gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

Deriváty uhlovodíků sloučeniny odvozené od uhlovodíků náhradou vodíkových atomů jinými prvky nebo skupinami halogenderiváty kyslíkaté deriváty dusíkaté.
Kemira DesinFix™ Dezinfekce pro vaše životní prostředí
Péče o pracovníky.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Spuštění programu : Resistan.exe, dále pak otevřít dávkový soubor venturia.rss.
MONITOR.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
TILDREN®.
Antiseptika a dezinficiencia
Gelové nehty.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Animace F5.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Registrace biocidů MUDr. Daniela Bittnerová, CSc.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
JD Advantage Stripy.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Hnojiva David Folwarczný.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Fungicidy, obchodní název Předmět:
? SPOTŘEBNÍ CHEMIE ? „materiály“ „životní prostředí“ „potraviny & biotechnologie“ spotřební ch. (netradiční skladba oborů na FCH VUT)
Čistění interiéru JD Advantage.
Halové prvky /halogeny/
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Ochrana plodin proti škodlivým činitelům
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Pesticidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Průšová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Ochrana rostlin - složky
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
Moje osoba.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_564_ Výkup mléka Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola,
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
záznam o odběru vzorku Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu rozbory vod – anionty ve vodách Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Deriváty uhlovodíků sloučeniny odvozené od uhlovodíků náhradou vodíkových atomů jinými prvky nebo skupinami halogenderiváty kyslíkaté deriváty dusíkaté.
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
širokospektrální baktericidní účinek
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
Definice - Pojmy Důležité pro porozumění právních předpisů v krmivářství. Důležité pro vzájemnou komunikaci. Definice jsou uvedeny v právních předpisech.
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas PODOGEL Hospodářská zvířata Gel pro ošetření paznehtů Výhody Podogelu - lokální aplikace dezinfekční účinek gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas Posilující účinek PODOGEL dezinfekce paznehtů s prodlouženým účinkem. - PODOGEL je perfektně viditelný (světle modrá barva). - PODOGEL je lehce aplikovatelný a během nanášení nestéká. Před Po Způsob použití - Nejdříve očistěte paznehty zvířete vodou a kartáčováním (zejména patu). - Za použití štětce aplikujte neředěný PODOGEL na patu zvířete a na meziprstní prostor. - Nechte působit po dobu 30 sekund než uvolníte zvíře. Opakujte 2x denně asi po dobu 3 dnů a doplňte běžným ošetřením postřikem nebo koupelí nohou. Složení PODOGEL Účinné látky: Sloučeniny kvartérního iontu amonia, benzylalkyl diméthyles, chlorures + glutaral Balení: Karton (12x0,5kg) Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.