pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Seznámit žáky s vývojovými fázemi člověka. Vysvětlit změny ve vývojových fázích mladšího školního věku a především změny v dospívání. Výukový materiál.
Kamarádství, přátelství. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Radmila Uzlíková Název : VY_32_INOVACE_07_LÉTO.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
Název:VY_52_INOVACE_PRV_01Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44 Autor: Mgr. Martina Joujová Ročník:4. Tematický okruh, předmět: Člověk a jeho zdraví,
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 18 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: listopad 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Reklama a reklamní.
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Stres a jeho důsledky. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST:
Analytické myšlení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E Mladší školní věk.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková JAKÝ JE ROZDÍL MEZI SKUPINAMI OBRÁZKŮ?
Kritické poznámky k novele Zákona o sociálně právní ochraně a dopadech v praxi MUDr.F.Schneiberg Společnost sociální pediatrie ČLS JEP Poslanecká sněmovna.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Výchova k občanství TEMA: NÁHRADNÍ RODINNÁ PÉČE.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Výsledky dotazníkového průzkumu Průzkum názorů obyvatel v obci Křoví proběhl v září 2008 v rámci shromažďování podkladů pro tvorbu Strategického plánu.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Podívejte se na několik momentek a posuďte sami.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
VYŽIVOVACÍ POVINNOST DĚTÍ K RODIČŮM
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Název projektu: Moderní škola
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Občanské soudní řízení I.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2013 Ročník
Dětský klub Malý drak.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Úvodní a seznamovací hry
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Alkohol
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Děti jsou naše budoucnost
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Pořadové číslo návrhu: 6 Název: Inteligentní lavička Lokalita: Heroldovy sady Navrhovatel: Žákovský parlament ZŠ Karla Čapka Předpokládané náklady:
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
Do Finska, Číny a zase zpátky do Ostravy Stipendista města Ostravy
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Hodnocení informačního střediska
KTV Pržno Červenec 2018.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Občanské soudní řízení I.
Občanské soudní řízení I.
Cestovní ruch České republiky
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
„Přibylové,“ ze Sport Klubu Ráječko, s Obcí Vysočany a TJ Vysočany, zase letos v roce 2019 pořádají v sobotu 20. července 22tý závod „Vysočanský triatlon“.
Diagnostika dítěte předškolního věku
Transkript prezentace:

pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané, Ročník 6/ číslo 2/ červenec 2017 Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané, je začátek července, léto odkrojilo ze svého času už 3 týdny - tzn. léto v plném proudu, jak pro školáky, kteří tráví svůj odpočinkový čas od 10-ti měsíčních školních povinností a ostatní, ať jsou to rodiče, či další občané, tráví vytouženou dovolenou dle svých představ či finančních možností. I v naší malé obci bude dostatek kulturních či sportovních akcí na vyžití. Pokud nebudou stačit, je možnost navštívit i obce v okolí. Jménem OZ bych Vám chtěla popřát léto plné sluníčka s přijatelnými teplotami, dále chvíle plné odpočinku, pohody a příjemně strávených chvil s těmi, kterým to třeba už nějakou dobu slibujete, nebo výlety za poznáním nových, pro vás málo známých míst a protože léto je i počáteční sklizni úrody – tak ať se Vám podaří vše uchovat pro dny příští. K tomu všemu přeji zdraví, protože potom je vše jak má být. Marie Šestáková starostka obce