nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Přírodovědný projekt 2. tříd
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
ZŠ a MŠ Lhoty u Potštejna
S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Hamerníkova 12, Jihlava  , IČO: Český svaz ochránců.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Projekt Školy pro venkov Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov.
Katrin Monczková Ivana Nevěřilová Monika Jonešová
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
ŠKOLY PRO VENKOV. Počet žáků: stupeň: stupeň: 185.
Průvodce po minerálních pramenech Českého lesa
Živá a neživá příroda 3. ročník
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: ROZDĚLENÍ ŽIVOČICHŮ
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
MAPY A PLÁNY, MĚŘÍTKO MAPY
Základní škola Vítkov, Komenského 754, okres Opava, příspěvková organizace PROJEKT V OBLASTI ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY „NOVÁ POZNÁNÍ.
Propagace cyklistiky v Jihlavě „Budování infrastruktury, odstraňování bariér, propagace a kampaně“ Ing. Jaroslav Vymazal, primátor statutárního města Jihlavy.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Muzeum se specializací na zlato v České Republice
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
 Mezní Louka leží v rekreační obci Mezná, v srdci národního parku České Švýcarsko.
ŽIDLOCHOVICE Procházka po naučné stezce Přírodního parku Výhon
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zpracováno v rámci projektu FM – Education CZ.1.07/1.1.07/ Statutární město Frýdek-Místek Zpracovatel: Mgr. Lada Kročková Základní škola národního.
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Přírodovědný stacionář JEDOVNICE
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Primda.
N AŠE ŠKOLA MĚSTO HAVLÍČKŮV BROD KRAJ VYSOČINA ČESKÁ REPUBLIKA.
VYSOČINA.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Naučná stezka Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Tvorba informačního systému cyklotras Královéhradeckého kraje Zadavatel: Krajský úřad Královéhradeckého kraje Vypracovala: Alice Joštová, G562 Vedoucí.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
C O JSME PRO V ÁS PŘIPRAVILI ? H ISTORIE OBCE V ŠENORY V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH Výstava je umístěna v budově Státního okresního archivu Praha-západ.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Putovní výstava Ochrana přírody a krajiny v České republice.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE_Z.8.A.18_hospodarstvi_cr_II Ročník: osmý Vzdělávací.
Kostelec nad Orlicí Maruška Halušková Kašna na Palackého náměstí.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Riskuj - Jihlava Rozdělte se do skupin. Skupina, která je na řadě, si volí otázku. Pokud dobře odpoví, získá body, které jsou nad danou skupinou otázek.
Hřbitovy- naše kamenná historie
Statutární město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář
Mapa 8: Návrh umístění klidových zón pro zvěř Radějov
Koněspřežná dráha České Budějovice - Linec (česká část)
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
Náš region Česká republika se člení do 14 krajů.
ŠKOLY PRO VENKOV.
Národní park Vysoké Tatry
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Naučná stezka Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
TŘÍDĚNÍ ŽIVÝCH ORGANISMŮ
Královské město Rakovník
Propagace cyklistiky v Jihlavě
Vozíčkářské trasy KČT Labská stezka bez bariér, 18. –
Prezentaci připravil: Martin Zubalík
Mapky přirozených ekosystémů z naší přírody
Transkript prezentace:

nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí, Délka trasy: cca 8 km, nenáročný terén vhodný pro všechny věkové kategorie bez ohledu na fyzickou kondici. Program: nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí, instruktáž správné techniky nordic walkingu, chůze. Zastávka: ukázka a nácvik rehabilitačního dýchání, chůze, ochlazování dolních končetin, strečink. Pořadatel: Zdravé město Jihlava, www.jihlava.cz/zdravemesto. Sraz: Masarykovo náměstí, ve 14 hodin. 1

foto: Ing. Soňa Krátká

foto: Ing. Soňa Krátká

foto: Ing. Soňa Krátká

foto: Ing. Soňa Krátká

foto: Ing. Soňa Krátká

foto: Ing. Soňa Krátká

Brožurka zve na procházku kolem Staré plovárny Brožurka seznamuje s historií nádrže, která v minulosti skutečně sloužila ke koupání a dodnes je její okolí oblíbeným místem pro vycházky a odpočinek nedaleko od centra města. V útlém sešitu se zájemci dočtou o obyvatelích tohoto místa, ať už jde o obojživelníky a plazy, savce, ptáky a hmyz, dále o rostlinách, houbách či stromech. Na vnitřní obálce brožury z tvrdého papíru je přehledná mapka s vyznačenou naučnou stezkou a přístupovými cestami. Nová brožurka je zdarma k rozebrání na pracovištích Turistického informačního centra v budově radnice na Masarykově náměstí a v Bráně Matky Boží. Elektronická podoba je na stránkách TIC města Jihlavy www.visitjihlava.eu v  rubrice naučných stezek. Vydání připravilo Zdravé město Jihlava s podporou Zdravého kraje Vysočina. Vydalo: Statutární město Jihlava v roce 2016 Autoři textů: Ing. Soňa Krátká, Daniel Stejskal, Ivan Sova, Mgr. Jaromír Maštera, Ing. Martina Brandová, RNDr. Milan Macháček, Mgr. Bára Kolmanová Autoři fotografií: Ing. Milan Slavinger, Ing. Karel Ženíšek, Jiří Bartoš, RNDr. Milan Macháček, Ing. Marek Brom, Ing. Lenka Dočkalová, Mgr. Jaromír Maštera, Eva Bystrianská Grafické zpracování: Eva Bystrianská Tisk: Jiprint s.r.o., Jihlava Náklad: 4 000 kusů https://issuu.com/jihlava/docs/plovarna-issuu http://www.jihlava.cz/brozurka-zve-na-prochazku-kolem-stare-plovarny/d-513999

přední strana obalu naučné stezky Stará plovárna

mapa naučné stezky Stará plovárna

foto: Danča Gotvaldová

foto: Danča Gotvaldová