Potravinářské zbožíznalství

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Advertisements

1. Setkání – Program seminářů, požadavky k zápočtu, požadavky ke zkoušce.
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
VŠB – Technická univerzita Ostrava
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
VŠB – Technická univerzita Ostrava VŠB – Technická univerzita Ostrava Hezký den Hezký den.
Praktická cvičení – efektivní součást výuky, nebo luxus? Martin Vejražka Ústav lékařské biochemie 1. LF UK v Praze.
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
Využití počítačové techniky a internetu ve výuce ZSV Seminář pro učitele základů společenských věd a občanské výchovy.
Úvod do managementu 1. seminář
Makroekonomie - podmínky Přednášky, cvičení: Mgr. Hana Grzegorzová Kontakt: Cvičení: Ing. Hana Tichá – info.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Informatika akademický rok 2012/2013 Úvod k předmětu.
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Úvod do managementu 1. seminář
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
Organizační chování Harmonogram cvičeních Podmínky pro zápočet Informační zdroje.
Harmonogram cvičeních Podmínky pro zápočet Informační zdroje
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Logistika 1. cvičení.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
MAN 1. Seminář sociální psychologie se zaměřením na sport Marie Blahutková.
Didaktika přírodopisu 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
JAK BUDE PROBÍHAT ZPRACOVÁNÍ BP V JARNÍM SEMESTRU BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ BKH_BAS2.
Didaktika přírodopisu 1 1. seminář
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Zápatí prezentace1 IV. celofakultní pedagogická konference
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Pedagogická praxe Informace k praxi Studijní plán pro LS 3 kredity, hodinová dotace : 42 hodin Povinné části: – hospitace (náslech) v TV celkem.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. ledna 2016.
1 Dopravní simulace Lekce 1:Úvod. 2 Představení Ondřej Přibyl, Ph.D. Schůzky: Konzultační hodiny: dohodou.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – III.část.
Logistika 1. cvičení.
Fakulta zdravotnických studií
Rekreologie 1 (sylabus)
Typy potravin jdoucí napříč komoditami a doplňky stravy
Praxe KS VOŠ JABOK + ETF UK
Fakulta zdravotnických studií
Obecná didaktika ÚVOD.
Marketing sportu bp 2086.
Akvizice a financování společností v národním a mezinárodním prostředí
Moderní metody v ekotoxikologii Bi5596
Ústav zdravotnických věd
Manažerský koučink MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Seminář 1 – Téma a úvod odborného textu
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Požadavky na studenta, Literatura
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Samostatné semestrální zadání v předmětu
VŠB – Technická univerzita Ostrava
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
Úvod do předmětu a organizace výuky
Potravinářské zbožíznalství
Potravinářské zbožíznalství
Typy potravin jdoucí napříč komoditami a doplňky stravy
BPP114C – Bankovní a pojišťovací právo Mgr. et Mgr. Michal Tuláček
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Potravinářské zbožíznalství Úvod k seminářům

Cíle seminářů rozšířit teoretickou výuku (= přednášky) o vybrané praktické znalosti (viz projekty – viz dále) učit se řešit a obhajovat projekty učit se pracovat v týmu

Organizace výuky (vždy čtvrtek 17:00 / BI) Datum Náplň 21.9. úvod, definitivní rozdělení projektů mezi studenty, … 28.9. seminář se nekoná – státní svátek 5.10. suché skořápkové plody 12.10. masné výrobky 19.10. obhajoby doplňkových projektů 26.10. víno 2.11. sýry 9.11. káva 16.11. pivo 23.11. 30.11. ovoce 7.12. zelenina 14.12. mražené krémy 21.12. předtermín – písemná verze zkoušky

Časová náročnost výuky 1 hodina týdně v rozvrhu x 28 hodin práce (ve škole i doma) / 1 kredit potravinářské zbožíznalství = 4 kredity (= 112 hodin) účast na přednáškách = 28 hodin příprava na zkoušku a zkouška = 56 hodin práce na projektu = 18 hodin účast na seminářích = 7 hodin konzultace = 2 hodiny obhajoba projektu = 1 hodina

Požadavky na zápočet studenti prezenční formy studia práce na projektu (= 18 hodin) obhajoba projektu účast na minimálně pěti jiných obhajobách studenti kombinované formy studia vypracování a odevzdání zprávy z projektu