Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁŠ INTERNÁT Pojďte dál. Co znamená internát? Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Na internátě jsou ubytováni.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁŠ INTERNÁT Pojďte dál. Co znamená internát? Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Na internátě jsou ubytováni."— Transkript prezentace:

1 NÁŠ INTERNÁT Pojďte dál

2 Co znamená internát? Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Žáci jsou rozděleni do menších skupin a starají se o ně paní vychovatelky ve dne i v noci Žáci jsou rozděleni do menších skupin a starají se o ně paní vychovatelky ve dne i v noci Žáci mají zajištěno pětkrát denně jídlo Žáci mají zajištěno pětkrát denně jídlo Věnujeme se jim při přípravě na vyučování, ale hlavně se snažíme vymýšlet pro žáky pestrý program, aby čas strávený na internátě smysluplně využili Věnujeme se jim při přípravě na vyučování, ale hlavně se snažíme vymýšlet pro žáky pestrý program, aby čas strávený na internátě smysluplně využili

3 Tady spinkáme ložnice

4 Koupelna

5 Výzdoba na chodbách

6 To jsou naše klubovny

7 Odpočinkový kout Zde sledujeme televizi Boxovací pytel

8 Naši spolubydlící oblovka žravá

9 Sportujeme

10 Tvoříme

11 Bavíme se Skládáme puzzle Pyžamová párty maškarní

12 Jezdíme na výlety Cesta vlakem Žihle Dědek a Bába Dědek a Bába

13 Učíme se

14 Vycházky Naučná stezka Bolevecký rybník Výsatva skalniček


Stáhnout ppt "NÁŠ INTERNÁT Pojďte dál. Co znamená internát? Na internátě jsou ubytováni žáci, kteří navštěvují naší školu a nebydlí v Plzni Na internátě jsou ubytováni."

Podobné prezentace


Reklamy Google