Název projektu: Moderní škola

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Křížovky s VS po S IV. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Advertisements

Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Ryby.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.07
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka, přírodověda Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_06_11.
Škola: Praktická škola dvouletá
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Který živočich do řady nepatří
Strava při zánětu jater
Křížovky s VS po L III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po B III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Počet nohou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_281 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_282 Ročník: 2.
Hovězí maso Význam : vysoká biologická hodnota barva sytě červená
Ryby Složení rybího masa
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
7. třída.  Ke každému očíslovanému obrázku napiš rodové a druhové jméno ryby Např. 1. hořavka duhová  Společně provedeme kontrolu (opravu)  Klíčová.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 34 Název školy: Střední průmyslová.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O4.1K.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu:
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu:
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV41 Název školy.
VHODNOST MASA NA MINUTKY A PŘÍLOHY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: Hovězí, telecí,
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Potraviny živočišného původu - maso Vypracoval: Lukáš Karlík.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 23 Název školy: Střední průmyslová.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Charakteristika a dělení drůbeže
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Ryby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Název projektu: Moderní škola
TELECÍ MASO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
RYBY sladkovodní a mořské.
Název projektu: Moderní škola
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Základní škola Rosice, okres Chrudim
Třída: Ryby.
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
Transkript prezentace:

Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2511 Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity: III/2 Sada: VY_32_INOVACE_VKZB1/13 Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žáci 2. stupně základní školy Typická věková skupina: 12 až 15

Předmět: výchova ke zdraví Ročník: žáci 2. stupně Anotace: Tento učební materiál doplňuje učivo, přehledně seznamuje s danou tématikou. Žáci pracují na samostatných PC stanicích v učebně dle pokynů, vybraní žáci pracují s dotykovou tabulí. Klíčová slova: maso, ryby, vnitřnosti Speciální vzdělávací potřeby: žádné Datum: srpen 2011 Autor: Kamila Bubáková Zdroje: Autorem tohoto materiálu a všech jeho částí, pokud není uvedeno jinak, je Kamila Bubáková. Klipart www.office.microsoft.cz

Maso a masné výrobky Zvěřina Ryby

Správně rozděl: . . Vepřové maso: Hovězí maso: sulc roštěnka Ovarová polévka kotleta pupek koleno kýta řízek Španělský ptáček svíčková morek telecí biftek

Správně rozděl: . . Drůbeží maso: Zvěřina: koroptve kuřata slepice bažanti zajíci husy holoubata srnci kanci krůty kachny

Správně přiřaď: Na knedlíčky do polévky použijeme Libové a dietní je Chobotnice Šneci Na knedlíčky do polévky použijeme Libové a dietní je Kaviár Jí se syrové s citronem Oblíbená francouzská pochoutka Vaří se v horké vodě Tyčinky, které jsou z jiného masa Před vařením se namáčí do mléka Není živočišného původu Kalamary jsou z Raci Krab Ledvinky Ústřice Játra Králičí maso Jikry z jesetera Sojové maso

Správně rozděl: . . Sladkovodní ryby: Mořské ryby: kapr candát cejn štika sleď pstruh tuňák makrela treska