Ataccama Kdo jsme?.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A co vlastně děláme ? …pojď se podívat…. … jezdíme ven na kolech… … lezeme po skalách.
Advertisements

MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Podnikatelský záměr. pořádání konferencí, for Prodej start-upů.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
1 Extreme programming v praxi Martin Junek, product manager
Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné.
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Spolupracujeme se školami
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
[International Design Award 2013]
Ataccama Better Data. Better Business.. Kdo jsme? Ataccama česko-kanadská softwarová společnost zabývající se datovou kvalitou, master data managementem.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
Motivační program.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
NOKIA POHLEDY DVOU STOLETÍ. Společenský řád ve společnosti n Míra rozvoje a společenský řád –racionalita –iracionální základ n Soutěživost –individuální.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
NÁŠ INTERNÁT Pojďte dál. Co znamená internát? Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Na internátě jsou ubytováni.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Seznam.cz Najdu tam, co neznám... Josef Šíma, manažer vývoje.
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Podnikatelský nápad, vize, mise
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Základní škola Benátky nad Jizerou, Pražská 135 projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Využívání.
5 P Inex SDA. Inex SDA - Brno Vysíláme dobrovolníky za zkušenostmi na mezinárodní projekty po světě a umožňujeme setkávání různých pohledů na svět, pochopení.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Projekt „Cestička k úspěchu“ město Šumperk Partnerství Comenius Regio město Prievidza
Okresní hospodářská komora Hodonín Představení podnikatelských aktivit v regionu , HODONÍN.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
Fórum pro žadatele Diskusní fórum určené žadatelům o dotace z ROP MS o dobré praxi a obtížích při přípravě projektů.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
MONDRAGON Cooperative Corporation (MCC) Příklad z dobré praxe - Best practice Červen 2015.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Představení společnosti na MFF UK
ŠKODA předsériová logistika
Společnost KASI, spol. s r. o
PRŮMYSL 4.0 V PRAXI FIRMY Jaroslav Řasa 5. října 2016.
účetnictví, daně a controlling
StatSoft CR Tel: Fax: Podbabská 16
ČVUT Fakulta elektrotechnická
KOSTAX spol. s r.o. Vítězslava Nezvala 22 České Budějovice – Suché Vrbné s vámi již od roku 1994…
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Management, zavádění a inovace informačních systémů I.
PREZENTACE Liberecký podnikatelský inkubátor
Sandra Eliašová Klára Bílková Kateřina Dvořáková Volba povolání.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Informace o společnosti
Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world
Informace o společnosti
Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Transkript prezentace:

Ataccama Kdo jsme?

Ataccama Jsme softwarová společnost v oblasti data managementu. Data Quality Data Governance Data Profiling & Discovery Master Data Management Reference Management Big Data Processing

Ataccama Jsme v naší oblasti na celosvětové špičce. Našimi zákazníky jsou velké firmy po celém světě z nejrůznějších oborů Zákazníkům nejen dodáváme software, ale také jim pomáháme ho využít v jejich projektech, předáváme jim naše zkušenosti a staráme se o bezproblémový chod jejich řešení

Ataccama Nejsme ani start-up, ani nudná velká korporace – z obou světů si bereme to nejlepší. Jsme česko-kanadská společnost Největší naše pobočka je ta pražská – kolem osmdesáti nás spolupracuje v hezkých prostorách v Karlíně Rosteme jako firma, ale i každý individuálně – učíme se nové věci, směřujeme podle svých zájmů a přibíráme nové zodpovědnosti Tvoříme dobrý tým jak při práci, tak ve volných chvílích když spolu sportujeme, hrajeme hry či pořádme party

Jsme Ataccama. A hledáme: Chytré a šikovné kolegy, kteří rádi řeší zajímavé problémy a nebojí se výzev. React Developer Technical Product Specialist Java Developer QA Engineer Consultants Technical Writer Big Data Consultant DQ/MDM Consultant

Aiming high? jobs.ataccama.com