ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

PROF SVAR s.r.o. Tento dokument je v tištěné podobě neřízený, pokud není podepsán ředitelem společnosti !!! Příručka integrovaného systému managementu,
POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ
Hmyz užitečný pro rostliny – OPAKOVACÍ TEST
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Kemira DesinFix™ Dezinfekce pro vaše životní prostředí
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
VY_32_INOVACE_18 - KYSELINY
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Aktivní čištění vzduchu 99,99% redukce organických částic ve vzduchu Sterilizátor vzduchu Tichý provoz Bez mechanických filtrů Bez dodatečných náplní.
MIKROBIOLOGIE MLÉKA Fáze rozvoje mikroorganismů
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Antibiotika a Rezistence
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Vzdělávací příručka pro výuku odborných předmětů Střední odborná škola ekologická a potravinářská, Veselí nad Lužnicí 2011.
ALDEHYDY KETONY Vlastnosti Zástupci Formaldehyd Acetaldehyd
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Fungicidy, obchodní název Předmět:
ŽP – základní pojmy Ekologie … věda o vztazích mezi organismy a jejich životním prostředím a mezi organismy navzájem (Ernest Haeckel 1866) Environmentalistika.
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Čistění interiéru JD Advantage.
Halové prvky /halogeny/
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Chrom.
Ochrana rostlin - složky
VÝCHOVA SPOTŘEBITELE EKOLOGICKY ŠETRNÉ POTRAVINY.
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Manganistan draselný Aneta Jíchová sexta. Manganistan draselný hypermangan sloučenina manganu s černo-šedými krystalky dobrá rozpustnost ve vodě za vzniku.
Dezinfekce od B- agens nebo toxinů STČ – 05/IZS Příloha 2 Zdolávání mimořádných událostí.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Základní škola M.Kudeříkové 14, Havířov-Město, příspěvková organizace Projekt: Tvorba inovativních výukových materiálů Šablona: „Přírodní vědy“ Předmět:
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
širokospektrální baktericidní účinek
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Politika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Mohelnice
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Vypracoval: JAN HRUBAN
Chrom.
Integrované inspekční přístupy IPPC & inspekce Marinus Jordaan Koncepční poradce DCMR Notes.
Ošetření dle ročního období
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Jak neznečišťovat vodu
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Kyslíkaté deriváty uhlovodíků - hydroxyderiváty
CS 1071D3/1-S Předem plněná automatická pračka Smart
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
Transkript prezentace:

ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU GOLDEN MIX Po dojení ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU VÝHODY GOLDEN MIXU - silný antibakteriální dezinfektant - kosmetické vlastnosti - vynikající přilnavost – NESTÉKÁ! OCHRANA STRUKU GOLDEN MIX obsahuje zvlhčující a zvláčňující molekuly, které umožní pokožce udržet si její přirozenou vlhkost, a také změkčovadla, aby se snížilo riziko popraskané pokožky. PREVENCE INFEKCÍ GOLDEN MIX je silný dezinfektant, který je účinný na bakterie způsobující mastitidu, na kvasinky a vir způsobující kravské neštovice. NÁVOD NA POUŽITÍ Golden Mix je vyprodukován smícháním stejného poměru složek Golden Mix basic a Golden Mix activ. Před použitím řádně promíchejte pro získaní homogenního roztoku (žluto-oranžová barva). Aplikujte namáčením struku pomocí namáčecí nádobky. Pro zaručení účinnosti může být Golden Mix připraven pro maximálně 2 dojení. SLOŽKY GOLDEN MIXu Oxid chloričitý, zvlhčující, zklidňující, surfaktanty, viskózní činidla, barvivo. BEZPEČNOST: Golden mix nedráždí kůži a nemá žádný baktericidní a bakteriostatický účinek na tyto bakterie: Streptococcus tehermophilus, Laktobaciluss cremoris, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides. BALENÍ: Activ 10kg + Base 10kg (karton 20kg) Activ 23kg + Base 22kg Activ 62 kg + Base 58kg Activ 229kg + Base 214kg Activ 1050kg + Base 980kg Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.