V OBECNÍ ZAHRADĚ U OBECNÍHO ÚŘADU V KOCLÉŘOVĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Advertisements

Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Vranovská Ves.
 Poloha.. Poloha..  Naše obec Naše obec  Mapa Obce Mapa Obce  Historie obce Historie obce  Tradice Tradice.
PODZIM POD ZELENOU HOROU memoriál Jiřího Sedláčka 30. ročník významné turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Co je Masopust?.
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
 Projekt je samostatná práce frekventanta kurzu – součást absolvence kurzu  Každý frekventant samostatně vymyslí, naplánuje, zrealizuje a zhodnotí:
Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce mlýn s expozicí, restaurace,
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Domažlicko má digitální televizi! Informační kampaň RNDr Petr Beneš, vydavatelství Sdělovací technika ISSS 2007, Hradec Králové
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
KARNEVAL 2011 Netradiční akce právě u Vás!. Den plný zábavy pro občany Vašeho města.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Číslo: Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Rok v jeho proměnách IV. -
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA Senior klubu Brno – Bosonohy Dobrou pohodu podporovala až do ranních hodin Nového roku 2013 hudební dvojice - manželé Hana a Pavel.
ISSS 2006, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
BABSKÉ HODY
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
3. Kompozice ve výtvarném umění
Vavřinecké HODY v Brně - Komíně ……. Městská část KOMÍN se nachází severozápadně, přes kterou protéká řeka Svratka a má asi obyvatel.
Výlet do Vídně Vojta Krejčí.
Národní památkový ústav a cestovní ruch Mgr. Jitka Skořepová.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_MALA_VELKA_SVATBA_PREZENTACE_20 Název školyStřední škola služeb,
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
CA Petrov, s. r. o. „ Kdo necestuje s námi, cestuje proti nám ! “
KRALUPY NAD VLTAVOU ZELENÝ ZÁKAL  Tradiční hudební happening pořádaný již 12 rokem na louce za koupalištěm v Kralupech nad Vltavou  Návštěvnost.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Infokanál obce Vigantice
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Rok v jeho proměnách a slavnostech
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/
Křinický masopust od 12:30.
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 08 Dějepis _9.ročník_19
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
DUCHOVNÍ LOVECKÉ HUDBY
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
PÁLENÍ ČARODĚJNIC a STAVĚNÍ MÁJKY
AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_88_ORFFOVY NÁSTROJE1
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
iLAS Evidence ÚPČ Registrační listy
Plzeň | náměstí Republiky
Elektronická podatelna
Moderní trendy v gastronomii
Moderní gastronomie Bio Food
Transkript prezentace:

V OBECNÍ ZAHRADĚ U OBECNÍHO ÚŘADU V KOCLÉŘOVĚ OBEC VÍTEZNÁ ˇ ˇ PORÁDÁ ˇ 28.1.2017 OD 10.30 HOD V OBECNÍ ZAHRADĚ U OBECNÍHO ÚŘADU V KOCLÉŘOVĚ OBECNÍ ZABÍJACKU ˇ V 10.00 HOD OD OBECNÍ KAŠNY MASOPUSTNÍ PRŮVOD A REJ MASEK  K OCHUTNÁNÍ BUDOU TRADIČNÍ ZABÍJAČKOVÉ POCHOUTKY KUCHAŘSKÉ UMĚNÍ PŘEDVEDE SPECIÁLNÍ HOST TÉTO AKCE KAŽDÝ OBČAN VÍTĚZNÉ OBDRŽÍ 1 PORCI ZABÍJAČKOVÝCH POCHOUTEK DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU ZDARMA OD 13 HOD PREZENTACE KNÍŽKY - ZVIČ NASLOUCHÁ PŘÍBĚHŮM 28.1.2017 ATMOSFÉRU DOPLNÍ HUDEBNÍ SESKUPENÍ NEŠLAPETO