,a. s. Vedoucí Ing. Jan Růžička Ph.D.
Profesní čipové karty Mgr. Lada Hrůzová Vedoucí projektu Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Elektronické přístupové systémy. Od 125 kHz k 13,56 MHz = = Frekvence 125 kHz umožňuje používat kartu pouze jako identifikační číslo (občanský průkaz)
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
IntelleQt ® a IntelleQt ® Pro červen Komunikace čipu s ovládací jednotkou prostřednictvím čtečky (antény) přiložením do vzdálenosti cca 1 cm První.
Úvod do databází zkrácená verze.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
MT5. Nový patentovaný oboustranný plochý klíč (Pat. Pend) Mobilní patent Vložka s dvojitým, aktivním uzamykacím mechismem (teleskopická stavítka & lišta)
Mul-T-Lock® 7x7 Vložka se 7 stavítky
Inf Bezpečný počítač.
Chytrý zámek.
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Název: Word, textový editor DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_03
Chytrý zámek.
Prezentace MT5™ duben 2006.
BIKEBOX 2016 bikebox.cz.
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
Šablona VY_52_INOVACE_Z
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
Informatika pro ekonomy přednáška 8
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
„Zavřít dveře nestačí…“
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)

TLO základní informace Zámková vložka TLO (Temporary Lock-Out) nabízí účinnou a spolehlivou kontrolu přístupů. Jedná se o plně mechanické řešení vycházející z inovativní-ho konceptu společnosti Mul-T-Lock.

TLO – jak funguje Systém TLO se skládá ze speciální vložky a tří různých klíčů: Modrý klíč – pro běžné použití Červený „vymykací“ klíč – po zasunutí a otočení tohoto klíče se vložka stane neprůchozí pro všechny modré klíče Zelený odblokovací klíč – ruší efekt červeného klíče a znovu zpřístupňuje dveře pro všechny modré klíče.

TLO - výhody Výhody: Uživatel má plnou kontrolu nad přístupem do daného místa, určuje přesně kdy a po jakou dobu bude přístup ostatním umožněn nebo naopak znemožněn. K omezení přístupu není třeba měnit vložku ani sbírat klíče od jednotlivých uživatelů Přístup lze znovu obnovit jediným otočením (zeleného) klíče Snadná instalace a jednoduché ovládání Plně mechanický systém Neobsahuje nákladný software ani žádnou elektroniku Účinné a spolehlivé

TLO - popis Dodává se v modelových řadách s teleskopickými stavítky, tj. Classic a Interactive® Použitelné pro jakoukoli délku vložek Dodáváno se 3 ks bezpečnostní karty, každá pro jeden typ klíče Lze použít jen u výrobků, které umožňují otáčení klíče o 360° (tzn. nelze použít např. u visacích zámků, zámků CAMLOCK apod.) Nedoporučuje se kombinovat se systémem generálního klíče

TLO - aplikace Doporučené využití: Tam, kde potřebujete znepřístupnit váš byt nebo dům lidem poskytujícím služby (paní na úklid, paní na hlídání) v určitých dnech, např. na konci týdne Pokud chcete znemožnit vstup zaměstnanců do prodejny během víkendů V případě, kdy je nežádoucí, aby do skladu, v němž jsou uloženy citlivé materiály, vstupovali jiní zaměstnanci

Děkujeme za pozornost!