Odbor komunikace – Oddělení Public Relations

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Advertisements

Sekce logistiky MO Zásadní změny v pravidlech pro nošení vojenského stejnokroje, vybraných součástek vojenské výstroje a drobných stejnokrojových doplňků.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
10 let v NATO/20 let transformace ozbrojených sil ČR.
P r á v n í n o r m y Vyhláška č. 49/1993 Sb. o technických a věcných požadavcích na vybavení zdravotnických zařízení  Zákon č. 258/2000 Sb. ve znění.
tříletý učební obor – Číšník, servírka
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
OBRANA A BEZPEČNOST ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Digitální učební materiál
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Pro OS ČR/AČR ? Fabian BAXA CBVSS Univerzity obrany Brno.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Jméno autora: Mgr. Vlasta Kollariková Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_OSVZ_ON Ročník: I. Vzdělávací oblast: Společenskovědní.
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
OBČANSKO-PRÁVNÍ MEDIACE
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
Bezpečnostní politika České republiky JPM264
1 Krizové řízení Seminář. Správa státních hmotných rezerv ústředním orgánem státní správy v oblastech hospodářských opatření pro krizové stavy a státních.
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Druhy daní Daně FO.
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Místo a úloha AZ ve struktuře AČR ( možná varianta) Seminář k aktivním zálohám – brigádní generál Ing. Miroslav Žižka.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Prevence závažných havárií Ing. Libuše Sedláková 2006.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Zprostředkování zaměstnání agenturami práce a připravované legislativní změny.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Krizová krevní politika ČR. V České republice je problematika zajištění dodávek transfuzních přípravků řešena ve spolupráci resortů zdravotnictví a obrany.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Přijímací řízení nově Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK Krajský úřad Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
MINISTERSTVO OBRANY ČR MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY Příprava občanů k obraně státu Ing. Daniela Hölzelová Odbor komunikace – Oddělení Public Relations.
Odbor komunikace.
© STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Je kybernetická bezpečnost dostačující?
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Pracovně právní vztahy
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Téma: Harmonogram a organizační záležitosti
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Pokus. konec.
Adaptační program lékařů – absolventů 2018
Prezentace Diplomatické akademie.
Pěší rota aktivních záloh při KVV
Pěší rota aktivních záloh při KVV
A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ
Osnova I. Úvod II. Současný stav III. Právní rámec
Obrana státu Zajišťování obrany České republiky (část 1)
HISTORIE OCHRANY OBYVATELSTVA
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Novinky v předškolním vzdělávání
Adaptační program lékařů – absolventů 2019
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Příprava občanů k obraně státu …
Druhý stupeň malotřídně
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Úkoly k zajišťování obrany státu
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Odbor komunikace – Oddělení Public Relations MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY Příprava občanů k obraně státu (POKOS) Ing. Daniela Hölzelová Odbor komunikace – Oddělení Public Relations tel: 973 200 293, mobil: 606 711 680 e-mail: daniela.holzelova@army.cz

Příprava občanů k obraně státu V právním řádu je Příprava občanů k obraně státu řešena zákonem č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany ČR, ve znění pozdějších předpisů Od 1. 9. 2013 je zahrnut v rámcovém vzdělávacím programu pro základní vzdělávání Prezentační program Příprava občanů k obraně státu vychází z Koncepce přípravy občanů k obraně státu a v současnosti je zaměřen na 2. stupeň základních škol a na střední školy

Jaké informace chceme veřejnosti v rámci projektu předat?  povinnosti, které občanům ve vztahu k obraně státu vyplývají úkoly ozbrojených sil ČR při zajišťování obrany státu členství ČR v mezinárodních bezpečnostních organizacích současné bezpečnostní prostředí principy obrany státu  

Příprava občanů k obraně státu CÍL PROGRAMU Ujasnění pojmů, které souvisí s obranou státu a Armádou České republiky, historií a tradicemi, řešením krizových situací vojenského i nevojenského charakteru. Ujasnění pojmů, které souvisí s obranou státu a Armádou České republiky, historií a tradicemi, řešením krizových situací vojenského i nevojenského charakteru.

PROGRAM NA ŠKOLÁCH Základní informace o AČR a o jejich činnostech Zkušenosti AČR v zahraničních misích Zdravotnická příprava Chemická ochrana

Průběh prezentace na škole program je rozdělen do 2 bloků 1. blok:٠ základní informace o AČR a o jejich činnostech (45 min)                 ٠zkušenosti AČR v zahraničních misích (45 min) 2. blok: ٠zdravotnická příprava (45 min)                 ٠chemická ochrana (45 min) 1. i 2. blok se za dopoledne 2x zopakuje program je určen pro žáky 2. stupně, kteří jsou rozděleny do 2 skupin program se odehrává ve 2 větších prostorách (tělocvična, aula, školní divadlo, hudebna, …) časové rozmezí bloků dle dohody (ideální je začít 2. vyučující hodinu a dodržovat zvonění, předpokládaný konec je kolem 12:30)

v každé místnosti zabezpečit: Požadavky na školu v každé místnosti zabezpečit: promítací plátno a dataprojektor nebo interaktivní tabuli, pc + reproduktory, ozvučení – mikrofon (pouze v případě, že se jedná o prostor, kde je špatná akustika) posezení pro žáky pro vojáky a zástupce Ministerstva obrany cca 6 stolů a 6 židlí vodu a kávu pro vojáky

facebook.com/pokos.army.cz facebook každý měsíc zde žáci naleznou 3 soutěžní otázky tři vylosujeme a odměníme (batoh, usb, termo hrnek,…) odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu pokos@army.cz do e-mailu žáci uvedou své jméno, příjmení, věk, adresu školy fotky a videa z akce

Příprava občanů k obraně státu

Více informací www.pokos.army.cz