ZŠ Staré Město.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Den Země – svátek planety
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
střední odborná škola služeb
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Foto 100 let školy Současnost WWW Úvod 1908… Historie Budova školy.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Jak třídíme v naší škole? V naší škole třídíme:  papír  plast  sklo  bioodpad  baterie  drobný elektroodpad.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
NAŠE ŠKOLA.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Analýza naší školy. VODA + plusy- mínusy + Všude jsou nainstalované pákové kohoutky, teplotu vody nastavíme jedním pohybem. - Spotřeba vody se zvyšuje.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
NAŠE ŠKOLA.
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Blanka Machovcová
Ekotým.
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
PANDAMENT.
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

ZŠ Staré Město

Naše škola Naši školu navštěvuje přes 700 žáků. V 6. ročníku probíhají různé stmelovací aktivity, mezi které patří i seznamovací pobyt. Od 7. ročníku si žáci volí druhý cizí jazyk. Buď jazyk německý, nebo jazyk ruský. Také se účastní lyžařského kurzu. Od 8. ročníku žákům přibyde výuka chemie, finanční gramotnosti a vaření. V 9. ročníku se už všichni těší na dlouho očekávanou polonézu.

Odborné učebny Jazyková učebna Učebna chemie Učebna fyziky Učebna přírodopisu Leguánek Hudebka Počítačové učebny Tělocvična Kuchyňky

Ekotým Od roku 2015 se naše škola může těšit z titulu EKOškola. Každoročně se účastní projektu 72 hodin a také pořádá mezi třídami soutěž ve sběru papíru a plastových víček. Na jaře 2016 jsme spolu s nimi mohli sledovat život a chování čápů, kteří přes teplé měsíce žijí na našem komíně. Díky sběru hliníku a plastových víček se nám podařilo adoptovat pandu červenou. Na Den Země chodíme obdivovat krásy okolní přírody a čistíme ji od odpadků. Díky projektu WC art nám pomohli svým výtvarným talentem zkrášlit prostředí školy.

Žákovský parlament Funguje na naší škole již třetím rokem. Na škole pořádá spoustu akcí jako je Den učitelů, Kytičkový den, oběd na přání, dny prevence, Světlušku, Den dětí. Na přelomu října a listopadu se chodby hemží dětmi v maskách a společně oslavujeme Halloween. Letos poprvé se na naší škole uskutečnila talentová soutěž STARák SHOW. Přihlášení žáci si prošli castingovým kolem a ti nejlepší se dostali až do velkého finále.

Jazyková učebna

Učebna chemie

Učebna fyziky

Učebna přírodopisu

Leguánek

Hudebka

Počítačové učebny

Tělocvična

kuchyňky

jídelna Jelikož naše paní kuchařky jsou velmi šikovné, máme každý den možnost výběru ze dvou jídel.

DĚKUJEME ZA POZORNOST