OBRÁZKOVÝ TEST OSOBNOSTI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kam se točí Tobě ?.
Advertisements

V tomto životě jsem žena …
Kolik sloupů vidíš? Dva čtvercové…. Nebo tři kulaté ?
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
Zde kliknout a začít. Existuje 14. červenec v Česku ? ANO NE.
Integrita bezúhonnost
SLOVNÍ ÚLOHY Odčítání od 20.
Test pozornosti pro dámy:
Test pozornosti pro dámy
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registra č ní č íslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona III/2VY_32_INOVACE_676.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
VOLAVKA POPELAVÁ JITKA SVIČARSKÁ A.3.
Vzdělávací oblast: Člověk a příroda
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Barbora Pacáková Klikni bud na sluníčko nebo na měsíček a začni hrát.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Slovní úlohy o společné práci
Spočítej černé tečky :)
19.1 Kružnice, kruh (průsečíky) - konstrukční úlohy
Š I L H Á N Í (strabismus) zraková vada, při které je porušena vzájemná spolupráce obou očí každé oko míří jiným směrem v naprosté většině případů se jedno.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
II. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Porthosek ? – Ještě v Třebíči.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Poradíš si ? Lenka má 18 pastelek. Jana má o 5 pastelek méně. Kolik pastelek má Jana? 1. Nakresli: Lenka…………………………………………… Jana …………………………………………… Vypočítej:
je neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Hurá do školy Michal Caska Je sedm hodin ráno Jdeš do školy Vezmeš si věci a jdeš.
Oko.
Co už umím Jana má 18 korálků. Eva má o 5 méně. Kolik korálků má Eva? 1. Nakresli: Jana…………………………………………… Eva …………………………………………… Vypočítej: ………………………………………………………
21.1 Útvary souměrné podle osy
Úkoly nejen pro Kačenky.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Logické úlohy z matematiky pro 2. ročník
s použitím myšlenek paní Jiřiny Šiklové
DOPIS PRO TEBE.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Rachotová Markéta Název: VY_32_INOVACE_11C_17_Slovní úlohy o pohybu.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Výpočty ve statistice – test k procvičení
Části roku Mgr. Lenka Stará
Buben pračky při ždímání. Létající talíř, který si házejí děti.
Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_20 Slovní.
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
Osobnost člověka SPOLEČENSKÁ VÝCHOVA 4
Elektronická učebnice - I
DOPIS PRO TEBE.
Hry.
V této diashow musíš kliknout na správné odpovědi.
Kam se točí Tobě ?.
Věta se skládá ze slov Název školy
Slovní úlohy o pohybu Varianta 1: Pohyby proti sobě (1. část)
Elektronická učebnice - I
Vtipy na téma SKLERÓZA
Mgr. Jiří Kliner 8. ročník Cestování vesmírem s rovnicemi Červen 2012
Spočítej černé tečky :)
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Kolik sloupů vidíš? Dva čtvercové…. Nebo tři kulaté ?
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
Buben pračky při ždímání. Míč, který si házejí děti.
Času máš dost, tak se usaď, pust si zvuk a vyzkoušej si svůj postřeh.
Kam se točí Tobě ?.
Kam se točí Tobě ?.
Transkript prezentace:

OBRÁZKOVÝ TEST OSOBNOSTI

Bezproblémový Hravý Veselý Nezávislý Nekonvenční Nespoutaný Sebepozorující Citlivý Přemítavý Přízemní Vyvážený Harmonický Profesionál Pragmatický Sebevědomý Mírový Diskrétní Mírumilovný Analytický Důvěryhodný Sebevědomý Romantický Snivý Citově založený Dynamický Aktivní Extrovert

VESELÝ TEST

Uvolněte se, prosím!

1) V 8 hodin jdeš spát a natáhneš si budíka na 9 hodin ráno 1) V 8 hodin jdeš spát a natáhneš si budíka na 9 hodin ráno. Když budík zazvoní, jak dlouho jsi spal? 2) Sedlák měl 17 ovcí.Všechny kromě 9 mu zahynuly.Kolik mu jich zůstalo? 3) Existuje v Anglii 17. červen? 4) Muž má v komoře 1 zápalku,petrolejovou lampu,pec na uhlí a naftová kamna.Co zapálí nejdříve? 5) Zemře-li ponocný ve dne, dostane důchod? 6) Může si muž v Afganistanu vzít za ženu sestru své vdovy? 7) Archeologové vykopali mince a datumem 46 let před Kristem. Byly mince pravé? 8) Které oko má Žižka na padesátikoruně zalepené? 9) Jaká událost byla 6.12.1933? 10) Kolik devítek je v číslech od 1-100? 11) Některé měsíce mají 31, jiné 30dní. Kolik jich má 28? 12) Osobní vlak z Ostravy do Prahy jede směrem na Prahu.Zároveň z Prahy vyjede rychlík směrem na Ostravu.Když se vlaky potkají,který z nich má blíže do Bratislavy? 13) Lékař předepíše pacientovi 3 tabletky, aby je užíval po 1/2 hodině. Jak dlouho je bude užívat? 14) Kolik zvířat od každého druhu vzal Mojžíš na palubu? 15) Jsi pilot letadla. Do letadla nastoupí 15 lidí, v Brně jich 6 vystoupí a v Košicích 6 nastoupí. Letadlo má 18 okének a rozpětí křídel je 16 m. Jak se jmenuje pilot letadla? 16) Na dvou rukách je 10 prstů,kolik je na 10 rukách? 17) Kolik korun je do tuctu? Kolik padesátihaléřů je do tuctu? 18) Kolik jedniček je od 1-100?

1. 1 hodina. 2. 9 3. ano 4. zápalku 5. ne 6. ne 7. ne 8. žádné 9. Sv 1.1 hodina. 2. 9 3. ano 4. zápalku 5. ne 6. ne 7. ne 8. žádné 9. Sv. Mikuláš 10. 20 11. všechny 12. Oba stejně 13. 1 hodinu 14. žádné 15. Jako ty 16. 50 17. 12;12 18. 21 Počet špatných odpovědí: 0:: génius 1 - 3: inteligent 4 - 5: silně narušená inteligence 6 - 7: mírně narušená idiocie 8 - 9: částečný idiot 10 -12: úplný idiot 13 -16: člověk neschopný samostatného života

Upřeně pozoruj černý křížek uprostřed, hlavně nesleduj jezdící zelené kolečko, ani kolečka růžová... Za chvilku se ti ta růžová začnou ztrácet.

Dívej se přímo do černého středu obrázku Dívej se přímo do černého středu obrázku. Obě barevné půlky se od sebe navzájem začnou vzdalovat.

Přejížděj pohledem po mandličkách na obrázku.. Budou se vlnit