Krajská hospodářská komora Zlínského kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Regionální dimenze sítě TEN-T
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Obsah a pořízení politiky územního rozvoje Politika územního rozvoje -určuje ve stanoveném období požadavky na konkretizaci úkolů územního plánování v.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Představení komory, akce, projekty
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
Veřejné projednávání PÚR ČR září  Byl zpracován na základě § 32 zákona č.183/2006 Sb. V souladu s tímto ustanovením: ◦ stanoví republikové.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Zlín cyklistický Josef Novák, člen Rady města Zlína
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
Plány Ředitelství silnic a dálnic na rok 2007 Tisková konference Pondělí Praha.
Fakulta managementu a ekonomiky
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
© Berman Group. Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písku do roku 2025 Komise pro strategický rozvoj Vyhodnocení nadřazených koncepčních.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Příprava na programovací období východiska a přístupy.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
1 V. Ročník mezinárodní konference Střední Morava křižovatka dopravních a ekonomických zájmů 24. září 2015 Luhačovice Potřeby dalšího rozvoje dopravní.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
RuskýBusiness Day Ruský Business Day Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje AKTIVNÍ REGIONÁLNÍ ZAHRANIČNÍ POLITIKA PROSAZOVANÁ ZLÍNSKÝM KRAJEM.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Regionální politika EU v období
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Rozvinutá dopravní infrastruktura jako podmínka růstu ekonomiky ČR
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Střední Morava křižovatka dopravních a ekonomických zájmů
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Transkript prezentace:

Krajská hospodářská komora Zlínského kraje 22. 9. 2016

Hospodářská komora ČR Jediná podnikatelská reprezentace zřízená zákonem č. 301/1992 Sb. o Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky Je zastoupena ve všech regionech, a to 14 krajskými hospodářskými komorami a 51 okresními a regionálními komorami. Nedílnou součástí hospodářské komory je 83 živnostenských společenstev. Vznik za účelem: Podpora podnikatelských aktivit Poskytování služeb Organizace vzdělávacích činností Vydává odborná stanoviska (Osvědčení o původu zboží, ATA karnety) a další Připomínkování návrhu zákonů .

Krajská hospodářská komora Zlínského kraje Vznikla v roce 2013 fúzí Okresních komor Uherské Hradiště, Vsetín a Zlín. Zastupuje na 400 firem z regionu. Kanceláře Okresní středisko Zlín – Vavrečkova 5262, Zlín Okresní středisko Uherské Hradiště – Studentské náměstí 1531, Uherské Hradiště Okresní středisko Vsetín – Masarykova 659, 757 01 Valašské Meziříčí

Organizační struktura

Sekce Krajské hospodářské komory Zlínského kraje Zřizuje Představenstvo Krajské hospodářské komory Zlínského kraje Sekce je poradním orgánem představenstva KHK ZK pro danou oblast Pro svou činnost zpracovává programové prohlášení Připomínkuje zákony Vydává odborná stanoviska Zástupci jsou členové sekcí Hospodářské komory ČR na celostátní úrovni Sekce dopravy Sekce obchodu, služeb a cestovního ruchu Sekce zaměstnanosti, trhu práce a vzdělávání

Sekce Krajské hospodářské komory Zlínského kraje pracovní platformy vedeny odborníky na danou problematiku úkolem je prosazovat požadavky podnikatelů v konkrétních oblastech zabývají se legislativou Sekce dopravy úspěšně připomínkovala Odůvodnění veřejné zakázky Zajištění zimní a běžné údržby vybraných úseků dálnic a silnic I. třídy na období po 1. 5. 2017 oblast 01 Zlínská

Sekce Krajské hospodářské komory Zlínského kraje V rámci mezinárodní spolupráce KHK ZK podepsala dne 31. 3. 2016 MEMORANDUM k prioritě hlavního evropského koridoru R3 ve Slovenské republice v aspektu multiplikačního efektu obsluhy existujícího průmyslu, tranzitu a ekologie. K podpisu se připojili i další zástupci regionálních obchodních komor ze zemí Visegrádské čtyřky Polska, Maďarska a Slovenska.

Hospodářská komora ČR HK z pozice zástupce českých podnikatelů prokázala, že - urychlené dobudování páteřní sítě DI má strategický význam na postavení ČR v mezinárodní ekonomické soutěži rozvinutá silniční a železniční síť má vliv na zaměstnanost a udržitelný rozvoj jednotlivých regionů

Krajská hospodářská komora Zlínského kraje Apelujeme aby vláda našla finance pro kraje, aby tak mohly pokračovat v započatých investičních aktivitách Požadujeme hledání účinnějšího a propracovanějšího systému financování DI jako celku a nalezení stabilního řešení financování krajských komunikací Podporujeme cíle Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě, - aktivity zdůrazňující potřebu koncepčního rozvoje dopravní infrastruktury jako zásadního předpokladu zvýšení konkurenceschopnosti regionu střední a východní Moravy. Přistoupili jsme jako signatáři k Luhačovické výzvě 2015

DĚKUJI ZA POZORNOST Ing. Ivona Huňková Předsedkyně představenstva KHK ZK Krajská hospodářská komora Zlínského kraje Vavrečkova 5262, Zlín