Potravinářské zbožíznalství Úvod k seminářům
Cíle seminářů rozšířit teoretickou výuku (= přednášky) o vybrané praktické znalosti (viz projekty – viz dále) učit se řešit a obhajovat projekty učit se pracovat v týmu
Organizace výuky (vždy čtvrtek 17:00 / BI) Datum Náplň 21.9. úvod, definitivní rozdělení projektů mezi studenty, … 28.9. seminář se nekoná – státní svátek 5.10. suché skořápkové plody 12.10. masné výrobky 19.10. obhajoby doplňkových projektů 26.10. víno 2.11. sýry 9.11. káva 16.11. pivo 23.11. 30.11. ovoce 7.12. zelenina 14.12. mražené krémy 21.12. předtermín – písemná verze zkoušky
Časová náročnost výuky 1 hodina týdně v rozvrhu x 28 hodin práce (ve škole i doma) / 1 kredit potravinářské zbožíznalství = 4 kredity (= 112 hodin) účast na přednáškách = 28 hodin příprava na zkoušku a zkouška = 56 hodin práce na projektu = 18 hodin účast na seminářích = 7 hodin konzultace = 2 hodiny obhajoba projektu = 1 hodina
Požadavky na zápočet studenti prezenční formy studia práce na projektu (= 18 hodin) obhajoba projektu účast na minimálně pěti jiných obhajobách studenti kombinované formy studia vypracování a odevzdání zprávy z projektu