Ošetření dle ročního období

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kemira DesinFix™ Dezinfekce pro vaše životní prostředí
Advertisements

Péče o pracovníky.
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
SKLADOVÁNÍ A POUŽÍVÁNÍ CHEMIKÁLIÍ Chemie 8. ročník
Dezinfekční prostředky
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Atopická dermatitida v číslech
Základní p ř edpisy o BOZP Osobní ochranné pracovní prost ř edky Organizace pracovišt ě, prevence rizik a úraz ů a nemocí z povolání Bezpečnost a ochrana.
Intenzivní odchov plůdku ryb
Spotřeba pesticidů v ČR
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Škůdci potravinářských a krmivářských produktů
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Registrace biocidů MUDr. Daniela Bittnerová, CSc.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Hnojiva David Folwarczný.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Fungicidy, obchodní název Předmět:
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Ochrana plodin proti škodlivým činitelům
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pesticidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Průšová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
AZ KVÍZ NÁZVY A VZORCE SOLÍ Hra.
ELEKTROLÝZA.
ZÁKON ZACHOVÁNÍ HMOTNOSTI VYČÍSLOVÁNÍ ROVNIC
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Klinické hodnocení Gabon Flum 4 mg 2015
Ochrana rostlin - složky
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Léčiva. Co je to léčivo? Léčivo (léčivá látka) je látka určená k příznivému ovlivňování zdraví lidí nebo zvířat. Léčivá látka je nejvýznamnější součástí.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Valentová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Ošetření při poranění od jehly Návod, jak postupovat krok za krokem při krvavém poranění od pohozené injekční jehly. Zpracováno z materiálu vydaným Státním.
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
širokospektrální baktericidní účinek
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
PACHOVÝ OHRADNÍK - K čemu slouží
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
CSS4 1272D3/1-S 43,2cm Předem plněná automatická pračka Slim Smart
Léčiva proti varroáze 2018 Dalibor Titera.
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
GVS44 138TWHC/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, hlasový asistent, pára, dotykový.
CSWS40 464TDR/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM Smart Technologie Smart Touch, pára, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, digitální dotykový.
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Ošetření dle ročního období PODOCUR SV Hospodářská zvířata Kompletní ošetření paznehtů Výhody Podocuru Sv - vosílení paznehtů - dezinfekční účinek Čištění a dezinfekce PODOCUR SV zpevňuje paznehty. PODOCUR SV zlepšuje hygienu paznehtů. PODOCUR SV je účinný dokonce i při nízkých teplotách. PODOCUR SV : Glutaral- dehyd Síran měďnatý Síran hlinitý Síran zinečnatý Bezalko- nium chlorid Podocur SV Zpevnění paznehtů x Dlouhotrvající účinek Dezinfekční účinek Penetrační účinek Složení Podocuru SV Návod na použití Instrukce pro aplikace Roztok Obnova roztoku Doba Nárazové ošetření Postřikem k okamžitému použití 50 % - 5 - 7 dnů Dlouhodobé ošetření Lavážní vana 10 % Jakmile je roztok kontaminován 20 - 25 dnů Ošetření dle ročního období 5 % 45 - 60 dnů Nepřetržité ošetření 2 % Celý rok Balení: 12kg, 74kg, 250kg, 1200kg Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.